6837
...
  • Although
    Most azt nem tettem fel, de lehet a következőnél megnézem. :)
  • Although
    Nem tudom, lehet. De mintha ott a főbb modokal akadás is lenne.
  • Ryder62
    Ez vajon a modomnál is műkszik? Most nincs fent a játék hogy kipróbáljam
  • Although
    Kis helyzetjelentés. Egy darab ctd, crash nem volt. Ez az NVAc ez egy csoda. Le a kalappal a készítő előtt. Ami tetszik még az a Japcsi nevű unofficial patch lecseréltem a mission mojavet erre. Komolyan facás és a NMC texture pack small változata is csodás.
  • Although
    Na, egy aranyszem mindenkinek. Tegnap volt vagy 3 CTD 5 perc alatt. Ezen felbuzdulva kutakodtam. Ezt találtam. Azóta egy sem volt. Szóval ez must have!!!
    NVAC
    Ez meg megszünteti4GB NVSE a szaggatást.
    Van update is a nexuson de azt még nem próbáltam.
  • Although
    Ha valaki most kezdene új játékot annak javaslom feltenni ezt a modot.
    NCR CF

A powder gangers kapott egy quest láncot npckel, companionnal, új helyszínekkel, jól felépítve. Beillesztve az eredeti questbe. Tökéletesen illik a játékba, mindenféle moderekre jellemző kihágások nélkül.
    Változott a bejutás, a bandához jobban illő mosdósításokkal, történetbe beépítve.

• Although
    Az exe fájlal ki be lehet kapcsolni név alapján logikusan a végén kell generálni egy bsat amit beír a default inibe.
  • Although
    Mai napot rászántam egy kis kísérletezgetésre.
    Mégpedig ezen buildnál még meglévő texture problémára.

tehát a megoldás a nyak problémára ami nekem működött clean FNVnél feltettem a Beware nude modot meg a Breezert a fOMM-al kikapcsolva az archivalidation részt majd ezzel csináltam egy FNV Archivalidation
    És így oké volt.
    A lényeg a modnál csinál egy minden az egyben bsat és ez úgy néz ki working.
  • 7r1v1um
    Ott a pont.
    Nem, a fegyver irányzéka használhatatlan volt. Viszont tényleg bekavart: ha többször töltöttem be egymás után automentést (Couriers Mile, de az alapjátékban is) akkor kifagyott. Levettem a magyarítást, és nem fagy ki azóta.
    Ja és a honosítás tele van helyesírási hibával, plusz a terminálok nem tartalmaznak 'ő' betűt.
    #5506: Levettem a magyarítást és visszaállt az előtte lévő automentés betöltése után.
  • haxoror
    azokot a szkilleket érinti amiket a Good Natured
  • kissssss
    lehet hogy a képzettségeid változatlanok, csak a magyarosítás bezavart valamit.
  • 7r1v1um
  • 7r1v1um
    Teljesen játszható. Pip boyban és a térképen minden magyar.
    Hanem azt mondja el legyen szíves valaki, hogy mi a haláltól 0-zódott le az összes harchoz kapcsolódó képzettségem 46-os szinten? AutoDoc most gyógyított meg se éhes, se szomjas nem vagyok, plusz alváshiányban se szenvedek. Ilyet még nem láttam az utóbbi 5 évben, mióta ezzel a játékkal játszom.
  • haxoror
    HELIOS One
  • Although
    hihetetlen emberünk halad a harmadik résszel is. Kicsit mókás de jól megírt a történet. Bár a Novac Library az szerintem jobban megírt. Azért ez előtt a fickó előtt is le a kalappal.

Strangers chapter 3
  • Although
    Egy jópofa kis karácsonyi video :)
  • xblades
    Még elégé az hisz pont a párbeszéd ami kb 30 %-os.
  • denevérember
    Picit utánna olvastam és elvileg elég hiányos... :(
  • denevérember
    Srácok a játékhoz elérhető beta magyarítás mennyire használható? Sok minden hiányos még? Vagy már játszható stádiumban van?
  • Calver
  • genndy
    Kösz a hírt! Steamen már megvan a pakk, de nem baj ha megvan a gogon is :)
  • BaLTáSGYiLKoS
  • PiszkosFred
    gog.com-n most ingyen megvehető a Fallout 1-2 és a Tactics. Bár a terheltség miatt halott az oldal jelenleg, de van még 47 óra az akcióból. Akit érdekel.
  • PiszkosFred
  • Ryder62
    Bah!
  • gerey
    Sajna:
    Fallout 4 trademark was a fake
  • Although
    Hát igen, ez sajna így van. Ezen a szinten gond lesz a jó, komoly összegbe kerülő történetíró kategória, meg az új ötletek is. Reméljük pár új géniuszt azért kitermel ez a, régi játékok új reneszánsza című történet, kis lelkes amatőrök által :) De sok modern játéknál néha még ezekben is több fantázia van. A gamebanshee meg még mindig k. jó :)
  • Darun
    Ehehe... Ha már Sid, apámnak is két játék van fent állandó jelleggel: Civilization 2 meg Heroes 3 :D Nah igen, született pár jó játék azokban az időkben.

Ami nekem kevésbé tetszik, hogy a legtöbb poszt-apokaliptikus játék/film egyben zombis is. De én is inkább a Mad Max-es vonalat preferálnám jobban. Szerencsére a Fallout világában még elég sk potenciál van, remélem a Bethesda ki is fogja aknázni a lehetőséget.
  • PiszkosFred

Jönnek, jönnek. Most, hogy túl vagyunk a Gyűrűk Ura és az Alkonyat által gerjesztett fantasy és vámpír mánián, megy tovább az élet, és újra reneszánszukat élik a zombis és/vagy (egyéb okok miatt elpusztult világban játszódó) poszt-apokaliptikus filmek és játékok. Amíg megint meg nem csömörlünk tőlük, és jön a következő mánia, legyen az bármi :)

TES sorozaton kívül két játék van, amely folyamatos jelleggel fenn volt a gépemen az elmúlt 10-20 évben. XCOM első része (a Terror from Deep is jó volt, de valahogy nem jött be a vízalatti koncepció - meg a hajós 2-3 órás terrorok:)), és a Pirates! (ebből a Gold verzió win miatt, majd mostanság már az új, amelyet Sid apánk újra összerakott zseniálisan). Talán nem hiába "sirattam meg" anno a Microprose megszűnését/felvásárlását.
  • Darun
    Köztünk szólva, az volt a legjobb rész idáig. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy azon kivül a második résszel játszottam csak, meg az egyikkel a sok folytatás közül, amik kb 12 egy tucat. Egyébként egy ilyen játéknak még örülnék is, főleg ha valami Fallout szerű világban játszódna.
  • PiszkosFred
    És tényleg :), kellene pár teleport/"lift" meg egy-két alien-tartály és kész is.
  • Darun
    A képekre nézve csak nekem ugrik be rögtön az UFO: Enemy Unknown?
  • Although
    Underrail
  • Darun
    Nem befolyásolja jelentősen. Talán annyiban, hogy igy már nem állhatsz a Légio oldalára, bár gondolom nem is akartál. Egyébként ez egy opció a játékban, szóval olyan nagyon nem ronthatsz el vele semmit.
  • rosscowka
    Sziasztok!
    Valaki tudna abban segíteni, hogy az gáz, ha kinyírtam Cézárt és bandáját, miközben csak el kellett lopnom onnan valamit. (ugyebár utáltak és megtámadtak).
    szóval a játék végkifejletét nem befolyásolja?
  • PiszkosFred
    A picsába, pedig már örültem :(
  • gerey
    Sajna nagy valószínűséggel fake.

//bocsi nem szerkesztette
  • gerey
    http://www.nma-fallout.com/article.php?id=64625
  • PiszkosFred
    26 nap, és... thesurvivor2299.com
  • Although
    ROFL
    Elég beteg nem ? :)