418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ez a része jogos. A WG-t is csak azért zavarja a pedotankozás, mert potenciálisan fizető játékosokat riaszt el, különben lesz.rná, hogy mit sírnak a kezdők. Az meg, hogy a zombihordák a magas fokú retardációt mutató játékukkal mérgezik a randomot, már nem érdekli őket. Pedig ott is lehetne mit tenni, például a retardáltakat legalább egyenlően elosztani, amennyire csak lehetséges, de ilyen soha nem lesz azt mondják.
  • ROMOTO
    Az nekem rosszabbul esik, amikor sorozatban bukok kb.8 meccset úgy hogy szarul sorsolja ki a csapattagokat az mm és élből bukta a meccs akármit csinálok, az a minimum hogy cserébe én is kibaszok a szériával, legkevésbé sem érzem magam rosszul ettől, inkább érzek némi elégtételt.
    Mivel én még a régi időkben szocializálódtam, ahol tier 6-7 ig végig szopatva volt az ember pl. ilyen type59 es pakkokkal, nálam kb egál a helyzet.
  • ROMOTO
    Ez is közrejátszhat ebben, van alapja, de ha továbbgondolod, mivel arrafelé kicsit gördülékenyebben mennek a dolgok, egyszerűen kevesebb az agresszív gyökér (a játékosokra értem, nyilván egyébként meg ugyanannyi van vagy több is, de azpont nem ül le 2 vh-s tankokkal lövöldözni)
  • András77
    A pedózásról, mint jelenségről volt szó, nem arról, ha valaki lenyom egypár csatát tier1-3-ben, akármilyen okból. Nehéz egy határvonalat húzni, hogy mennyi csatától lehet már betegesnek tekinteni a dolgot, amikor már tényleg arra megy a bomlott elme, hogy jól kib.sszon a kezdőkkel.

Legénység fejlesztés miatt előveszem én is néha a őket (pl fcm pak, ltp, a kapott kis sz.r prémek stb.), de inkább csak ilyen x3, x5 xp akciókban. Azt én is alátámasztom, hogy sokan nyomulnak kis tierben több száz, akár ezer csatával is egy tankkal. Lehet, hogy azt a tankot szeretik, de ez álságos duma, inkább csak sikertelenek feljebb.

Valahogy nem jó érzés, mindig arra gondolok, hogy ez olyan, mintha felnőttként beállnék alsósokhoz focizni és a labdát a gyerekkel együtt berúgnám a kapuba és akkor király leszek? Nem hiszem. Lásd Kenny Powers viselkedése a mexikói sokadosztályú baseballcsapatban
  • Plata
    Unicumhoz egy jó bankkártya kell,semmi más.
  • ROMOTO
    Van egy viszonylag friss felmérés, miszerint az na szerón van a legtöbb unicum, a játékosszámhoz képest tuti, de szerintem egységesen nézték meg játékosszámtól függetlenül, már nem emlékszem pontosan. Ez a felmérés is jelez némi hozzáállásbeli különbséget az eu, ru játékosállományhoz viszonyítva
  • Plata
    Köszi
  • walert
    Nem tudjátok Aslain legújabb modpackot 9.10-est fel lehet tenni már holnap reggel?
  • lexlutor
    na ja, de ott kb mindenkit ismersz legalabb nevrol annyian jatszanak :)
  • yossarianHUN
    Igen.
  • walert
    Srácok, ez az info azt jelenti, hogy holnap jön az új patch ? http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/version-910-release-news/http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/version-910-release-news/ Ma éjjel elvileg september 2-a lesz 0-óra. Ma éjjel jön új pecs?
  • ROMOTO
    Hiszitek vagy nem de az na szerón nincs annyi gyökér tier 1 ben sem, pl. 1 kézen megtudom számolni hányszor lőtt belém saját csapattárs, vagy csesztetett más módon, sokkal adekváttabb a közönség.
  • ROMOTO
    Ez így van, a hardcore playerek mindig fanyalognak kb. bármelyik játékban, ellenben a játékosbázisnak nem ők adják a meghatározó részét, itt különben is folyton le vannak kenyerezve különböző cw-s ajeszekkel hogy befogják a pofájukat és villogjanak holmi ratyi de exclusive nekik készitett szarokban.
  • lexlutor
    ez a bája:) vagy szereti valaki, vagy nem :)
  • peremezo
    Neked is nagyon köszi:-)
  • yossarianHUN
    Én speciel azért nem szeretem a lowtiert, mert nem tudom komolyan venni. Mindenki össze-vissza rohangál, a sok newbie visítozva fojtja magát vízbe meg bukfencezik le a szikláról, vagy épp száguld be teljes gázzal az ellenség bázisára, ahol aztán azok egymást lövik szét a nagy igyekezetben hogy kilőjék, a páncélhasználat abszolút nem létező fogalom, mivel egy-két kivétellel mindenki átlő mindenkit, az ágyúkkal pontosan célozni esélytelen, az artyk ugyanolyan OP-k mint feljebb, csak itt még gyorsan is töltenek, satöbbi. Az egész egy CoD Killhouse fíling, én semmi örömöt nem lelek benne.
  • peremezo
    Nagyon köszönöm a választ:-)Sikerült.
  • lexlutor
    uj tankon, hd skinen es map-szarkodason kivul, nem nagyon tudnak mar egy jo ideje felmutatni...
    amugy ez szerintem a szokasos puder. maig nem alltak neki olyan nagyobb dolognak (tierenkent balaceolasrol mar masfel eve szo volt, maig nem nyultak semmihez, vagy a skillek atalakitasa, bovitese is minimum 2 eves story ) ami ennek a bejelentesnek csak a toredeke lenne...
  • ROMOTO
    Szerintem meg elég intelligensen reagálnak, kaptak ingyen egy fejlesztői környezetet hatástanulmánnyal cuzámmen, átveszik és beépítik azt ami működik. Ez rohadtul nem szokatlan a játékfejlesztői környezetben, vagy bármilyen naprakész termék fejlesztése kapcsán. Korai még siratni a wg-t.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.01. 20:34:13
  • lexlutor
    en akkor szeretem ha tele tokom, vagy nincs energiam koncentralni. lehet tet nelkul es fajo kreditveszteseg nelkul onfeledten jatszani.
    amugy erdekes hallgatni ezt a pedotankozast, amikor a tobbsegnek degradal a low tier, mert nem t10 szoval csak szar lehet, masreszt meg oda a win8a.. kozbe meg ott is van jopar szeretheto tank... de ha szereted a hetzert csak pedo lehetsz:)
    amugy ilyen szemlelettel t7 alatt miden pedo.
  • yossarianHUN
    - Developers are considering rebalancing all classes in the game to include special bonuses and abilities for each class like they have in Armored Warfare.

Az a vicc, hogy az utóbbi hónapok Q&A-it elnézve nem lehet nem észrevenni, hogy már baromira nem az AW koppintja a WoT-ot, hanem épp ellenkezőleg. Még meg sem jelent a játék, de már most ott tartunk, hogy a WoT-osok próbálják a fejüket kapkodva beletuszkolni a játékba azokat a fícsöröket, amiket az AW már az early access alatt, játékos könnyedséggel, félhavonta jelentet meg. Hát gyerekek, el is hiszem, hogy több éves egyeduralom, és a játékosok és azok javaslatainak lekezelő oltogatása után nehéz átállni arra, hogy ténylegesen fejleszteni kell a játékot a túlélés érdekében. Most már maradjon talpon a jobbik, és a dolgok jelen állása szerint nagyon nem a WoT felé billen a mérleg.
  • Solten
    Tok jo map kezdoknek, persze a Mittengard-bol nyilvan sokat profitalnak, eresszuk ossze egy katlanba a sok nubot hadd gyilkoljak le esz es taktika nelkul egymast 3 perc alatt.
  • ROMOTO
    Őszintén szólva én is szoktam pedózni pár okból kifolyólag, az első hogy bemelegítésnek előveszem és megyek vele 1 et, nem mindig ülök bele egy magas tieresbe, vagy valami félig kihúzott ótvarba kapásból. A másik hogy ha kicseszik az mm és sorozatban bukókat megyek, mivel nem megyek plattoonnal meg hasonlókkal (eddig kb 40 darab platoon meccsem van) ezzel kompenzálom a win rátát. Nincs semmi op tankom hozzá, mezei tier 1 orosszal nyomom, és igen op tank nélkül is sokszor egymagam eldöntöm a csatát, bár az utóbbi időben alig akadt olyan meccs ahol ne lettek volna hozzám hasonló paparméterű játékosok rajtam kívül mindkét csapatban.
    Lehet köpködni
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.01. 20:23:20
  • ilovearty
    Na alig hogy leírtam ezt máris kapom a nyomorék csapatokat. Mikor hami szakasz van a csapatomban azok is kempelnek és bukjuk...
  • yossarianHUN
    - Storm on Province: "To say it straight: the map is shit"

Na, és csak 3 év kellett hozzá, hogy ezt felismerjék? Professzionális egy banda ez, kérem szépen.
  • Lunki88
    Én tudnék ebben segíteni. Privátban megbeszélhetjük a részleteket.
  • patchaou
    Legutóbbi "javításnál" sikerült elkúrniuk. Wotinfo-n fent van egy file, amit ha felülírsz az eredetivel megjavul. Vagy ha nincs kedved keresgélni, akkor másold a replay file-t a játék főkönyvtárába és onnan indítsd :) Holnap patch, lehet fogadni, hogy kijavítják-e vagy sem
  • Master91

Myke28

----------------------------

ez mi megint? :D
  • lexlutor
    istenbizony odafigyelnek a jatekosok visszajelezeseire a forumoktol a youtub, stb keresztul, de ok mas faktorokkal is szamolnak egy-egy akcio soran. a cel a jatekosok szamanak maximalizalasa, de nincs olyan akcio ami mindekinek tetszik.
    pl a mostani wz111 nem lesz vonzo azoknak akiknek mar megvan, vagy akinek nincs egy tonna szabadideje a grindelesre, de hat sajnos sokan nem tudtak a multkor megszerzni, es most ezek kaptak egy masodik eselyt! nem veletlenul irjak ki az akciokat, nem balfaszok, eleg megnezni h mennyien jatszanak az akciok soran.

ugyhogy akinek nem tetszik, talaljon ki olyan akciot ami mindenkinek megfelel:P

u.i.: ahogy elmondtam mar korabban is, a kulonbozo regiok akcioi egymastol fuggetlenek, amik az egyes regiok adottsagainak es az ottani jatekosok elvarasainak felelnek meg. ugyhogy csak semmi irigykedes, mert ez nem verseny!

- eltem a koltoi tulzas lehetosegeivel, de a lenyeg kb ez:)
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.01. 20:07:18
  • peremezo
    Sziasztok
    Mi lehet a probléma a WOT -replay lejátszással?Társítva van,mielőtt erre kitérnénk.Indításkor csak "villan" egyet,mintha a progi akarna indulni,utánna semmi...Találkozott valaki ezzel?És ha igen mi volt a megoldás?Köszi!
  • Master91
    Még több médiumot légyszi

3-15-re kaptunk ki...

3 bchatnek volt összesen 800 dmg
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.09.01. 19:47:28
  • Plata
    Bazz,ide vele.
  • Master91
    ezt honnan szopták ki ezt a tankot ???
  • Solten
  • Solten
    a ruszki tier 4 (T-28, nem a T28)
  • Plata
    T28 Td vagy T28 szutyok t4 med?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.01. 19:23:49
  • Plata
    Hallottál már az okostelefonokról?
  • Pales27
    nekem egy cromwell b-t pls, köszi
  • Solten
    Azert van egy remek hirem is a T-28-at mar HD qualityban elvezhetjuk holnaptol... :D
  • bekescsaba
    Telefonon keresztül is?