Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Most a WoW-ban van olyan aukcióház, amivel lehet battlenet balancet tölteni, de azt abbahagytam, mert nekem marha unalmas ott gatheringezni.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Én nekem nem volt bajom az Aukciós házzal, csak amikor real-money lett/volt.
Tudtam venni normálisnak mondható gear-t anélkül, hogy bele kellett volna ölnöm a gaméban 1000+ órát.
Battletag: coolpet#2467
De ha itt ez sem lesz, az érdekes lesz.
Ugyanakkor kicsit félek a túl személyre szabott drop-tól is, mint ami a d3-ban is tapasztalható volt.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Amikor indult a D3 akkor ott nagyon jó volt az aukciós ház.
A D2R-es trade nekem nem jön be. Screenshotolni meg külsős oldalakon vacakolni a csereberével ahelyett hogy játszanék... A játékidő felét képes elvenni az ilyen jellegű trade meg az ezzel járó procedúrák.
Az Immortalban is van egy jó kis aukciós ház, csak marha ritka amit lehet árulni.
Jó lenne, ha a D4-be is lenne valami amivel lehet kereskedni és egy ahhoz illő marketplace.
Viszont egyelore ez a vilagban kiesett cuccokra vonatkozik, nem a partyban nyomott tartalmakra, ott szerintem X idon belul lehet csereberelni. Bar a personal smart loot miatt velhetoen keves olyan lego vagy szett fog esni, ami masnak lenne jo, nem az aktualis karakterednek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mi az, hogy nem lehet sokat csereberélni? Havonta csak egyet? Vagy Account-onként csak egyszer?
Ha együtt játszom valakivel, aki barbár én meg rogue vagyok, és nekem esik egy kétkezes legendary fejsze, akkor nem adhatom át?
Remek, ez eddig nem túl biztató.
Eddig bizakodó voltam, de kezdek aggódni. Csak nehogy majd mikrotranzakcióval lehessen átadni, ha ő is fizet, meg én is, akkor átadhatom neki...
Remélem csak félrefordítás vagy alfa hiba.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
"A Diablo Immortal sokak szerint nem egy rossz cím, de aligha találni olyan játékost, aki szerint ne lenne Pay to Win, vagyis pénzzel megnyerhető minden meccs. A közösség korábban különböző elemzéseket végzett el, és arra jutott, hogy a fizetős játékosok behozhatatlan előnyre tudnak szert tenni, valaki ruhájára nézve azonnal látni lehet, ha a bankkártyájával veszi meg a győzelmeket.
Van viszont már az a szint, amikor valaki túl sok pénzt költ, emiatt már lényegében kitiltja a játék őket a meccskeresőből.
Így jártak a játékba 100 000 dollárt beleinvesztáló játékosok is, akik közül volt, aki 72 órát várt arra, hogy egy meccsbe dobja a Diablo, de hiába. A rendszer lényegében nem engedi se a Battlegrounds, se a Rite of Exile PVP módot játszani, mert annyira magas lett a szintjük, hogy 100 meccset vereség nélkül le tudtak játszani. "
"A problémáról beszámoló youtuber, jtisallbusiness ráadásul több olyan gonddal szembesült, ami miatt teljesen játszhatatlanná vált a játék. Próbálta átadni a klánja vezetését másnak, hátha így megoldódik a probléma, de egyszerűen a rendszer nem enged neki semmit se csinálni.
Mivel túl sok problémát okoz neki az erős karakter, ezért úgy döntött, hogy megpróbálja visszaszerezni a pénzét. „Ha ezzel a karakterrel nem fogok tudni többé BG-t játszani, akkor nem kell nekem ez a karakter”. Több fórumon is felkereste a Blizzardot, és az ügyfélszolgálat válaszolt is neki. Úgy tűnik, hogy a hiba MMR alapú, vagyis mivel túl sok játékot nyert egyhuzamban, ezért valami bugot okozott a rendszerben, ami miatt már nem tud meccset találni neki a játék.
A Blizzard felfigyelt a problémára, tudnak róla, hogy többen kiestek a meccskeresési rendszerből. Ígéretük szerint még a héten érkezni fog egy javítás, ami orvosolni fogja ezt a problémát. A videó nézői mindenesetre nem sajnálják túlzottan a játékost, kommentekben őt, és a többi túlköltekezőt hibáztatják, hogy ilyen pay to win lett a játék."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Érdekessége, hogy az előző 3 könyv a Diablo I-III korszakot ölelte fel, a mostani új könyv pedig már csak a Diablo IV-re koncentrál.
Megjelenése: 2023. április 18.
Esélyes, hogy a Diablo IV megjelenése 2023. április/május környékén várható.
(További erősítés, hogy a júniusi Microsoft/XBox nyári konferencián bejelentették, hogy a Diablo IV - sok más játékkal együtt - 1 éven belül meg fog jelenni.)
2022.07.09 - Likes: 235 -- Dislikes: 581
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Volt errol egy videoja Raxx-nak akinek nagyon szivugye volt ez a jatek, mert o es a Maxrollos haverjai vegigteszteltek alfatol kezdve megjelenesig az osszes buildet, nos ez a csoka "megvilagosodott" amikor asmongold videojat nezte a Lost Arkrol ahol a kedves fejlesztok/publisher Amazon Games kb ugyanezt jatszotta el, kihuztak a penzt a jatekosokbol utana szanjuk-banjuk nem igy akartuk, aztan felforgattak a jatekot hogy mostmar akkor jo legyen, buffolt eventek rogyasig csak addigra mar akinek a f@sza tele lett az egesszel az mar reg uninstallalta, lenyeg hogy ugyanezt csinalja a Blizzard, erosebbtol "lopni" akarom mondani "tanulni" nem szegyen, mar elkezdtek varialni az ingame dolgokon, csak ahogy masok is irtak a free plebek kozul a legtobbet mar kurvara nem izgatja. Blizzard par heten belul life suportra fogja rakni a cuccost, akar el is tunhet a sulyesztoben egyszer es mindenkorra mert igy is majd 5x annyit tejelt ez a fosrakas "jatek" mint a Heartstone legujjab kiegje az 5 millio koruli beveteleivel. Tehat kit izgat hogy hulye streamerek aki szinten megszedtek magukat ezen a retek jatekon most mar nem latnak benne tobb lehuzni valo rokabort? Oszinten?
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.07.01. 15:33:46
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.27. 18:43:28
Eléggé jelentős játékosbázistól estek így el, bár a netes statisztika szerint Amerika mellett, Japán és Dél-Korea is szépen hozza a pénzt nekik.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.26. 22:31:12
Konzolokra szerintem lesz majd lemezes változat, csak azzal meg nem sokra mész PC-n.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.19. 17:04:27
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.19. 16:27:51
Ez a hatása ha szar p2w mobil gameket nyomat egy kiadó/fejlesztő. Oda a bizalom.
Én dobozosan szeretem a Diablo-kat,még akkor is ha nincs is dvd olvasóm már.
Ha kelleni fog akkor csak is dobozos változat.
20 perc, de megeri vegighallgatni a csavot.Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.17. 17:15:10
A korábbi Diablo 3-as "33" error helyett jon majd a "44" - ha van tokuk, akkor megcsinaljak 😄
A szerverek meg 1 hónapig szenvednek.
Battletag: coolpet#2467
szerintem kurvajó - az az egy bajom van, hogy nem játszhatok vele 😄
40,687 views 14 Jun 2022
Dislikes: 576
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.06.13. 18:25:35
Ha nincs muris druida vagy fun necro nem is érdekel a játék.
https://www.youtube.com/watch?v=L39UQR7irGQ
Annyiban megnyugodtam, hogy nem az acc-al van baj.