World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.02.15. 12:04:19
There is but one rule: Hunt or be hunted.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ezek a barom WG-sek meg ki akarják venni a gameből -.-"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.15. 11:30:04
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.02.15. 11:21:41
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.15. 11:09:31
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szerintem s-51-->
Amerikai t8-->
Német t8-->
brit t8-->
szerintem ezek kb mind alkalmas erre.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Pár tankot nem számol bele vagy valami ilyesmi az oka úgy olvastam.
Ellenben a wotinfo és wotlabs wn8 értéke pontosan megegyezik.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
hol vannak a csajok?!?!?!
A Challengeréből kiszedték egy pillanat alatt, amit nem nagyon tudott elviselni és csata végéig oltogatta a megmaradt csapattársakat (engem egy VK28.01-ben és egy IS-t). Lehoztuk a meccset túlerő ellen. (részemről ~2000hp sebzés ami nem olyan rossz VK-ban)
Annyira mocsok volt, hogy megnéztem mire van ekkora arca:
WN8: ~2600
13000 csata, ebből 1400 fv304, 1100 t67 (t49), 1000 Hellcat, 1000 t29, 1000 Lorianne 155 51.
http://www.noobmeter.com/player/eu/IniestaTheMaestro/500272909/
Ez már aztán statisztika a javából. Nem igazán értem, hogy mit élvez az ilyen a játékban, de hát embere válogatja.
Mindenesetre joga az semmiképpen sincs, hogy akár a legparadicsomabb WOT játékost is leszólja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.14. 23:04:40
Az első meccset megnyertük a post után, úgy hogy tankot sem vesztettünk.
Csak nem egy beépített WG-s ügynök hallgatózik itt?
Most annál a pontnál tartok, hogy 3 teljes tárból két sebbző lövésem van, a többi pattan vagy közvetlenül a tankom orra előtt a földbe csapódik.
Plusz ehhez még hozzájönnek a retardált csapattársak. Lehet ideje megint pihentetni egy kicsit a WOT-ot.
a botos küldit nem tudom, én nem játszok wowp-val szóval ha úgy van akkor nem működik a könnyű freexp farm😄
Mert egyébként nem lenne elég hely?😄
meg mennyivel szebb mikor statisztikában csak egy nemzet zászlaja alatti tankok vannak😊
Low tier tankikat fő accounton nem tartok meg, helyet sem érdemelnek ez az elvem..amíg legalábbis nem lesz +100 garázshelyem ami nem várható😄
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.14. 22:11:42
A botos küldetésnél csak az első alkalomnál elég a 10 cél kilövése. A következőnél már 20 kell...stb
minek minden nemzetnek külön-külön account?!?!?!?!
egyébként francia low tier-ben Renault FT AC és Renault UE57 nagyon ütős <#gun>#gun>
Ha lesznek szerezhető invite kódok, lehet csinálok több ilyen accountot amin csak bizonyos nemzetek t2-t4-ig bezárólagos tankjait gyűjtöm majd.
brit,szovjet,usa,ger az esélyes, mert a többibe nincs elég tankvonal hozzá.