World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
4652-öt sebeztem
1950 saját HP
16 562
Meg lehetett volna.
ott a küldetések listában.
Aki WOWP-zik van benne egy olyan küldetés, hogy 10 botot kell kinyírni és kapsz 200 freexp-t.
Elvileg végtelenszer lehet teljesíteni😄
+ lehet 3 normál csatában való részvételért kapni 1 prémium napot.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.14. 20:17:24
Lulubell2
(Nem reprezentatív jelleggel.)
Összesítettem a PERSONAL MISSION-ra használt KEDVENC TANK témakörben beírt válaszokat.
Természetesen minden küldetéshez más-más tank hasznos, lehetőleg minél alacsonyabb tier-ben, amennyiben azt az adott küldetés lehetővé teszi. Ennek ellenére természetesen mindenkinek vannak kedvenc tankjai, és általában ezeket használja egy-egy kategórián belül.
Őszintén szólva engem kimondottan meglepett a válaszok sokszínűsége, sokkal kevésbé emelkedett ki egy-egy favorit tank, mint azt eredetileg vártam.
AZ EREDMÉNYEK:
LIGHT TANK: AMX 13 90
Futottak még: M41 Walker Bulldog, AMX 12t, T37.
Én itt nagyon csodálkoztam az ELC AMX hiányán.
MED TANK: Crowell, T-34, Obj. 140 (holtversenyben)
Ide érkezett a legtöbb féle szavazat.
HEAVY TANK: E-100
Futottak még: E-75, Tigris, WZ-111, IS-4 IS-7.
Az sokak által agyonhasznált KV-85 például még csak említést sem kapott.
TD: E-25
Futottak még: ISU-152, T-30, JgPz E100.
E-25-t itt simán tarolt, annak ellenére, hogy prémium. Nem véletlenül nem lehet már venni.
ARTY: M40/M43
Futottak még: G.W. E100, FV304, G.W. Panther.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Pedig én is szeretnék dicsekedni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9950-et fogod fel a drága. Csak két He lövés sebzett Ruinbergen. Egy WTF E100 két tárat lőtt rám....
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.02.14. 16:58:37
(na jó, misszióknál artyval ellőttem egy párat....) 😄
am ja, 230-at sebző gunnal elég szar volt a tank, de a 400-as ágyúval már igen csak fasza 😊
hamar oda érsz, hamar lelépsz ha kell.... nekem tetszik
Egyedül az Ambrams tank ajnározás sok egy picit, but what the hell😄
Trance&Friends nothing more..
Remember commanders, artillery loves you and so do we! Happy Valentines everyone!
Image courtesy of: Ali_Capone
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Úgyis tudom ha majd ezt kel csinálnom akkor majd nem sikerül<#schmoll2>#schmoll2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
alap gunnal egy jelentéktelen szar TD volt.... de így 8 sec reload-al és alap APCR-el igen csak szépeket lehet vele csapatni 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szerintem rohadt jól néz ki ez a pálya, rohadtul adja a hangulatot is, de nagyon nem WoT-os. Bazi nagy, nyílt az egész, nincs egyértelmű ütközőzóna.
Mondjuk ha lenne olyan mod, ahol az amcsiknak a partról indulva kellene elfoglalniuk egymás után következő pontokat, a németeknek meg megvédenie azokat, na az rohadt jó lenne ezen a pályán.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
biztosan nem húzok ki egy tier X-et vadi új accountal a nulláról prém nélkül.......