...
  • Darun
    Elkezdtem hc módban egy új karival. Először is, én valamiért meg voltam győződve arról, hogy a hc nehézségi fokozat, nem pedig egy ki-be kapcsolható mód. A legnagyobb problémám a játékkal eddig is az volt, hogy egy adott helyszín teljes lootolása nagyon sok időbe telt (értsd: sokat kellett fordulni) ami most csak még jobban megnő, ráadásul be kell iktatani a folyamatos iszik-eszik-alszik-pisi-kakit, de ettől sztem nem lesz realisztikusabb, csak vontatottabb. De pl már is rájöttem egy megoldásra lőszer utánpótlás terén: maguk a hozzávalók nem sok súlyfelesleget jelentenek, és ha E-DE velünk van, bármikor tudunk lőszert gyártani. És mivel én az első végigjátszást a fontosabb ammo tipusokból több ezerrel hagytam abba, még az is megoldás lehet hogy szétkapod őket és darabokban szállítjátok.
    Viszont kérdésem is lenne. Van ez a vault nemtudomhányas kulacs. És asszem x percenként ki is irja hogy kortyolsz belőle (már ha jól értettem). Ez most mi a nyavaja? Mi történik ha eldobom? Először azt hittem hogy abba kell áttölteni valami italt, de nem. Viszont ha ez csak hangulat elem, akkor eldobom a rákba, mert 1 kiló helyet foglal.