78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
az sem rossz -
#87 szóval ez -
#86 vagy egy fóka
-
PunkZoli #85 lehull a lepel!:
-
PunkZoli #84 simán egy köcsög pingvin az O.o -
#83 igen utloag rájöttem h hülyeséget irtam, mert 7végén lesz a blizzard buli :D -
#82 naponta. még 3 lesz aztán szombaton kiderül aminek ki kell -
#81 amugy ez a jeges kép hetente fog változni majd? -
#80 kirakós update:
diablofan.com-os találgatás szerint:
04.jpg = D -pipa
09.jpg = I
01.jpg = A
02.jpg = B
12.jpg = L
15.jpg = O -pipa
persze ez még mindíg nem jelent "semmit", -
#79 Elhallgass vészmadár Gandalf! -
#78 ezekkel a teaserekkel eddig mindíg új játékot jelentettek be nem holmi release date-et, de ha minden igaz ma délután már okosabbak lesznünk :) -
Dodo55 #77 Úgy tudom van már WOLTK dátum... -
Dant0r #76 Ugyanmár, Wrath of the Lich King hivatalos dátum jön, semmi diablo, nyugi. -
#75 pedig az érvek ellened beszélnek, mindenesetre kéz/lábujjakat összeszorítani és a visszaszámlálást sasolni! -
PunkZoli #74 van egy olyan rossz érzésem, hogy ez nem diablo 3 lesz :\vagy world of diablo... :((
-
#73 igen, ezt még én tettem ki a sc2-re, azóta kicsit tovább alakítgattam ^^
-
verzió 2, de lehet hogy csak szimpla PS. 4 nap múlva kiderül. -
#71 nem tudom de valamire készülnek a fiuk -
#70 mikor lessz mán diablo 3om? -
#69 akár dio akár sc én csak jól járok :D -
#68 Reménysugár -
genory #67 Egyes! -
#66 dicsak egy fs júzer! -
Paranoia #65 naon vicces gyerek vagyh -
foxxi #64 Lehet örülni!
DIII -
#63 addigra 6x elvégzed -
#62 jaajjj neeeee. Ha ezt kiadják valamikor akkor az egyetemen annak a félévemnek lőttek:D -
#61 végre! az első komolynak vehető jel! -
#60 A diablo3.com domaint lefoglalta a blizzard
-Diablofans.com
-HW -
#59 "Only Blizzard Entertainment may make an official announcement of games, unless we had a leak."
a fő ok ez volt amiért élből kételkedtem, különféle infok kiszivárgását ebben a kategóriában élből ki lehet zárni (min. 7 pecsétes titokként kezelik/kezelnék szvsz), majd ha a blizz indexen egy 65-ös betűméretű "the time has come to assume your true form!" felirat látható, miközben haldoklik a szerverük el lehet kezdeni gondolkozni -
#58 ohh ne, ne na már :( akkor mi a fene? beszarok ha ujjab wow kieg :S -
#57 Kár, pedig várom ezerrel :( -
#56 Things the May 1 Announcement are not:
1. It is not an official announcement of Diablo 3
2. It is not about an upcoming Diablo novel
3. It is not a Network merge
-
#55 xD lol, csaknem, durva lenne -
#54 A föld beleremeg, miközben az ég megnyílik. Ártatlan s borzongó tekintetek a magasba merednek, a tömeg hallatja hangját, eljött amire mindenki várt! Ekkor egy hang meszólal a távolból: Gyerekek ezt rendesen benyaltátok!
-remélem tévedek -
#53 tudom, de ez kcisit bővebb:P -
Dodo55 #52 "A fény katedrálisa megrázkódik"
Mondom olyan érzésem van, hogy ez nem csak bejelentés lesz, hanem annál nagyobb dolog... -
#51 #45 -
#50 Blizzard bejelentés május elsején?
Ismét titokzatos Blizzard bejelentésre számítanak a fejlesztőstúdió játékai iránt élénken érdeklődő rajongók, miután a Diablo3.com és a Blizzplanet.com oldalakon egy rejtélyes visszaszámlálás bukkant fel a napokban, amely május elsejére ígér valamit.
A dolog apróbb szépséghibája, hogy egyik érintett honlap sem a Blizzard tulajdona, ugyanakkor a lapok mögött álló szerkesztők rendelkeznek a fejlesztőstúdióhoz közel álló forrásokkal, ezt korábban már többször bizonyították.
Titkukat ellenben nem szándékozták felfedni, sem a Diablo3.com, sem a Blizzplanet emberei, állításuk szerint már most olyan hírverést kapott a visszaszámlálás, hogy a szervereik alig bírják a terhelést.
Az optimista jóslatok szerint május első napján a Diablo 3-ről rántja majd le a leplet a Blizzard, mindenesetre a Blizzplanet-en a következő visszaszámláló szöveg fogadja a látogatókat: "The Cathedral of Light will be shaken in 12 days". Meglátjuk. by Gamer365 -
#49 nah nemár :D akkor mikorra kiadják nem is kell tovább dolgozniuk semmin mert annyi pénzük lesz mint égen a csillag :D