...
  • Darun
    A holor. nekem is nagyon tetszett, de valamiért a DLC-n kívül nem használtam. Hogy miért nem, azt már csak találgatni tudom. De erős a gyanúm hogy lassú volt. Értem ez alatt azt, hogy lassan cserélt tárat ami ráadásul kicsi volt, ritkán sebzett kritet és akkor se nagyot, továbbá sok AP-ba került használni. Lőszergondom biztos nem volt vele, mert MF-em 5000 fölött volt.
    Nem tudom mit csináltál te azzal a kínai lopakodóval, de annak normál esetben nem lenne szabad elkopnia. Van erről két rövid sztorim.
    1. Fényes nappal lopakodok a pusztában, egyszer csak meghallom hogy két mutáns beszélget. Odaállok közéjük, semmi. Fejbe lövöm az egyiket, a másik egykedvűen bámul a társa hullájára. Őt asszem leboxoltam.
    2. A közelben a lövöldözést hallottam, ezért gyorsan elbújtam egy rom mögé. Pár percen belül megjelent egy csapat, asszem fosztogatók voltak, hárman vagy négyen lehettek. Kettő tuti hogy lejött és nekiállt beszélgetni, egy harmadik volt kicsit távolabb tőlük, de látótávban, a negyedek meg lemaradt, ő látótávon kívül volt. A beszélgetők mögé lopakodtam, kapott mindkettő egy fejest, a többiek viszont rá se bagóztak. Az utolsó, aki távolabb volt, az kapcsolt egyedül, de ő is csak akkor, amikor már minden társát elintéztem és ő is csaj sejtette hogy gebasz van, de engem nem talált. Meg ott ugye van egy elég durva kombó, amit a NV-ba nem is raktak bele, csak nerfelve, így ott használhatatlan. Nevezetesen: Grimm Reaper perk (ha jól emlékszem), valami nagyot sebző fegyver meg kínai lopakodó. Most hirtelen 3 ellenfél volt akiket nem lehetett ezzel megölni, mindenki mást igen, és úgy, hogy közben nem sebződtél, mert sokszor még visszalőni sem volt idejük. An az a 3 ellenfél ha szerencséd volt, akkor csak 2, méghozzá a szupermutáns hadúr, meg az az óriás szupermutáns, amiből asszem három volt a játékban. A harmadik a mocsárban (a világítótornyos DLC-s) élő ghoul volt, aki nem halt bele a lopakodó kritikusba se. Őt úgy lehetett gyorsan lehentelni, hogy kétszer fejbelőtted, a harmadikkal leszedtél egy sima ghoult, így az visszaadta az AP-t és a vadghoult is folyamatosan tudtad sebezni.