Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A "csak kozmetika" viszont nem értelmezhető másképp.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jobban örültem volna, ha a trailerben kiemelésre kerül az is, hogy nem kell állandó online lenni, és "invader"-ekre számítani (champion tag miatt), vagy a játék nagy része elérhetetlen, mert social only etc.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha úgy volna, akkor részemről ez nem lenne probléma.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az álláshír meg simán lehet, hogy DI-ra vonatkozik, ahhoz is kereshetnek új embereket, mivel az még évekig velünk lesz.
Már csak egy olyan gép kellene hozzá, amin fut. Évek óta akarok fejleszteni, de előbb a kriptoláz, aztán a vírus miatti csiphiány, most meg a háború miatti általános nyersanyaghiány miatt nem vagyok hajlandó annyi pénzt kiadni, amennyibe kerülne egy új gép.
Nekem kő 200 csonti legalább.
Najó megelékszem kb 30-al.
De jó hecc is volt D2-ben a szervereket lelőni cseszett sok csonti meg FOH kombóval.<#vigyor>#vigyor>
Utána meg lapultunk mint szxr a fűben mert féltünk a büntitől.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.13. 00:10:41
Azt nem is néztem, akkor lehet ez a 6-7 summon sem annyi, amennyi...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.06.12. 23:00:42
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dolog ami már most nem tetszik viszont benne, hogy megint csak néhány fős csonti "hadsereged" lehet, úgy mint a 3-ban. Legalább is a videó alapján nagyon úgy néz ki. Na de ne így legyen.
A másik amit remélek, hogy ezt a közösségi dolgot remélem nem fogják mindenképp ránkeröltetni. Nem szívesen játszok másokkal, kivéve a haverokat. :|
Juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé.<#zavart1>#zavart1><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
Egy bibi van,jövőre jelenik meg,azt meg is kéne érni.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.12. 21:42:07
"D4 is coming out as a full price game built strictly for PC/console audiences. The game is huge & there will be tons of content after launch for all players. Paid content is built around optional cosmetic items & eventually full expansions. We will be sharing more info soon!"
Gameplay-t is kaptunk:
Megjelenés: 2023-ban!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.12. 20:08:48
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://www.twitch.tv/sp1gu
Tényleg szinte minden fórumon itthon és külföldön is felmerült a téma komoly vitákkal, hogy mennyire káros, nem káros, komolyan veendő a DI ilyen formában a videójátékok jövőjére nézve. És amíg az átlaggamer erről beszél, sokszor meglepően szinvonalas mély vitákat generálva, ezek a retard streamerek meg öntik a dellát a blizzard számlájára, az ifjabb gen. heves tapsikolása közepette, meg nagy nézettséget generálva...
Ilyenkor azt gondolom, hogy egyébként mi a gamer társadalom pontosan ezt is érdemeljük, amit a blizzardék elénk fostak...
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.10. 12:48:57
Semmi előnye nincs annak aki költ rá. Pár százalékos bónuszokról beszélünk.
Ha nem vet fel a pénz miért akarnál hagyományosan "pénzes" játékot játszani? Ott van egy rakat ingyen cucc. Jelentős részük nem p2w, vagy nem ennyire. Régebbiek, kiforrottak és még szebbek is. (mondjuk a D2-t haverok vették nekem mert már ők szégyellték hogy valami gagyi privát szerveren szerencsétlenkedek és nem a közösben nyomulok velük. Kiszól a lyuk a gödörből személyemben. 😊 )
A másik dolog: szerinted nem voltam tisztában azzal, hogy ez egy mobil játék lesz? Főleg azok után, ahogy bejelentették? 😄D
Én a Void szerveren vagyok, és ott mindenhez is van játékos/csapat.
A gem, item upgradek meg semmit nem érnek, hiába tolják bele a százezreket.
Többje van mondjuk 100 vitalityvel, ami 300 hp a necro esetén pl, na bumm. (gyakolatilag 1% hp-val. sebzéssel lenne több, ha maxra lennének húzva)
A gemek is csak pár százalékot számítanak.
Nem ezek miatt fognak elverni, hanem azért mert ügyesebbek nálam.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2022.06.09. 11:43:48
Meghogy szerinted nem cross server, bakker probalj mar inspectelni jatekosokat amikor party finderbol "seperc alatt" megvagytok mert nekem joparszor nem engedte, mondvan hogy az illeto nem az en serveremrol van igy nem engedte hogy megnezzem a felszereleset...
Nekem nincs olyan szerencsem, en a p30as grind fele egyre tobbszor nem talalok csapatot akarmit probalok, az kurva nagy okorseg volt hogy Hell1-en akarmilyen dungihoz, a hidden lair-ekhez is kell a minimum ket ember maskepp nem enged be, na ez a ket embert is nehez nekem osszehozni Crystal arch serveren pedig ugye a fele megvan szemelyemben, majd fasza lesz hell2-on p30tol hogy 4 ember kell a dungizashoz...
Az en tippem az hogy 1 heten belul jonnek nagy valtoztatasok vagy server osszevonasok es utana valtoztatasok, amikor beut a menyko az elso shadow war utan szombaton....
Meg ne felejtsük el, hogy ez az első ingyenes Diablo. Végre ezt is megéltük. Talán ez egy új irányvonal kezdete lehet.
A mobilos játékok nagy része meg rosszabb üzletpolitikájú, mert agyonvannak nyomva reklámokkal, amiket mondjuk minden pálya után megkell nézni. Itt ahoz képest semmi ilyesmi nincs.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2022.06.09. 10:18:23
Akik játszanak azok között nagy az elégedettség. Játékon belül ezt tapasztalom. Mindeni ezerrel nyomja a contenteket. Ma este pl klánháború lesz nálunk, és már megy a szerveződés. Kb akármit csinálok a játékon belül másodpercek alatt megvan hozzá a csapat, pedig nem is crossserveres a dolog.
Leginkább olyanoktól látok panaszkodást, akik nem is játszanak vele, vagy csak épphogy kipróbálták és nincs rálátásuk a játékra.
A metacritikes lehúzás meg biztos onnan fakad, hogy a streamerek alázzák a játékot, hogy nagy legyen a nézettségük.
Pay to winnek se mondanám a DI-t, mert én egy vasat nem költöttem rá, de semmivel se vagyok lemaradva a többiekhez képest, pedig még csak nem is tudok annyit játszani mint szeretnék, mert mindíg közbejön valami + nem is a paragont hajkurászom, hanem csak funból játszok, így mindíg azt csinálom, amihez épp kedvem van.
A játéknak vannak hibái: az irányítás bugosan működik alkalmanként pc-n, meg néha kidob a játékból connection lost-al(ugyanakkor egy kattintásos visszacsatlakozás után ugyanott folytathatom, mert nem dob ki a pvp-ből, dungeonból stb). Ezek azonban betudhatók az open beta státusznak. Remélem hamarosan javítják őket.
Én mint a játékkal aktívan játszó bízom benne, hogy a népszerűsége töretlen lesz.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2022.06.09. 10:12:04
"Az a szomorú valóság, hogy ha kivennék a DI-ból a MTX-et, akkor egy egész korrekt és fun kis játékot kapnánk, mert maga a játékot és a világot aránylag jól összerakták - mégegyszer, egy mobil játékhoz képest."
És ez a legszomorúbb az egészben. Hogy maga a játék OK lenne. És ami még ennél is rosszabb: ez egy valódi diablo-játék. Nem egy Fallout Shelter szerű spin-off, amire lehet azt mondani, hogy oké, de az rpg-knek ott marad a mainstream konzol és pc-piac továbbra is. Sokan itt - sajnos okkal - tartanak attól, hogy a Blizz rákap a kínai/koreai pénz ízére és innentől már nem is jön más Diablo, csak mobilos.
A D4 jön, de jött már más is, amit aztán később lelőttek. Semmi nem biztos, amíg nincs az ember kezében.
Az meg külön érdekes, hogy a Fallout Shelter a Bethesda az egyik legtöbb profitot termelt játéka a maga 120+ millió dolláros összbevételével (abból az első 4 évben hozott 100+ csak és kizárólag mtx bevétel) úgy, hogy a mai napig költenek rá a játékosok 😊
Viszont a Diablo Immor(t)al egy kompetitív játék (is lehet, ha úgy játszol), emiatt az ember nagyobb szükségét érzi annak, hogy inkább vegye meg a haladást 5 euróért a boltból, mint sem várjon rá 3-4 napot, mire kifarmolja, eléri, megszerezheti, kilootolja, stb. (hasra ütöttem mind a két számnál, fogalmam sincs mi mennyi, boltot csak a napi ingyen cucc idejére nyitom meg)
A két játék karrierje egyébként megdöbbentően azonos. Egyik sem folytatás, mind a kettő spin off és mind a kettőt elátkozta a nép. Oké, a DI után jön a D4, a Shelter után meg jött a FO76 nevű szörny, így valahol a Fallout rajongók még nem lettek/és lesznek egy ideig kárpótolva, de egyik esetben sem ez a franchise jövője. Bethesda közben a Legends-t is benyomta, de az sem a TES sorozat vége, csak egy hobbiprojekt, ami zöld utat kapott (és azóta el is kaszálták, mert Pete Hineson kívül más nem játszott vele).
Az a szomorú valóság, hogy ha kivennék a DI-ból a MTX-et, akkor egy egész korrekt és fun kis játékot kapnánk, mert maga a játékot és a világot aránylag jól összerakták - mégegyszer, egy mobil játékhoz képest.
Néha tudni kell(ene) nemet mondani, a Blizznek is, például ha csak keleten jelent volna meg a DI, akkor a nyugati hisztéria kb 1-2 hét alatt lecsengett volna, addigra túltette volna magát mindenki a "nálunk ez nem lesz" tényen. Sérült volna a renomé, persze, de nem kritikusan. De így, hogy még PC-re is berakták a könyörgés miatt, így nem hogy tompították, hanem fokozták a szarcunamit, és még sok-sok ideig lesz téma és köpködés tárgya a játék. De, van az a pénz, amiért felköp az ember a levegőbe és mosolyogva alááll 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.06.09. 09:21:21