World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A készítője is valszeg még vérhülye a játékhoz,elnézve a modjait.
És amúgy sem teljesen komplett a videó alapján.<#taps>#taps>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tudnak lőni és 3-4 ember próbálja meg lehozni a csatát. Én úgy látom az IM kezdete óta nagyon sokat csökkent a játék(osok) színvonala. Kapásból kb 50 screenshotot tudnék erről beszurni, de azt hiszem mindenki tudja miről van szó.
T49 ágyúja kiherélve,akkora a célkereszt mint a ház.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.11. 16:34:16
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
A legnagyobb randomluck az volt, amit a múltkor ide is leírtam, StugIV LT-14, vagyis a legtöbb xp összeszedése a csapatban a feladat.
Nos az m41-el t9-t10 csatákban nem igazán tudtam egy-egy 2-3 ezreket sebző td-k, heavyk, stb. tapasztalati szintjét felülmúlni (ebben a nagy spotparadicsom pályaválogatásban).
Vettem egy Covenanter t4-es angol könnyű tankot (stock legényekkel), második vagy harmadik (amúgy vesztes) csatában 189 Xp-vel csapatelső lettem. Na el lehet képzelni, milyen figurák voltak...
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.02.11. 15:51:26
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én is ezért filózom most azon vagy a td vonalon.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
amúgy én is agyalok egy referralos acc-n, a kérdésem az lenne hogy egy átlagos (kicsit talán az alatti) játékosnak akinek pl az E75-KV1-112 típusú tankok jönnek be mit ajánlotok?
valamint van vmi kezdő kód amit lehet aktiválni kezdésként?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Igazából az is szempont, hogy magas szinteken ne kellejn sok freexp a tank játszhatóvá tételéhez.
Mondjuk a német wt vonal ebben igen jó, szóval lehet azt fogom elkezdeni.
Ebből a szempontból az E-75 sem rossz annyira.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ja és még vmi: rakj fel egy célkereszt modot is. Az alap egy nagy kaka. Én a Jimbo félét használom. Esetleg még egy szerveroldali célkereszt is jól jöhet, a falba lövések elkerülése végett.
Talán ezek a legfontosabbak, a többi már gyakorlatilag csak a kényelemről (pl. ködeltávolító) és a figyelemfelhívásról szól. Van egy ilyen, h ATAC mod. Ez kijelzi, ha egy spotolt ellen 100, majd 50 méteren belül van hozzád. Ha el vagy foglalva mással, jól jöhet😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Melyik amit a leghamarabb el lehet érni?
Én az E-100 vonalat céloznám meg, de nem tudom van attól van-e gyorsabb út.
Kb 1 hónapja játszok, és sokat hallottam hogy mód nélkül sokan már játszani se tudnak, habár én eddig úgy játszottam, de talán 1-2 alap dolgot felraknék, megnézni hátha tényleg jó.
Videók alapján én 2 dologra gondoltam, 1 ami mutatja hogy mennyit sebeztem, illetve hogy engem mi és mivel (arany, nem arany) lőtt utoljára, a másik ami még talán érdekelne, az az ami mutatja hogy ki mennyire erős játékos (eddig az XVM-et láttam csak, de nem tudom az mennyi mindent alakít át stb, nekem elég lenne tényleg csak hogy mutassa ki mennyire "erős"😉. Vagy ha esetleg még úgy gondoljátok hogy van ami nagyon fontos, tanácsot szívesen fogadok.
Viszont a HUD színeivel meg hangeffektekkel nem szeretnék babrálni, azok egyenlőre jók úgy ahogy vannak. Valaki tud segíteni ezekben?
Előre is köszönöm!
I S A e o e m o w s m !
és hozzám hasonlóan nem megy neki
nekem párszor már meglett volna, haver mondott egy olyan "trükkött" hogy akkor lőj mikor "elmúlik" a spotolás de a tank még valószínűleg ott van
tehát vakon lősz és így nem vesztesz xp-t a spotter miatt
GW tigerrel az eddigi legszebb köröm amúgy, ez is bőven adta volna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Százszor inkább az LTs küldetések mint az hogy imádkozzam a randomhoz hogy találjak már el végre valamit. Az arty 15-t (stug) nem is bírtam megcsinálnui, előbb lett meg a HT-15 perfektre mint az SPG simán.
Arty 15nek én max akkor voltam a közelében ha a csapatunk GYORSAN vesztett és nekem beadott a random mondjuk 3 találatot. Ha a csapatunk nyert, garantáltan nem voltam még a közelébe se a top Xpnek...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
helyette a többit megcsináltam kitüntetéssel
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nem értek hozzújuk 😞
Vagy az FTR olvasó közönsége simán átalakult, kezdve SS-el. Volt már nem egy arty cikk és alá kommentbe csak úgy gyűlt a sok homó.
WoT: Nishizumi77
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
1x adott westfieldet, de akkor úgy, hogy nálunk tele volt heavyvel, náluk full medium. Persze fél perc alatt lerendezétk a bc25-k azt az oldalt ahol lehet spotolni a dombon, (természetesen velem együtt).