World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A foglalásos küldetéshez azt tudom mondani, hogy mindig a legalacsonyabb Tier szinten kell megcsinálni, amin lehet. Nekem már kétszer is volt, hogy beírtam és segítettek, illetve nem vadászták le az utolsó artit. Kis szinten még vannak nem elvakult hp üldözők.
Sebezzek 1000-et egy szem HT-ba aminek nincs is annyija és lőjjem ki én.
Esély kb. mint ha a lottó 5-ösnél.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Na és persze szerencsétlenebb mint én, mármint RNG-t tekintve 😄
(azt hadd mondjam el, h nekem cappelős témánál volt oylan, h körben vagyok, cap stb. és 100%-n van a cap, de ki nyírátk az utolsó enemy-t, ahh mondom megvan a küldi...lófaszt, azt írta ki h "all tanks were destroyed"....kb. sírni akartam h ilyen szerencsétlen vagyok miközben a cap is 100-n volt...)
Addig egyszer majdnem sikerült Redshire-ön is, de pont nem volt jó helyen/jó időben elég kemper a dombon, akik lőtték volna, amit villantok.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.13. 00:27:01
Ma estére enyhén begolyóztam, hogy tényleg nem képes rá rakni (amúgy se szokott gyakran, csak light-al mentem a héten). Lefogadom mondjuk amint másik tankot fognék, egyből bedobna rá, főleg ha t95-t választanám, és tuti 4-4 arty lenne 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: StuG IV (100% legénység)
Férőhelyek hozzáadva: 1
Bekaphatja a Wargaming a rohadt LT-15-ös küldetését, 3 napom ment rá.
Nem is a térkép sokszor a gond, hanem a hülye csapat, lőnek ezek fát, sziklát, mókust csak azt nem, amit spotol nekik az ember.
Na persze azért Prohorovka-val lett meg.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Egyedül meglett a sebezz 9k-t ,szakaszos küldetés😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

There is but one rule: Hunt or be hunted.
Más:
Nagy segítség volt, hogy a csapatunkban ott volt ez az Isten barma, az ellenséget nem találta el, de a lightal kergetőző Cromwellünket legalább kilőtte...
Nagyon élethű eredmény, főleg hogy két tankot is úgy lőtt ki, hogy roncs mögött voltak elbújva, az egyiket ráadásul torony forgás közben kapáslövéssel, célzás nélkül, szatellit nézetből figyeltem. Pontosság nerf, haha. Warpack harcos.
Mostanában egyre gyakrabban van ez, ha Malinovkán vagyok, még magas tierben is képesek voltak basecampben megdögleni. Természetesen az összes ilyen csata vereséggel végződött.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nincsen autoaim-em, legalább is nem működik.
A másik, hogy t71 (buffolt) vagy Bulldog (nerfelt)
Melyik a jobb választás?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
kétszer arty kapta ki full hp-ról, máskor meg én lőttem szarrá őket HE-vel....
30mm az nagyon papír és ekkora tierben a HE-k még a "kicsi" 90mm-ben is jó átütésűek, hát még a nagy kaliberekben....
szépen le lehet vele amortizálni őket.....
menet közben meg nem igazán talál el hála az új peccsnek, csak közvetlen közelről....
vagy ha megáll, de akkor meg halott is azonnal 😄
Saor Alba
Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.02.12. 20:22:16
Mondjuk én tegnap vettem vissza a T54E1-et pont az ilyen gennyes +1-es, de még sebezzél is missionök miatt, ahová már low tier nem jó.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.12. 19:20:19
Ha venni akarsz akkor Panther. SP SEMMIKÉNT SE!!!!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A szívem a t34-3 felé húz, de az már nem fér bele 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.12. 19:03:16
"Your clan received a new clan task: First Damage."
?