6837
...
-
Although #5515 Most azt nem tettem fel, de lehet a következőnél megnézem. :) -
Although #5514 Nem tudom, lehet. De mintha ott a főbb modokal akadás is lenne. -
Ez vajon a modomnál is műkszik? Most nincs fent a játék hogy kipróbáljam -
Although #5512 Kis helyzetjelentés. Egy darab ctd, crash nem volt. Ez az NVAc ez egy csoda. Le a kalappal a készítő előtt. Ami tetszik még az a Japcsi nevű unofficial patch lecseréltem a mission mojavet erre. Komolyan facás és a NMC texture pack small változata is csodás. -
Although #5511 Na, egy aranyszem mindenkinek. Tegnap volt vagy 3 CTD 5 perc alatt. Ezen felbuzdulva kutakodtam. Ezt találtam. Azóta egy sem volt. Szóval ez must have!!!
NVAC
Ez meg megszünteti4GB NVSE a szaggatást.
Van update is a nexuson de azt még nem próbáltam.
-
Although #5510 Ha valaki most kezdene új játékot annak javaslom feltenni ezt a modot.
NCR CF
A powder gangers kapott egy quest láncot npckel, companionnal, új helyszínekkel, jól felépítve. Beillesztve az eredeti questbe. Tökéletesen illik a játékba, mindenféle moderekre jellemző kihágások nélkül.
Változott a bejutás, a bandához jobban illő mosdósításokkal, történetbe beépítve.
-
Although #5509 Az exe fájlal ki be lehet kapcsolni név alapján logikusan a végén kell generálni egy bsat amit beír a default inibe. -
Although #5508 Mai napot rászántam egy kis kísérletezgetésre.
Mégpedig ezen buildnál még meglévő texture problémára.
tehát a megoldás a nyak problémára ami nekem működött clean FNVnél feltettem a Beware nude modot meg a Breezert a fOMM-al kikapcsolva az archivalidation részt majd ezzel csináltam egy FNV Archivalidation
És így oké volt.
A lényeg a modnál csinál egy minden az egyben bsat és ez úgy néz ki working. -
Ott a pont.
Nem, a fegyver irányzéka használhatatlan volt. Viszont tényleg bekavart: ha többször töltöttem be egymás után automentést (Couriers Mile, de az alapjátékban is) akkor kifagyott. Levettem a magyarítást, és nem fagy ki azóta.
Ja és a honosítás tele van helyesírási hibával, plusz a terminálok nem tartalmaznak 'ő' betűt.
#5506: Levettem a magyarítást és visszaállt az előtte lévő automentés betöltése után. -
haxoror #5506 azokot a szkilleket érinti amiket a Good Natured -
kissssss #5505 lehet hogy a képzettségeid változatlanok, csak a magyarosítás bezavart valamit. -
-
Teljesen játszható. Pip boyban és a térképen minden magyar.
Hanem azt mondja el legyen szíves valaki, hogy mi a haláltól 0-zódott le az összes harchoz kapcsolódó képzettségem 46-os szinten? AutoDoc most gyógyított meg se éhes, se szomjas nem vagyok, plusz alváshiányban se szenvedek. Ilyet még nem láttam az utóbbi 5 évben, mióta ezzel a játékkal játszom. -
haxoror #5502 HELIOS One -
Although #5501 hihetetlen emberünk halad a harmadik résszel is. Kicsit mókás de jól megírt a történet. Bár a Novac Library az szerintem jobban megírt. Azért ez előtt a fickó előtt is le a kalappal.
Strangers chapter 3
-
Although #5500 Egy jópofa kis karácsonyi video :)
-
Még elégé az hisz pont a párbeszéd ami kb 30 %-os. -
Picit utánna olvastam és elvileg elég hiányos... :( -
Srácok a játékhoz elérhető beta magyarítás mennyire használható? Sok minden hiányos még? Vagy már játszható stádiumban van? -
-
Kösz a hírt! Steamen már megvan a pakk, de nem baj ha megvan a gogon is :) -
-
gog.com-n most ingyen megvehető a Fallout 1-2 és a Tactics. Bár a terheltség miatt halott az oldal jelenleg, de van még 47 óra az akcióból. Akit érdekel. -
-
Bah! -
Sajna:
Fallout 4 trademark was a fake -
Although #5489 Hát igen, ez sajna így van. Ezen a szinten gond lesz a jó, komoly összegbe kerülő történetíró kategória, meg az új ötletek is. Reméljük pár új géniuszt azért kitermel ez a, régi játékok új reneszánsza című történet, kis lelkes amatőrök által :) De sok modern játéknál néha még ezekben is több fantázia van. A gamebanshee meg még mindig k. jó :) -
Darun #5488 Ehehe... Ha már Sid, apámnak is két játék van fent állandó jelleggel: Civilization 2 meg Heroes 3 :D Nah igen, született pár jó játék azokban az időkben.
Ami nekem kevésbé tetszik, hogy a legtöbb poszt-apokaliptikus játék/film egyben zombis is. De én is inkább a Mad Max-es vonalat preferálnám jobban. Szerencsére a Fallout világában még elég sk potenciál van, remélem a Bethesda ki is fogja aknázni a lehetőséget. -
Jönnek, jönnek. Most, hogy túl vagyunk a Gyűrűk Ura és az Alkonyat által gerjesztett fantasy és vámpír mánián, megy tovább az élet, és újra reneszánszukat élik a zombis és/vagy (egyéb okok miatt elpusztult világban játszódó) poszt-apokaliptikus filmek és játékok. Amíg megint meg nem csömörlünk tőlük, és jön a következő mánia, legyen az bármi :)
TES sorozaton kívül két játék van, amely folyamatos jelleggel fenn volt a gépemen az elmúlt 10-20 évben. XCOM első része (a Terror from Deep is jó volt, de valahogy nem jött be a vízalatti koncepció - meg a hajós 2-3 órás terrorok:)), és a Pirates! (ebből a Gold verzió win miatt, majd mostanság már az új, amelyet Sid apánk újra összerakott zseniálisan). Talán nem hiába "sirattam meg" anno a Microprose megszűnését/felvásárlását.
-
Darun #5486 Köztünk szólva, az volt a legjobb rész idáig. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy azon kivül a második résszel játszottam csak, meg az egyikkel a sok folytatás közül, amik kb 12 egy tucat. Egyébként egy ilyen játéknak még örülnék is, főleg ha valami Fallout szerű világban játszódna. -
És tényleg :), kellene pár teleport/"lift" meg egy-két alien-tartály és kész is. -
Darun #5484 A képekre nézve csak nekem ugrik be rögtön az UFO: Enemy Unknown? -
Although #5483 Underrail -
Darun #5482 Nem befolyásolja jelentősen. Talán annyiban, hogy igy már nem állhatsz a Légio oldalára, bár gondolom nem is akartál. Egyébként ez egy opció a játékban, szóval olyan nagyon nem ronthatsz el vele semmit. -
rosscowka #5481 Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy az gáz, ha kinyírtam Cézárt és bandáját, miközben csak el kellett lopnom onnan valamit. (ugyebár utáltak és megtámadtak).
szóval a játék végkifejletét nem befolyásolja? -
A picsába, pedig már örültem :( -
Sajna nagy valószínűséggel fake.
//bocsi nem szerkesztette -
http://www.nma-fallout.com/article.php?id=64625 -
26 nap, és... thesurvivor2299.com
-
Although #5476 ROFL
Elég beteg nem ? :)