Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
https://www.twitch.tv/sp1gu
Félreértés ne essék, nem lenne ez rossz játék, főleg akkor, ha a Diablo 3-ból átvett rossz elemeket azonnal kikukázzák a játékból. De mondom ettől még több kell, hogy élvezhető legyen hosszú távon és végre ne csak a casualoknak készítsenek játékot.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Jelenleg a Blizzard játékai közül a WoW Dragonflight az egyetlen, amit esetleg játszanék, de megvárom egyelöre az elsö kritikákat és játékosbeszámolókat. A D4-el nagyon kell löniük, különben ennyi volt, csak a WoW-ból nem fognak tudni megélni (... ja de), az egyedül nem lesz elég. Mondjuk a többi játékuk mikrotranzakcióiból elég sok lóvé jöhet be.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.11.06. 17:07:42
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
U.i.: Azt még elfelejtettem, hogy oké, hogy ez még csak Béta, de ami eddig benne van, az mai szemmel nagyon kevés. Csak bízom benne, hogy sok minden van még a tarsolyukban, plusz valóban figyelni fognak a visszajelzésekre. Ellenkező esetben egy újabb botrány fog kitörni Blizzardéknál.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2022.11.06. 14:49:53
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Megvettem PC-re, haver meg Switch-re.
Megyünk Bnetre, neki kell Switch online előfizu.. Beaktiválja, és nem látjuk egymás játékát.
Külön van kezelve a bnet switchen és PC-n. Mekkora lehúzás...
Battletag: coolpet#2467
De sajnos még nem elérhető. Tegnap este kaptam az e-mailt, amit vissza kellett igazolni, hogy min fogom játszani, volt ott vagy 6 lehetőség felsorolva, értelemszerűen PC-t választottam. Aki valamelyik konzolon játszaná, azoknak hozzá kell még csatolni az azokhoz tartozó accountját is.
Október 11 volt megadva, de megmondom őszintén, nem értettem teljesen, hogy akkor indul vagy addig kell visszaigazolni a béta jelenetkezést.
Amikor ez megvolt, akkor írták, hogy várjak, és hamarosan küldik az elérhetőséget a játékhoz. Gondolom ez néhány nap lesz.
Az e-mailben külön felhívták a figyelmet, hogy tilos bármiféle képet, felvételt, videót készíteni, közzétenni, streamelni. Elvileg monitorozzák a tevékenységet, aztán ha bármi gyanúsat észlelnek, instant kapom a bant.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És érkezik a Diablo Immortal első komolyabb tartalmi frissítése!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.09.21. 20:52:42
Diablo Immortal-ban pedig indul a 4. szezon!
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2022.08.20. 10:22:08
Egyetértek abban hogy várjuk meg milyen lesz, de én az utóbbi években azt látom, hogy a játékcégeknél az is elég ha csak a marketing osztályon dolgozik pár kreatív figura...XD
Természetesen ha az előrendelhetőségétől számított egy-két hónapon belül nem arról szólnak a cikkek, hogy rekordokat döntöget a vásárlók száma, majd visszaszívom ezt, de most arra mernék fogadni akár nagyobb összegben is...XD
Meglepődnék ha a játékosközösség pont a D4-hype előtt kezdene el felelősen gondolkodni.
[merlinw.org]
Sok minden van benne, és megjelenik az is, amitől féltünk - monetizáció, live service modell, season pass.
"The Season Pass awards cosmetics. Like the Shop, these don’t affect gameplay. Additionally, certain cosmetic types are exclusive to the Season Pass."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.08.18. 19:26:26
Nyilván én is kivárok nem lesz 1st day purchase, de hátha ismétlem hátha sikerült az MS alá bekerüléssel kicsit életképesébbe tenni a mikrotranzakciós rendszert mert ami az Immortalban van az nekem hányadék..
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
A lehetőségtől, hogy $$$ is megvadítja az MS fejeseket, és P2W cuccokat is árulni kezdenek, joggal tarthatunk... de várjuk ki a végét!
Én biztosan nem fogok rohanni a Diablo 4 polcokhoz. Kivárok vele, míg mindent kiadtak hozzá, amit csak akartak, és helyre hoztak mindent, amit a fejlesztés alatt elqtak...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Diablo győzött!
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
[merlinw.org]
Nincs ezzel gond, bohocokra az elet minden teruleten szukseg van, mindaddig nem okoznak gondot, amig nem veszed/veszi valaki oket komolyan. Es hat ki tudja, Crasher mondandojaban azert szokott lenni nemi igazsag, egyedul "a mindenki hulye csak en vagyok helikopter" stilus az, ami miatt ertelmetlen az egesz kommunikacio.
Okádnom kell a gaming iparágtól és amivé elkurvult, fene se akarna ott karriert csinálni. Ha az észrevételeim és személyes véleményemet hisztinek vagy cirkuszolásnak értékelik az emberek, és még trollnak is hívnak az pedig hidegen hagy. Nem azért vagyok itt, hogy barátokat szerezzek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.08.09. 09:09:46