418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #360702 igazabol meglepodnel, ha valoban ganyolt? :D -
#360701 XVM-esen kívül ismer vki más minimap modot? Utolsó pozíció, látótáv és észlelési táv kijelzés kellene, ja és arty lőtáv. -
#360700 Ugyan, az a fél perc az asztalé. :D -
#360699 Régebben a statisztika modok miatt csinált ilyet. -
Attila965 #360698 Üdv! Valaki esetleg tapasztalt olyat, hogy magyarra van állítva a játék, de mégis angolul fut. Próbáltam a nyelvet átállítani, de semmi. Esetleg mod kavarhat be? -
#360697 Ha lekaptam egy új klienst, akkor mi a tökömért 6 gigás az update mappa? Nem is a legfrissebbet szeded le hanem eleve gányoltat? -
#360696 Buktam a térkép modot, ilyen nincs! XVM-é valamiért nem úgy működött ahogy akartam, az Övé szinte elsőre olyan lett
-
#360695 hát igen, nem csoda, hogy nem bírta, én is néztem a legutóbbi modjaimat és a fele nem működik. Gondoltam hogy baj lesz ebből mikor azt írták megpróbálnak odafigyelni a modderekre, hogy működjenek a modok. Nem értem minek kell havonta új patchet kihozni amiben semmi tartalom, csak bugok, jelenleg nekem gyakrabban esik le az fps és missionhöz nem tudok csatában platoontársat hívni, mert azt írja h mindenkinek le van tiltva ez a funkció.... -
#360694 Aki használta Locastan modjait, annak rossz hírem van. Loca befejezte tevékenységét. Nem fogja többet frissíteni a modjait. 5 modját is használtam (ezek voltak a fő modjaim), ez nekem kb. katasztrófa. Már mindegyiket megszoktam, csak ezekkel élveztem a játékot igazán és annyira átláthatóak voltak. Nem voltak teletömve semmi felesleges cicomával. Most nézhetek új dmg panel, minimap mod, session statistics, radial menu és announcer mod utána. Rohadt jó. Egy posztban leírta miért hagyta abba: azért amiért sokan itt is utáljuk a másfél havonta jelentkező lószart nem érő pecseket. GG WG, mindig elbasszák a modokat, sikerült az egyik legrégebbi modert elüldözniük. -
yossarianHUN #360693 Akkor nem 2, hanem 5 másodperc alatt mérem fel. A visszaszámlálás fél percében van időm nézelődni:) -
#360692 Az egyetlen gond vele, hogy light/med/hvy nem látszik külön rajta kapásból, nem lehet felmérni 2 mp alatt, hogy mire hol számíthatsz. -
#360691 Ha más kijelentheti, hogy ő nem tud játszani modok nélkül, akkor én is kijelenthetem, hogy semmi szükség rájuk. -
yossarianHUN #360690 Nekem speciel pont a tankikonok nem piszkálták soha a csőrömet, viszont a modoltaktól többnyire a szemem kifolyik. De le is szoktam a nagy modolgatásról, mióta van normális, gyári minimap, meg töltésidő mutató a gyári célkereszt mellett, egy lendülettel lekapom a két Gnomepapa hangmodot, azt csókolom. Ha nagyon rajtam van a hekkerkedés még kitúrok valami épkézlábabb hitlogot, de ennyi.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.02. 18:38:55 -
lexlutor #360689 neked.
es azert mert neked megfelel, miert kovetkezik az, h masnak is meg kell felelnie? -
#360688 pont az az egy dolog amit nem piszkálok meg :DD -
lexlutor #360687 kar a gozert :)
csak meg akarta modnani itt kemenyen a frankot :) -
#360686 A tankikonokon kívül nem nagyon van, amiben nem felel meg tökéletesen a vanilla kliens. -
#360685 bele gondolva hogy modokkal mennyivel másabbá teszem a játékot, modok nélkül egy undorító fos
elég csak a hangokra gondolni, hányinger -
madmanic #360684 a gyári kereszt egy nagy kalap szar... zavar. -
yossarianHUN #360683 Arra vagyok kíváncsi, este hány T9-10-et fogok látni. -
Tessellia #360682 Free XP? -
AlucardHuN #360681 Ácsi kb most jött ki a patch és már van olyan akinek megvan a t7-es???? Hogy? -
yossarianHUN #360680 Módosított dizájnú célkereszt nélkül el se tud kezdeni játszani. Undorító.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!irónia off
-
yossarianHUN #360679 Hátha jól jön valakinek.
9.10 Gnomefather's Engine Sounds
9.10 Gnomefather's Historical Realism Gun Sounds -
#360678 megvagytok halva módok nélkül...szánalmas. -
madmanic #360677 jimbo van már, vagy az előző verzióval is megy? -
pZoli81 #360676 Black prince buffot kapott? Régen 152 volt elölről a torony, most meg 240-et ír a játék. -
Nazarov77 #360675 Érdekes nekem meg bejön, jó köreim voltak vele :D -
András77 #360674 Ez az E5 egész brutál tank lett. Most mentem a fő accomon is és ez igazi teszt volt, mert rám mászott 2 med és egy nagy ágyús t30 is lőtt rám egyszer. 1 sebző lövéssel megúsztam, az egész csatát egyébként, de a kis sz.rokat nem művészet hárítani, de a t62a 5x !!! pattant, 1x tudott belőni, azt is csak oldalról, szemből nem ment neki. T54 3x pattant 0 sebzés, t30 1x pattant, 0 sebzés.
Néha nehéz a WG-t megérteni. Eddig sem volt rossz tank ez, de a búbja most már szinte belőhetetlen, ha nem áll statikusan az ember vele, akkor mozgás közben mocsok nehéz sebezni előröl.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.02. 16:07:30 -
#360673 Tied 5 sem lesz sokkal jobb, ez sem pattint semmit, amilyen elmebeteg ocsmány frontja van. -
Myke28 #360672 Én a Razers Comms nevű progit találtam igaz csak itthon a 2-3 gép között ,de működik.Regisztrálsz ,meghívod a barátodat és már nyomhatjátok is.(olyan mint a skype szvsz) . -
pZoli81 #360671 Ha ez a jgtiger88-as, 1250 gold-os, 7 nap prémium fiókos kód, akkor ezek nem csak aug 31-ig voltak felhasználhatók? -
walert
szégyen
Userx2
szerintem a tier3-ast kuka úgy ahogy van, a 4-est lerakni a helyére, és egy másik 4-est berakni
nevetséges hogy heavy, lassú, de 35 mili a frontja, míg a tier4-es japó mednek 50....
nem baj, váltani kell goldból free xp-et és akkor jó lesz -
Userx2 #360669 Tier 3 japó nehezen meg kevesebb a páncél, mint a 3-as közepes japón. 20mm lol. És még lassúnak is nézem. -
walert #360668 A 2-es szerver leállt, karbantartás vagy fene tudja mi miatt és nem tudsz bejelentkezni az 1-esre, amíg vissza nem adja a tankod a másik szerver, ez egy új patch bug Majd egy bizonyos karbantartási idő után, ami holnap lehet egész nap, visszakapod a tankod és majd csak AKKOR mehetsz be a másik szerverre. Thank you WG ! .
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.09.02. 13:58:52 -
#360667 és még hozzá teszem azt is, hogy meg ölnek, kilépek garázsba, és várok rengeteget mire meg kapom a tankom...
kétszer játszotta ezt el, hogy vártam baromi sokat halálom után garázsomba, tankra azt írja hogy Csatában, majd egyszer csak ott a tank. értesítés semmi, hogy mi lett a csata eredménye, XP változatlan. Mintha nem is mentem volna csatát, helyette vártam vagy 20 percet rá
modok nincsenek
ekkora egy határ f.st mint ez a sz.rházi patkány arcú wg -
#360666 akik elindultak japán hvy vonalon:
tier 4-es KERÜLJÉTEK EL
rakás szar! -
Tessellia #360665 2015. márc. 27-i status report:
- The fact that on low tiers the newbies are now separated from the experienced players does NOT mean there will be such a segregation (skilled/unskilled players) on higher tiers (RG: Just glad that I can now play low tiers without feeling guilty from abusing the bambies). -
#360664 5-6 ezer csata után maximum.
Én 9-10 ezer csata után vallottam ezt magamról és én 7-8 ezer csatáig nem is nagyon játszottam németeken kívül más nemzettel és nem abban a szellemiségben játszottam, hogy minél előbb elérjem a 10-es tankot. -
Tessellia #360663 Még pár hónapja hallottam Rita egyik videójában akkor még csak tervként volt említve. Amúgy általában az emberek több ágat húznak így szerintem az picit több csatát takar, de a helyzeten nem sokat változtat. A lényege annyi gondolom, hogy ne unja meg az újonc, hogy minden csatába lenullázza egy több ezer csatás tapasztaltabb játékos (mivel az kieső bevétel a wg-nek)