418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Szerintem minden ESL unalmas,tök mindegy hogy WoT vagy Lol vagy Dota,egy percnél tovább nem tud lekötni.
  • Angelus1991ster
    Az ilyen esl-es baromságokról jutott eszembe ez a videó.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pedig ezt lehet alázattal is művelni, lásd Rossz PC Játékok sorozat , FreddyD-től.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.03. 20:30:59
  • Solten
  • bekescsaba
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki tudna segíteni? A ROTA 9 (9 th Company)nevű filmet szeretném letölteni, megszerezni. Insane oldalon nem találom.
  • András77
    Ezen nincs mit csodálkozni. Túl nagy a irányított véletlen szerepe és nem látványos és érdekes maga a csata sem a véletlentől függetlenül. Jó, mondjuk ESL-n alap az arany lőszer, szóval a véletlen szerepe is kisebb, de a játékmenet sz.r és nézhetetlen. Az ESL-n is mi folyik? Ismerősöm nézte velem kényszerből, de azt mondta, hogy ez szabályos szenvedés, qrva unalmas sz.r így kívülálló szemmel. Én elnézegettem a csatákat ugyan, de nagyon engem sem kötött le. Az is igaz, hogy ritkán van csata, az általában rövid ideig tart és még a rövid időn belül is megy a tökölődés és kb 20-30 sec az érdemi ütközet, ami annyira intenzív, hogy nehezen lehet belőle érteni valamit is vagy szép húzásokat meglesni, csak a hentelés oszt jónapot. Vannak persze szép mozdulatok, néhány bravúr, jó helyezkedés, de ez kevés, hogy igazán izgalmassá tegye. A csapat játékok esetében is elemezték ezt, hogy mennyire szabad felgyorsítani egy játékot, hogy a közönség élvezze azt. A mostani ESL biztosan távol van a mindenki által élvezhető kategóriától. Ok, hogy a geekek meg a wot b.zik a céltábor, akiknek nézni kéne, de még nekik is unalmas, szerintem.

Valamit ki kéne találniuk a mostani ESL helyett, de nagyon meg van kötve a kezük, ha ragaszkodnak a játék jelenleg adta kereteihez. Pech.
  • Angelus1991ster
    T40-ről nem azt mondta a mélyen gyűlölt wargaming, hogy késő nyáron lesz elérhető? Azt sem értem , hogy tesztszerveren is miért olyan fukarok. Miért nem lehetett kipróbálni, hamár a kliens része.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.03. 17:21:26
  • Pales27
    ha találsz vmit írj rám én feladtam, lehet, hogy csak nálam rossz..
    most amúgy is újra teszem, mert minden felszpottólódásnál belaggol, pár verzióval ezelőtt volt ez most megint, gg wg
    Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.09.03. 17:06:09
  • Angelus1991ster
    Jó ez a WZ-111 misszió. Asszem ezt is feladom.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.03. 16:49:43
  • Maala
    Csodálkoznak, amikor szó nélkül bannolnak egy csomó játékost? :D
  • szabii98
    A többi esporthoz képest tényleg elég szar a wot nézettsége :D mindent visz a 3 nagy. (LoL, CS:GO, Dota 2)
  • popey8
    El tudnád küldeni a minimapos config fájlokat? Fingom nincs hogy és mit kell beállítani, még egyszer sem kellett. Utolsó pozíció, saját (nem tudom dinamikus van-e benne egyáltalán) látótáv, észlelési táv, arty lőtáv kijelzés kellene, ja és ikonok mellé a tank név :)

#360743 nem tudom, h a modpakkokban milyen 6 érzék mod van. Én használok egyet, de még nem teszteltem, h működik-e. Ha működik később át tudom küldeni, ha még kell.

#360771 thx
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.09.03. 16:07:23
  • yossarianHUN
    link
  • popey8
    Forrás?
  • yossarianHUN
    Hehe, a Virtus.pro feloszlott, mert úgy érzik, hogy nincs elég rajongója a WoT-os e-sportsnak. First world problems.
  • Lokker
    Így kell tenni. :) Én is mindig oda eresztek egy utolsót és vicces látni hogy egyszer csak a semmiben megakad a lövedék, olyankor tudom hogy ott találat volt.
  • András77
    Eltűnések mindig voltak, nem az lepett meg. Eddig tényleg azt hittem, hogy ilyenkor elment onnan az ellenfél, szóval hogy elmozgott és mondjuk egy plusz bokor került közénk, azért tűnt el. Ennyire tiszta helyzetre nem emlékszem. Próbáltam racionálisan megközelíteni eddig, de ezt most nem lehet, mert ha tudtam sebezni, akkor látnom is kellett volna, mivel semmilyen bokor nem volt köztünk, sztálingrád pályán a házaknál északon voltam, pont. A t44 egy kis része lógott ki egyébként és pont fordult, hogy elmenjen. Ezért sem értettem, miért tűnt el, mert ahogyan állt a tank, látszódnia kellett volna egy részének egy ideig még, hiszen fordult és csak utána tudott a ház mögé menni.

Na mindegy, eddig is oda szoktam lőni, ha eltűnik a tank, ezután is azt teszem és jól teszem.
  • Lokker
    Az ilyenek még meglepetésként érnek? :D Sajnos a láthatósági "rencer" egy rakás hígfos. Az nyugasztaljon hogy az ellenfél szemszögéből te is el tudsz így tűnni :D
  • András77
    Azért jó látni, hogy a spot rendszert sem sikerült gatyába rázniuk. Egy t44 tőlem kb 100m-re a ház sarkánál kevert, egyszer csak eltűnt. Mondom wtf, de azért oda lőttem és az összesítőben láttam, hogy sebeztem. Bokor nem volt köztünk, épület sarak lógott be kicsit, de ha sebezni tudtam ugyebár, akkor látnom is kellett volna.
  • bornofakone
    Nekem 9-s, 10-s jön be...de már a 3-s után viszket a tenyerem h elbasszam a több mint fél milla free xp-m....:D
    Amit persze nem fogok megtenni, szval marad az h félbe is hagyom ezt az ágat, max 5-s szintig kihúzom, amíg tart a JT8.8 vásárlásból szerzett prémem...és kész :D
    Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.09.03. 14:48:20
  • Master91
    bah, tetszenek rá nézésre de lehet hagyom a picsbe az egészet

aranytól így is agyvérzést kapok...
  • bornofakone
    azért van 1 gun-ja ami t3-s tankokat 1 shotol sokszor illetve bizonyos 4-seket is. +2 lövés sok 4 és 5-s tank is neki :)
    3-s japóval mentem, és eddig akárhányszor találkoztam az 5-s tesóval, 1shot voltam..:(

Amúgy igazi páncélzat sztem a 7-s szinttől várható majd, de lehet ott is szét fogják spammolni golddal. Wg jól jár megint :D
  • ilovearty
    Több hatossal is találkoztam ma, de hamar szétpisilték golddal....
  • Master91
    ez a japán heavy ág mikor válik páncélzat szempontjából is heavyvé??
    az 5öst is egy szaros T-25 jobb klikk-tűz combóval szarrá szed? Mi ez?
  • Master91
    az megy nekem is, köszi

ximix

xvm mentest hogy érted? xvm-eset használok, és egész jó a Loca után
  • ximix #360758
    xvm mentes minimap ? (Locastan kolléga nyugdíjba ment)
  • Plata
    Remélem pár nap és lesznek jó modok megint,kéne vitris féle full statisztika,meg xvm mentes hitlog.
  • popey8
    Mivel a Loca féle bedőlt, a solo-t néztem ki. Az volt fent előző pecsben, amíg nem volt Loca. Ezt használja vki, működik rendesen? Assztem benne van Aslainban is. Ja és azt nem lehet vhogy beállítani, h a panel mellett fordítva írja ki a találatokat? Tehát, h a legelső legyen legfelül és a többi alatta.
  • Userx2
    Igen. Mindig az elsőt használom.
  • Plata
    Nekem az kell hogy én mennyit sebzek.Az is főleg a T49 miatt kell.
  • Master91
    3. féle damage panelt rakom fel Aslains mod packjából és még most se tudom hogy ki / mennyit vert belém, nincs hitlogja

nektek működnek rendesen?
  • Plata
    Igazad van,de HE lőszerre gondoltam,T49 152-es ágyújából HE-t eregetek.
  • Tessellia
    E8 Shermanre már időtlen idők óta lehet.
  • Userx2
    Tegnap jöttem rá, hogy T6-os medre is lehet vertikális stabilizátort rakni. Ez mindig is így volt?
  • yossarianHUN
    A HE igen, de te HEAT-et mondtál.
  • Plata
    De 152 milis he lőszer azért csak sebez valamit rajta,ha maus-t vagy e100-at sebzi.
  • yossarianHUN
    Mert 152 pen 200-250 mm páncél ellen.
  • Plata
    Megnézem,nem rossz ez a deegies célzó sem,de meg kell szokni,robogok e50 felé közben becélzom,erre valami zöld csík meg valami felirat előjött,meglepődtem és véletlen eldurrantottam az ágyút.
    Eltaláltam így is és láncoltam meg sebeztem,de még akkor is meg kell ezt szokni.
  • Pales27
    próbáld ki ezt
    promodból szedtem ki, kicsit alakítottam is rajta :D
  • Plata
    Kipróbálom ezt a deegies standard célkeresztet.Ettől a course launcheres jimbo-tól a frász kiver,olyan zavaróan rossz hogy nem igaz.
  • Pales27
    van vkinek működő 6 érzék modja, ami hanggal jelez? omc modpakos meg a promodos se működik nálam