...
-
Darun #5303 Sztem 70-es survive-om majd olyan 30 szint környékén lesz, előbb nem :D Ráadásul ez a játék legelején kéne. Ahogy a csapattárs is, de az se fog menni. Az erőre most nem raktam, mert kivételesen nő karit csináltam, bár a kötelező fejlesztések meglesznek neki is.
Ezt a több 10.000 kupakot nem értem. Nekem szinte soha nem volt sok belőle, mert amelyik kereskedő normális áron vett át illetve adott el, annál szinte semmi pénz nem volt, de a "jobb" kereskedőknél is alig. Pl nevetségesnek tartom még mindig, hogy a Gun Runner boltosnál egy fegyver árának megfelelő kupak volt csak. Ennyire nincs igény Vegasban a minőségi fegyverre? Aligha hinném. Am kereskedni én is úgy szoktam, hogy megveszem a legrosszabb minőségű fegyvert/páncélt, feljavítom és eladom. De ezt is ugye nehéz úgy, hogy a kereskedő csak a felét tudja kifizetni kupakban.
Vegasba nem nagyon volt cuccom, csak amit helyben szedtem össze, mert az egy elég nehezen elérhető hely. A legelső lakásom a Yangce Memorial melletti elhagyott kunyhó volt, bár most jöttem rá, hogy simán használhatnám Victor házát is. Később meg az NCR és a BoS bunkerekben voltak a főbb lerakataim. A BoS-ban azt szerettem, hogy volt munkapad, ami az NCR-ból hiányzott, hátránya az volt, hogy kevesebb tároló volt. Én ui külön raktam a fegyvereket, a páncélokat, a modolt cuccokat, a neves cuccokat, a quest vagy egyéb szempontból fontos cuccokat, mert volt egy szekrényem amibe a kacat volt, de pl ott tároltam a kaját is meg a különféle hozzávalókat. Az sem egészen volt világos, hogy miért nincs sehol hűtő? A F3-ban ez alap volt.