Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek jó játékot kívánok az Immortalhoz!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.02. 18:51:51
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
összesen 28 079 315 484 byte 957 fájlban,
263 almappában
(= 27 421 206k, 26 778M, 26G)
Tényleges helyfoglalás (tekintettel a kluszterméretre)
a forráslemezen: 28 081 664 000 byte,
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Battletag: coolpet#2467

Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.06.02. 10:27:37
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
egy dolgot nem értek, hogy nem találom az első karakterem a szerverek között...
Amire claimeltem csomó dolgot 😄
Ez így kurvaszar, hogy szerverekhez van rögzítve a kari...
Viszont a game meglepően okés.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Koszonom. Valoszinuleg nem kinlodok vele, megnezem inkabb a PC-s verziot.
Ha jól számolom közel 15GB körül lesz a végére. Eléggé combosnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.01. 16:03:02
PC-ről nem tudok nyilatkozni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.01. 14:36:13
Eu szerverek közül a magyarok a The Void szerverre, szóval ha jól tudom akkor oda gyuljon a Magyar közösség.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.05.28. 21:42:00
Próbálják menteni, ami menthető, és nyilván - a nagy számok törvénye alapján - lesznek olyan site-ok, reviewerek/teszterek*, akik akár el is ájulnak majd tőle... hiszen jó ideje ki volt éhezve a piac egy új Diablo-ra (direkt nem említem azt, amit a Diablo 2-vel műveltek), és ugye a Diablo 4-ig valamivel el lehet(ne) majd lenni...
Perverz kíváncsiság bennem is dolgozik, de megvárom a júzerek véleményét.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.05.28. 17:10:23
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondjuk ha nem lesz cross platform progress, akkor baszhatják.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szintén vizsgaidőszak előtt/elején álltam én is, úgyhogy nem éppen használt a félévemnek, de imádtam 😊
engem már a betája is megvett kilóra, úgyhogy epekedve vártam. imádtam a dobozát, a mai napig megvan, rohadt jó kiadás volt, hogy ilyen kihajtogathatóra csinálták -- maga a játék azért már dobta a hibát első pár napban, nem a legstabilabb volt, rengeteg sorbanállás, rubberbanding és laggok, valamint random pár órás rollbackek... de ezeket leszámítva nagy élmény volt 😊
az Inferno fokozat az kb. játszhatatlan volt, 1-2 hitből leszedett egy random mob Act2-3-ban - nyilván át is lett alakítva idővel az egész nehézségi szint + tormentek.. 😄 jaaa, és az RMAH....... 😊 egyszer megtámogatta az egyetemi létemet, mert kb visszajött a játék ára, úgyhogy ezúton is köszi annak az ínyencnek, aki megvette a neheznen kifarmolt zöld cuccot tőlem 😄
A Torchlight és/vagy WoW grafikai kinézet az nekem is szúrta a szememet (habár az Act 1 temetős részei sztem elég jók voltak az elején), nem hiába terjengett a "nem elég darkos" duma 😄
összeségében elég jó gém volt, azért bele-bele csusszant párszáz óra, hasonlókat remélek a D4-től is! 😊
Megmondom oszinten, nekem volt gondom azzal, amive valt, vagyis par het alatt megszoktam a D2-es dark dizajn helyebe lepo harsany, vilagosabb settinget - ebben mondjuk lehet, hogy segitett a Torchlight, ott mar megszoktam a szineket 😄 A tobbi mar tortenelem. Az XCOM, a Pirates! es a TES jatekok aktualis kiadasa/resze mellett egyedul a Diablo az a jatek, amely ugyanigy mindig, minden gepemre fel van rakva, meg a munkahelyen is.
2012.05.15.
Emlékszem, hogy vártam a futárt a gyűjtői változat megérkezésével és mennyire nehéz volt megállni, hogy ne játsszak vele (pont akkortájt készültem a vizsgáimra). Szerencsére május végén a sikeres vizsgáim után már semmi sem állta az útját annak, hogy belevágjak a játékba - akkorra már a szerverek stabilitását is megoldották. A mai napig szívesen emlékszem vissza rá, milyen hatalmas élmény volt először végigjátszani a játékot. Nagy kedvencem lett ez a rész is, bár az a Blizzard, aki/ami ezt készítette, mára már csak nyomokban létezik.
Nektek mi volt az első élményetek a játékkal? Mi az, amire szívesen emlékeztek vissza?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.05.15. 19:48:51
Minden azzal a bizonyos hibakóddal kezdődött... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.05.14. 14:11:39
:)
Ilyet a Grim Dawn-ban nem lehet csinálni mert ott több mindenre kell figyelni egyszerre és vannak rendes cooldown-ok meg figyelni kell arra, hogy éppen mi ellen mész. Esetleg micsodák a bónuszok az adott roguelike dungeon-ben és ilyenek. Bármikor ezt választom a stroboszkóppal megextrázott eszetlen rohanás helyett.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Last Epoch még nem készült el, jó, de nincs multi, end game is olyan meeeh szerintem. POE meg ugyanaz mint eddig, én már meguntam, majd a 2. részre. Grim Dawn meg lassú. Mi marad még? Ark? Ugyan, annak az eleje egy unalomtenger...
Mivel érdemes legalább próbát tenni, mondjuk az elmúlt évből?
Tisztelet a kivetelnek, de annal nincs szanalmasabb, amikor a jatekosok fogadkoznak, meg eskudoznek, hogy az aktualis fejlesztoi faszsag utan ok aztan SOSE SEMMIT ezentul 😊 A legtobb jatekos memoriaja mint az aranyhale, ugy megy a kasszahoz es fizet vigan, mint a kisangyal, hiaba csinalt magabol hulyet par evvel korabban. A fejlesztok meg tudjak ezt es emiatt nincs valtozas. A CDPR Cyberpunk release koruli szarcunami meg sem tortentte valik a Witcher 4 megjelenesekor, pedig "hu de sokan" csalodtak bennuk, meg a tobbi ostoba gondolat. Blizzard detto. D4 rekord szamban fog elmenni es ide a rozsdas bokot, hogy az Immortal mtx is hoz annyit a konyhara, mint mas jatek az egesz eletciklusaban 😊
Idiota egy vilagban elunk, de ez van, ennel mindig csak rosszabb lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.04.25. 21:03:02
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.04.25. 19:47:11
PC-n is a mobilos felületet kapjuk picit szebb grafikával és jobb teljesítménnyel.
Billentyűzettel és egérrel tökéletesen irányítható lesz, de kontroller támogatás is lesz.
Az alábbi videóban minden lényeges dolgot elmondanak a fejlesztők:
A játék F2P modellű lesz (teljesen ingyenesen játszható és havidíjmentes), csakúgy, mint a Hearthstone vagy a Heroes of the Storm (vagy a mostanság népszerű Lost Ark).
Viszont tartalmazni fog egy Shop-ot, amiben boostereket (karakter fejlesztőket) és skineket lehet majd vásárolni játékbeli és valós pénzért (legalábbis a Kínában kiadott bétaváltozat tele volt erre utaló nyomokkal, bár az Ázsiai piac nagyon más, mint az itteni).
PC-s változat követelményei:
Minimális:
Operating System Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 / Windows® 11 (64-bit)
Processor Intel® Core™ i3 or AMD™ FX-8100
Video NVIDIA® GeForce® GTX 460, ATI Radeon™ HD 6850 or Intel® HD Graphics 530
Memory 4 GB RAM
Internet Broadband Internet connection
Resolution 1920 x 1080 minimum display resolution
Ajánlott:
Operating System Windows® 10 / Windows® 11 (64-bit)
Processor Intel® Core™ i5 or AMD Ryzen™ 5
Video NVIDIA® GeForce® GTX 770 or AMD Radeon™ RX 470
Memory 8 GB RAM
Internet Broadband Internet connection
Resolution 1920 x 1080 minimum display resolution
Bővebben a PC-s verzióról (hivatalos oldal)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.04.25. 19:28:10