...
  • Darun
    Annyira sok időm azért nincs a NV-ra :D Így is baromi sűrűn kell utaznom loot miatt, amivel ugye gyakorlatilag csak annyit érek el, hogy gyűlik a cucc a tárolóban, a történet nem fog jobban haladni, fejlődni se fejlődök közben, ellenben az alvás/éhség/szomjúság növekszik.
    A játék elején a dehyd szint pont nem érdekes, mivel itt még közel van Goodspring, ráadásul elég sűrűn vissza is kell járni és a városban bárhol iszok vizet, azonnal nullázza (igaz hogy még nem érte el a 200-at egyszer sem).
    Viszont a képességeket jól beválasztottam. A +1 Agl-ra raktam, cserébe sérülékenyebbek a végtagjaim. 100 HP körül, nagyon sérül fejjel bele is rohantam egy 10 fős Viper Gang-ba, kellett negyed óra míg sikerült őket lenyomni. Ráadásul a két metal armouros tag miatt nem kevés lőszerem is fogyott. Bár ez a legkevesebb.
    Tudtam hogy van még kérdésem, az előbb nem jutott eszembe, de most játék közben igen. A játék elején tudok valahol aludni, ahol Well Rested leszek? Mert úgy rémlik, ilyet csak saját házban lévő ágy vagy fizetős hotel ad, az viszont asszem Novac az első, de már az is a pálya túl felén van.