banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    én világ életemben utáltam redshire-t. Az utóbbi időkben elnyert formáját viszont megkedveltem nagyon, minden stílusú tankkal jól lehetett rajta játszani alapvetően.
    Nyílt map volt, szval a férgek tudtak lövöldözni, volt spot bush, szval light is ki tudta venni a szerepét, sőt sztem 1 light igen jó szolgálatot tudott tenni ezen a mapon. Medek tudtak menni a középső dombos részhez és kerülgetni, próbálkozni a perifériákon. Td-vel is azért meg-meg voltak a bokrok/házikók, dombok, heavy-knek a dühöngő (de pl. amx-50b és egyéb hibrid heavy-k tudtak medes helyekre menni).

Most amit nem értek a folyó elhelyezkedése, vagy vették volna ki, vagy maradt volna ugyan úgy, vagy véget ért volna a domb lábánál...(talán azért van most így h a dombot hamarabb el lehessen érni, de szar...na :D) meg a bokrok offolása. Nagyon ráállt a wg arra hogy szinte minden valamire való bokrot kiszed.

Amúgy 1 másik téma ami bokrokról jutott eszembe, és bassza a csőröm (de lehet csak félre olvastam)
    Asszem status report-n olvastam h wg gondolkodik h nagy rebalance címszó alatt a különböző class-ok különböző + tulajdonságot kapnak. Hát de bakker, td-knek kivették a tetves camo bónuszát, msot vissza rakják? (áá dehogyis). Mi mást tudnának adni nekik akkor? Még gyorsabban töltenek (ááá az baromság, így is nerfelgetik a töltés időket), nagyobb pen? (r u kidding me?). Vagy medeknek mit adnának? nagyobb látótáv? (ofc pont az hiányzik még csak...), gyorsabbak lennének? (y not...), jobb töltési idő (sure...) stb. Heavy-k páncélzatára más normalizáció vonatkozna? (sokan kitérnének a hitükből) .... stb.

De ha már így felmerült, ki milyen plusz tulajdonságot adna a különböző class-oknak? :D