418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #360662 Hát hogyne. Már tudja azt is a játékos, hogy dupla R-el magától megy a tank előre
Azért érdekes ez a téma, mert a WG először arra hivatkozott, hogy lehetetlen ilyent csinálni, túlságosan leterhelné az MM-t. Ezek szerint a magasságos MM mégis megengedi ezt a logikát. Tier5 fölött nem is annyira a szétválasztás lenne a fontos, hanem hogy a két csapat amennyire csak lehet ki legyen egyensúlyozva kezdők/tapasztaltak tekintetében. A kezdők alatt persze nem csak a kevés csatát játékost értem, hanem a az egyéb kategóriát, akik sok ezer csata után is úgy játszanak, mint egy kezdő. -
Lokker #360661 addig eljutni meg bakfitty, tehát kb. 100-150 csata után már tapasztaltnak számít a player? -
Tessellia #360660 Ez a tapasztalt/újonc szétválasztás azt hiszem T4 v. T5ig működik. -
Lokker #360659 "a WoT már több processzormagot használ" Q&A Valaki alá tudná ezt támasztani?
"Storm elismeri, hogy hibázott az egyik hozzászólásában – elfelejtette megemlíteni,
hogy a WG bevezette a tapasztalt játékosok/újoncok MM szerinti szétválasztását" Vagy ezt? :D
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.09.02. 12:39:34 -
András77 #360658 Ja csak ne az legyen, hogy napi 50 győzelem (nap végi resettel), ahol beférsz a top 10-be -
#360657 Személy szerint sajnálom mindhárom map-ot, amiket töröltek. de mi a helyzet a pótlásukkal? Nem látom, hogy áradoznátok a három új map-ról! Vagy Berlin, Studyank, meg a cseh térkép mégsem kerültek be a játékba? Nem mostanra ígérték? -
Tessellia #360656 Ez az event nem tűnik rossznak.
Lényegében minden hétvégén lesz egy küldetés amivel lehet növelni a rangod: Private - Corporal - Lieutenant - Major. Mindegyik szintlépésnél kapsz 150 aranyat. Összes 600-at, hogy ha minden küldit megcsináltál + hozzáférést kapsz egy különleges küldetéshez ami októberben fog futni és a német tankokhoz fog kapcsolódni. T4-től T10-ig a Tier szintnek megfelelő győzelem után lehet majd kapni 2x xp-t a csata után, tehát T4-en 4 győzelemig jár a 2x xp, T5-ön 5 győzelemig stb. -
Tessellia #360655 Test 2-ben kaptak masszív modul HP növelést, így a top japcsi heavyk modul hpja a maus és az e-100-al kb. egyenlő. A kisebb tierű tankjaik modul hpja meg ez alapján szerintem a legtöbb a többi tankkal összevetve.
De valósat csak majd az tud mondani aki kipróbálta őket:).
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.09.02. 12:09:14 -
realcsabi #360654 Izzadós lesz ez a következő 1-2 hét azt látom. Gun depression-ről mit tudni? Hogy vannak ellátva vele? legalább japán módra modulérzékenyek? égnek? röptetnek tornyot? Valaki csepegtetne nekem egy kis infót, aki használta ezeket a hegyomlásokat?
Valami negatívum jöhetne, mert jelenleg úgy érzem hogy ezek még úszni is tudnak a vízen ha arról van szó. -
#360653 "Én meg célozgassak hogy sebezni tudjam a kis szívószálammal."
El kell hogy szomorítsalak. Frontból nincs gyenge pontjuk, se kupola, se kistornyok, se semmi. A seggük ugyanolyan vastag, mint az eleje. Oldaluk papír. Szal, ha kell a dmg/kill és a win vagy csak simán jót akarsz magadnak és nincs lehetőség flankelésre, akkor azonnal töltöd rájuk a goldot. Sajna idáig jutottunk. -
walert #360652 Mindíg ez van, hogy új ág kúrva erős az elején, aztán 2 patch után érezni sem fogod, hogy a pályán vannak, szétnerfelik őket -
András77 #360651 Most nézem a gyenge pontjukat, mert én attól fogtam padlót, hogy a 110 nem vitte be szemből a kicsit beforgatott tier7 japán batárt. A sebzésük meg szintén kriminális, tier7-ben 700-as sebzésű troll ágyúval futkos Az célzás nélkül beleb.sz szinte bárkibe 300-350-t és mennek vele a modulok meg a legénység is.
Artyk viszont szépen megtépik őket, láttam, nagyon kövéreket beléjük b.sznak, de elég sok hp-juk van, úgyhogy még az artynak is csipkednie kell magát. -
realcsabi #360650 Hát lehet hogy egy kicsit meg kellett volna látogatnom a tesztszervert...ezek a japán bálnák eléggé sokkoltak most, nagyon hirtelen ért ez a változás.
A kis accommal mentem pár kört, amin az USA heavy ágat viszem, de ,kicsit erősnek érzem azt az átütést és sebzést amit ezek magukkal visznek egy-egy csatába ezek a háztömbök.
Azért ne b.ssza már meg, hogy egy lövéssel felezi az én heavymet szemből célzás nélkül. Én meg célozgassak hogy sebezni tudjam a kis szívószálammal. Túlzásnak érzem na. HP-ban szintén nála az előny, a sebességben szintén nem szenved hiányt.
Hát jól van ez így?
Remélem gyorsan hozzászokok a szituhoz mert most jó lenne már összehozni ezt a wz-t. De most azért igencsak elment a kedvem, értem én hogy az új ágakat fel kell futtatni azzal hogy egy hangyányit erősebbre van beállítva. De ez mi?
Ilyet még nem mondtam de remélem hogy az artyk jól szórakoznak.
Amilyen túltengés van most ezekből a förmedvényekből, lehet hogy nekem is be kéne segítenem 1-2 artyval a wz evenbte. -
Userx2 #360649 Kissé fiatalos a felfogásod. Ez csak egy game. De nem az egyetlen. -
Nazarov77 #360648 Oké ezt megtartom, azt hittem pocsék lesz de elég jó, még tier 5ben is (tier 6ba nem rak) xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Userx2 #360647 Hány eurós csomag volt? A 15 eurós véletlenül se fog rámenni a meglévő accontra, mert az invite kód és új accra aktiválására való. Más ötletem nincs. Többieknek működik. -
walert #360646 szar az EU2dögöljön meg SerBszar az EU1dögöljön meg SerB -
walert #360645 azt írja ki, hogy hiba a csatlakozásban. Miközben ketyeg a prémium fiókom. Ráadásúl mivel a 2-es szerverről dobott le, mert az leállt, autómatikusan nem enged be a jó szerverre, mert azt érzékeli, hogy oda be vagyok jelentkezve -
#360644 9.10-es klienssel le lehet játszani 9.9-es replayt? Próbálta már vki? -
walert #360643 Az EU 2 leállt csata közben és az EU 1-es szerverre sorbanállás után sorban sikertelen a csatlakozás. Mehehe
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.09.02. 11:11:10 -
András77 #360642 Belefutottam egy "o-ni"-ba éppen és ezt az elmebeteg tankot. Kezdve azzal, hogy a 110 a 215-ös pennel nem vitte be a kapáslövést szemből. Másodjára sem, mert direkt azt próbáltam, hogy nem célzok az aljára, sehova, csak úgy ráviszem a célkeresztet és adok neki, hát ez nem működik, ha egy kicsit is be van forgatva. Néztem is, hogy mi a f.sz. Utána a g.ci o-ni meg he-vel (esetleg arannyal, nem tudom milyen az arany lőszere) belém b.szott 2x, először a lőszerrekesz, utána vezető bánta, elment 2 kis fogyóm rá.
Igaz, utána körbefutni és kiszedni nem volt nehéz egyáltalán, mert iszonyat nehézkes, de meglepődtem ezen a tankon. Tier7 tank, nagy batár sz.r és nem lehet csak úgy kapáslövéssel bevinni szemből (nyilván van gyenge pontja, megnézem majd, de azért érdekes, hogy egy tier8 nehéz tanknak gondosan helyeznie kell a lövést egy tier7 batárra, különben nem viszi be). Meg ezek a súlyos HE sebzések, tier7-ben? WG noormális vagy? Mintha egy su152 troll ágyút raktak volna rá.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.02. 10:57:00 -
#360641 nekem "Invalid bonus code. Please try again" ír ki. (persze a zsét lehúzta) :( -
András77 #360640 Azt tudja valaki, hogy mik ezek az (R)-es IS7 meg a társai tankok? -
András77 #360639 Az azért erős túlzás, hogy puha volt, ráadásul akinek volt esze, rázta kicsit a tornyot mindig, úgyhogy megizzadtak vele, mire eltalálták. Az mondjuk biztos, hogy 2 csatában nem lőtték be egyszer sem a mai nap, de azt sajnos nem tudom megmondani, hogy eltalálták-e vagy sem. Szerintem igen, mert mindig azt mutogatom, csak mozgatom a testet meg a tornyot és csak a jobb játékosok képesek eltalálni, de azok amúgy is belőnének máshol is.
Most próbálgatom a játékot modok nélkül, pontosabban csak egy ikon mod van fenn, de lehet, hogy azt is leszedem, mert a tükrözés zavar. Aslain délután lesz csak és gondoltam megyek pár kört így mezítlábasan.
Ezt most lőttem a 110-el, mindenféle mod nélkül. Szerintem lehet, hogy kipróbálom a játékot modok nélkül. Tudom, hogy hasznos infokat adnak, de pont ez a lényeg, hogy az ember sokkal jobban magára van utalva és mintha nem kényelmesedne el annyira modok nélkül. Pl. nem tudom az ellen utolsó pozícióját, ami egyébként legalább annyira félrevezető info is lehet, mint hasznos. A lényeg, hogy jobban kell figyeljem a csatát és úgy látom, hogy ez előnyös.
Egy dolog zavar csak, hogy néha nagy távolságra kell lőjek és mivel 1900x1200-ben játszom, normál egérrel, qrva kicsik a célpontok, ha picit is remeg a kezem már nem tudom rávinni a célkeresztet. Szóval a zoom modot mégis lehet, hogy felteszem, de mást nem. Kipróbálom így a játékot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.02. 10:17:06 -
Plata #360638 Azokat is nagyon bírtam.Mindig a legjobbakat veszik ki,szar ruszki pályákat erőltetik nagyon. -
Plata #360637 Nekem a province vagy milyen pálya kell vissza,imádtam,mi a faszért vették ki ezek a tetves idióták. -
#360636 Próbálta már valaki az E5-öt az új peccsben? Használhatóbb lett? Ha jól tudom, a kutyaól a tetején már nem olyan puha. -
Angelus1991ster #360635 Kivették mindkettőt. Pedig hangulatosak voltak. -
#360634 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valaki köztetek telefon szervizes, legyen kedves és dobjon egy privát üzit! Köszi!
Bocsi -
ilovearty #360633 Északnyugat és a port pályákról tudni valamit? Utóbbi nagy kedvencem volt. Ott még a lehetetlen helyzetekből is lehetett fordítani már ha elég hülye volt az ellenfél. -
#360632 Mondasz valami bar ez visszafele fog elsulni, hamar megunjak igy az egyenek a jatekot:
-
András77 #360631 Kis tierben több prém tankot is ki lehetne emelni, mint OP, mert komoly legénységet kapnak, sőt szerintem nem is elsősorban a tank maga OP sokszor, hanem a sok skilles legénység + modulokkal/fogyóeszközzel felszerelt tank + tiernek megfelelően erős tank kombinácója adja az OP státuszt ezeknek. Mondjuk a Pzs35-be bele mehet a tier10 med sok skilles legénység, ami hatalmas előnyt ad egy amúgy is jó tanknak (tier3-ban nézve persze). Tipikusan az történik egy kezdőnél, normál esetben, hogy a tier1 tankra kapott 100% legénység tier3-ba érve kb 81-82%-os lesz és ez a legjobb eset. Biztos vagyok benne, hogy sokan inkább ingyen képeznek át vagy eleve 50%-os legénységgel használják. Ráadásul stock tank is lehet, de mondjuk tier3-ban hamar ki lehet fejleszteni fullosra, de akkor is ott a legénység probléma, nem is beszélve arról, hogy egy tényleg kezdő amikor még tier3-ban játszik még eléggé fogalmatlan. Ja és még modulokat sem használ, pedig egy csigaszem elég nagy előny lehet.
A legundorítóbb, hogy a WG rinyál a pedotankosok miatt, miközben 100EUR értékben kínálgatja a PZ II J-t a bajnokok csomagjában. Erről a tankról azt kell tudni, hogy amíg ritkaság volt, addig az ebay-en úgy hirdették, hogy alkalmas akár 15 frag begyűjtésére is és több szemléltető videót mellékeltek róla, ahogyan a nyomorult kezdőket halomra lövik vele. A status Rita is nyomott vele pár pedo kört és ő is kiakadt a WG undorítóan átlátszó pénzéhségén. Egyedül a su76i esetében mutatott némi önmérsékletet a WG, bár én már azon sem lepődnék meg, ha megjelenne az is nemsokára bajnokok csomagjában (EU speciál kiadás 50-100 EUR). Szerintem ott is csak az zavarta a WG-t, hogy túl olcsón adják az OP tankot és nem az, hogy OP a tank
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.02. 07:45:54 -
Kotomicuki #360630 He-he-he!
Amíg saját magad lehettél a sikered kovácsa a wot-ban és nem a random-script "játszott" helyetted, addig lehetett is élvezni a játékot, nem csak az első három tier-ben.
De, amióta az addig lézerpontos német lövegek is a legrosszabb szovjet derp-ként hajlandóak csak működni (szórás- és sebzéskép), azóta egyre kevesebben akarnak fönt játszani, hiába a sok promóció!
Most, úgy látszik a még megmaradtakat is ki akarják rúgni az alsóbb szintekről - hiába, mára már annyi (hiába) fizető zombija van a játéknak, hogy az ingyenélőket elzavarva sem nőne meg jelentősen a várakozási idő...
OP tankok..., ja, azokat már csak pénzért kapni és csak azért veszik meg őket mert OP-ok..., ja, hogy ezt meg a többség nem tolerálja és inkább elpártol ettől a játéktól..?! -
#360629 Már azzal 2 legyet ütnek egy csapásra hogy bekúrták a tierhez kötött pályákat, amúgy sem ment nekik soha hogy random dobálja be az egész szortimentet, mert mindig ugyanazt a 3-4 mapot adta be, ha egész nap toltad akkor is, így egyszerűbb a random ügy, másrész mittegrand egy szimpla húsdaráló map, és az lesz az alsó tierben javarész meg mines, mittegrandon nincs túl sok választásod, nem lehet taktikázni, pár perc alatt vége a meccsnek, szóval kiskapu kipipálva.. -
#360628 Témánál maradva 14-ik csatára megadta
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.02. 02:03:05 -
Kryon #360627 Nem feltétlenül. Van aki kis tierben szeret játszani és nem is tervezi, hogy feljebb menjen, max 5-6-ig. Ismerek is ilyet. Nem azért csinálja, hogy a kezdőkkel kicsesszen, egyszerűen csak élvezi a játékot azon a szinten is és nem akar sokat farmolni, pénzt költeni a játékra, és azokon a szinteken még bőven önfenntartóak a tankok. Sokan lehetnek ezzel így, tier 5 és környéke nem véletlenül van tele. Valószínűleg ez zavarhatja igazából WG-t, hogy játszik egy elég nagy tömeg, aki bőven élvezi a játékot (és terheli a szervert) anélkül is, hogy valaha is költene rá. Van egy olyan érzésem, hogy valójában ezt a kiskaput akarják valahogy bezárni "pedotankozás" címszó alatt. -
#360626 Nem hiszem, hogy eljutottak a kisegítőig... -
madmanic #360625 7. a sok szar most éjjel gamel... Holnap meg vérágas szemmel ül a matekórán a kisegítőben.. -
madmanic #360624 egymás után 6 csatából kellett kilépnem. szerintem ez jel... -
#360623 jövök eggyel