banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Pont egyébként Redshire volt az, amelyik annyira nem kempelős pálya most már. Basszus, ilyen alapon minden pályán van pár retard, aki még a bázis környékét sem hagyja el.

A középső spot bokor ráadásul pont azért van hogy kempeljen, felderítsen az ember. A passzív felderítés ugyanis arról szól, hogy keres az ember egy jól takart helyet és onnan próbál felderíteni az ellenség vonulását. Ráadásul IM küldetések is vannak ehhez kapcsolódóan, amikre még kevesebb lehetőség lesz, minél jobban megszüntetik a passzív spot lehetőségeket.

Ez olyan, mint a prokhorovka spot bokor (gondolom azt is fontolgatják, hogy kiszedik, ezek után). Ha felspotolnak azon a részen, máris tudom, hogy ott egy tank és odalövök. Pályaismeret, ennyi. Már sok tankot szedtem ki prokhorovkán, malinovkán meg redshire-n is ezekből a spot bokrokból, ennyi. Nagyon egyszerű védekezni ellene, oda kell lőni, lehetőleg HE-vel, az sebzi és utána szinte garantáltan eltűnik onnan.

Ha azt mondta volna a WG, hogy abból a Redshire bokorból a másik csapat vonuló tankjait könnyű felderíteni és emiatt a nehéz tankok csak jelentős hp veszteséggel érik el az ütközőpontot, akkor azt mondom, igen, ebben van igazság, de a megoldás miért az, hogy akkor ne lehessen spotolni? Hazudoznak állandóan össze-vissza, ez nagyon irritáló bennük.

A kommunikációjuk meg egyenesen botrányosan sz.r. Egy ilyen Storm féle isten komplexusos (meg a Serb is) barmot küldenek oda, hogy visszaugasson a felhasználók problémáira. Az teljesen igaz, hogy rengeteg a b.lfasz, ostoba vagy rosszindulatú ember és nem könnyű őket kezelni, de ezért vannak a profi kommunikációs szakemberek. A WG úgy látszik erre még nem jött rá, hogy nem isten komplexusos barmokkal kellene a felhasználókat ütköztetnie

Mintha az artyktól elvennék a műhold nézetet (lenne parasztlázadás az egységsugarúak között, hogy a kedvenc tankjaik nem használhatóak), mert minek a light tank, ha nem tud felderíteni? Az újabb lightok alkalmasak a harcra, de mi a f.szt csináljon mondjuk egy 59-16 egy tier9-10 csatában azon a pályán? Rohangálhat, amíg ki nem szedik, de szerintem az igazi felderítés az az, amikor az ember tudja az ellen vonulási helyeit és azt próbálja meg megfigyelni. Az elmebeteg rohangálás tőlem távol áll és nem is szeretem olyan stílusban használni a light tankokat. Ráadásul én naponta ha 1 olyan játékost látok, aki képes kicsit tovább életben maradni a rohangálós stílusban. A többség hirtelen halált hal és totál feleslegesen lépett be a csatába.