...
  • Darun
    Az implantokat még nagyon az elején vettem meg. Emlékszem, az első komoly beruházásom az volt, igaz hogy akkor még csak 1-2-re volt pénzzem, de úgy gondoltam, annyit megér, aztán a DLC-ből (OVB, LR) szedtem még pénzt és meg is lett mindegyik. Igazából a fegyvereket meg modokat csak a játék végén kezdtem el komolyan gyűjteni, mert addig elég volt a neves BB gun meg a Dinner Bell valamivel később. Ráadásul a BB-be még olcsó is a lőszer, sztem ennek van a legjobb sebzés/lőszer ár aránya. Ráadásul ezeket nem is kell/lehet modolni, szóval ezzel már egy csomó pénzt megspóroltam.

Itt a probléma. Ha a kereskedő úgy lesz tele zsével, hogy előtte elverem nála a pénzem nagy részét lőszerre, az már nem is olyan jó biznisz, ha megnézed a kiindulási és végállapotot, akkor gyakorlatilag árucserét csináltál. Egyébként azzal a módszerrel amit leírtál, rámoltam ki pl a BoS kereskedőt, sajnos a végére valami nagyon drága cuccot hagytam, amit nem tudtam úgy megoldani hogy a pénz is az enyém legyen, meg a cuccok is, bár így is jól jártam, ez tény. Jah, meg volt egy bug is itten, volt nála valami termik lándzsa vagy mi a szösz. Félig használtam árulta, viszont amikor megvettem, már fullos volt, így ő teljes áron vette vissza tőlem. Így került hozzám az összes cucca meg a pénz egy része. Viszont az aranyat amit a DM DLC-ben szereztem, iszonyat nehéz volt beváltani, mert azok a kereskedők, akik 1:1-be kereskedtek, nem tudtak annyi értéket felvonultatni, amennyit egy rög ért, a többi kereskedőnél meg duplán buktam, hiszen egyrészt drágábban adnak mindent, másrészt az aranyér is kevesebbet perkálnak. Am a +10k kupak nekem is megvolt, de pl amikor egy GRA fegyver ára 10k-nál kezdődik és 3-4k-ért még modokat is kell venni hozzá, akkor nem sok az a 10k. A F3-hoz képest itt nagyon elszálltak az árak és pénzt meg nem lehet egyszerre annyit összeszedni. Pl alap volt hogy kifosztottam az összes kaszinót, ami kb szintén 10k kaszinónként, de ugye ebből egy fegyvert tudok csak venni, ami lássuk be, nem sok.