...
  • Darun
    Tényleg jól néz ki, engem a Killzone-ra emlékeztet (amivel konzol hiányában nem játszottam, de lyuhtubon láttam pár videót)
    Egyébként nem is magát a páncélt nehéz javítani a ranger powerarmour esetében, mert heavy armourt simán tudsz venni, több helyen is. Bár még így is kevesebb van, mint a F3-ban, mivel itt nincs enklávé és én a BOS-t sem bántottam, rajtuk kívül meg nem igen flangál ilyenben más. A sisak viszont rendesen beszopatott, nem tudom hogy ez bug e, de medium sisakot a legnehezebb találni, abból van a legkevesebb. Nem értem hogy egy power armour sisakja hogy lehet medium.

Az fps-ekben az elmúlt években én is a nehezebb automata fegyvereket preferáltam, főleg az M60-t (COD: Black Ops, Crysis 2, BfBC2), itt is kipróbáltam a shoulder mounted mg-n kívül mindent, de az én játékstílusomhoz ezek nem illeszkedtek. A F3-ban és a NV-ban is az egy lövetű, ismétlő rendszerű fegyvereket használtam, esetleg pisztolyt. A F3-ban még jó volt a Kala utánzat, rengeteg lőszer volt hozzá, ezért egy ideig azt is használtam, de ott a vadászpuska/Tartalékos puskája/Backwater volt a nyerő.

Most hogy mondod, az Boone előtt Veronica volt velem egy rövid ideig. Őt azért tartottam magamnál, mert úgy rémlik hogy ő volt Christine barátnője, és reménykedtem hogy megtudok tőle valamit, illetve érdekelt volna hogy neki is van e küldetése, de úgy rémlik hogy nem adta be. Közelharcban szervókesztyűt használ, elég erős vele, de úgy rémlik a védelme nem túl erős, koncentrált tűzben gyorsan ott hagyja a fogát.