78989
  • Dodo55
    A mikrotranzakciókat fél percenként az arcodba toló Immortal gyalázás után a sokmllió Diablo hívő részéről morálisan ez egy teljesen jogos igény lehetne (mondjuk azok számára, akiknek az accján ott vannak az előző részek minden kieggel). A 70 euro is ezért bajuszhuzogatás. Nem sok pénz a mai világban, nem az a baj itt, de pont a Blizz részéről most egy életveszélyes bajuszhuzogatás az említettek után.

(Nem ismerek pontos számokat, de az egyébként már most feltűnt, hogy a korábbi alkalmakhoz képest még csak csöpögni is alig akar a csapból a hétvégi beta, nem hogy úgy ömlene, mint régen amikor hasonló alkalmak voltak pl. D3 kapcsán. Tehát így elsőre úgy látom, hogy a körülmények fényében döbbenetesen érthetetlen mentalitásuk nagy valószínűséggel meg is tette a "rendkívül jótékony" hatását a pre-order eladások kapcsán.)
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2023.03.18. 13:03:58
  • coolpet
    Ok annyiért jöhet :D
  • tigeroo
    Ez még csak a béta. A blizz mondta hogy főleg a stressz teszt lesz a lényeg. Gondolom a hype alapján döntik majd el a szerver erőforrás mértékét is. Mit vártatok? Június 6 a hivatalos megjelenés tudtommal, még van 3 hónapjuk nekik is meg nekünk is.
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.03.18. 12:37:24
  • Nomad90Hun
    Sorbanállás szimulátor persze hogyne....

70 euro-ért, tegnap 3x kidobott, a legtöbb amit írt 66 perc lett volna, nem hisztisztem, hanem elvicceltem havernak dc-n. "hogyha igazán troll lenne a játék akkor 666 percet írt volna nem 66 percet", ééés érdekes módon az is lement 25 perc alatt, miközben megnéztem egy anime episode-ot.
    Fejben kicsit fel kéne nőni a 20-30-40+ éves korotokhoz, és nem a 12 éves agykapacitással gondolkodni...

Ma reggel 9 körül sorban állás nélkül berakott, havert miután el kellett mennie 2-ára délben most szintén.
    Igen a városokban vannak laggok, de sztem a sok player miatt.

Meg lehet nem a nagyi varrógépén kéne próbálkozni a futattással...
  • Dodo55
    "Ezek a D3 óta semmit se tanultak."

De, megtanulták, hogy 70$/€-t is el lehet kérni egy várólista szimulátorért :D
  • Nomad90Hun
    Esetleg a júniusban megjelenő teljes játékot nem kéritek most azonnal ingyen, ajándékba mellé az összes dlc-t előre 2 évre most azonnal?
  • Nomad90Hun
    Na azért az arcokból vegyünk vissza kicsit kérem, eleve meg lett mondva h ezek stressz tesztek lesznek főleg. Nekem most hibaüzenet után 66 percet írt ki kb 5 perce már 50 perc van csak, és nem verem az asztalt örjöngve és üvöltözve. Addíg tessék filmet nézni stb. Egy nyamvadt betaról beszéllünk a full game még 2-3 hónappal odébb van.
  • Kissssss0 #78278
    "na akkor mi lesz majd!"

semmi... mész játszani valami mással mert halálra unod a várakozási időt, dio4 szerverek úgy megfognak hasalni.
  • lwb
    Mi lesz itt open betánál, ha a fizetős early access-t nem tudják lezavarni? 2-3 órás queue, ami után legtöbbször valami hibaüzenet miatt be se tudsz lépni. De aki bejutott, azok közül is sokan panaszkodnak, hogy kivágja őket.

Ezek a D3 óta semmit se tanultak.
  • tigeroo
    Unable to find a valid licence. HE?
  • TBTPumpa
    Sorbanállás hegyek.
    Teljesen átlagos teljesítmény a Blizzardtól. :D
    De jövő héten lesz a tényleges open béta mindenki számára, na akkor mi lesz majd!
    (Akkor lesz majd elérhető a Necro és a Rouge is).
  • TurboX
    őrliekszesz:

köszönjük..
  • repvez
    ezekkel a fényekkel sajnos meg kell barátkozni.
    A probléma sztem abbol adódik, hogy sok a nosztalgia faktor és elég régen jelent meg az elözö verzió, abban az időben még nem kezelt sok fényforrást a játék vagy ha igen annak limitált volt a hatása.
    DE manapság már ha van ray tracing meg ambient occulsion akkor olyan helyeken is megjelenik a fény ahol a réginél esély sem volt.
    Viszont ha meg lebutitják a fényeket akkor azért lenne panasz, hogy miért nem néz ki olyan jol a játék miért nem használja ezeket a feature-t vagy miért nem olyan realisztikus ez meg az.
    Nem csak itt sok más ilyen helyen van ez a fajta kettösség, hoyg nem tudsz jót választani . Mindenkinek igaza van, de bármerre is mész valakinek a másik féle kellene.
  • Carmang
    Nekem a light radius hiányzik nagyon. Ami azon belül van, az színes, és látható, ami azon kívül van, az sötét. És így egyszerre van színes és sötét rész a képernyődön.
  • Carmang
    Néhány skillnél kicsit túltolták az aoe-t. Továbbá engem sem győzött meg ez a videó.
  • Rage47
    D2R graffal jöhetett volna a IV tőlem simán.
  • SLICK
    Ez a konzolos verzió, az egy picivel színesebb vagy inkább élénkebb, mint a PC-s.
    Egyébként én nem bánom, ha kicsit élinkítenek a színeken, mert szerintem túl komor, szürkés filter volt a játékon. Félreértés ne essék én is örülök a Darkos stílusnak, de valahogy a balanszt hiányolom a sötét és színes közt. A D2R is sütét néhol, de a színek is megmaradtak viszont.
  • Rage47
    Valszeg utolsó pillanatban beszólt egy manager, hogy túl darkos :D
  • Kandurex
    Ez a videó alapján kiábrándító. Talán tényleg itt lenne az idő valami merészebb megújulásra.
  • hawkie22
    Nem biztos, hogy benned van a hiba. Én nagyon várom a játékot, a holnapi bétát is. Viszont a mai napig nem tudom megérteni, hogy lehet Diablot konzolon játszani. Elveszik a gyorsaság benne. A mai napig játszom D2R-t, Dio3-at néha elöveszem, de olyan jó érzés, hogy amikor találok valamit, akkor csak kattintok az egérrel, felveszem, de ugyanígy a cuccok cserélése, rúnaszavak kreálása stb. Dio3-at kipróbáltam Nintendo Switchen, iszonyat lassú volt számomra.
    Számomra egyébként a gameplay videók nézése baromira unalmas. Nem jön át a játék varázsa. Ezért nem tudok pl. 5-10 percnél tovább twitch vagy bármilyen streamet se nézni, mert iszonyat unalmas nézni, ahogy más játszik. Egy csomó mindent máshogy csinálnék, néha, ha bénáznak, már én anyázok, hogy mit baromkodnak annyit. :)

Én azt mondom, várjuk ki a végét, holnap meglátjuk, hogy milyen lett. Én este, ha a család már lefeküdt aludni, biztos hogy ott leszek a bétában, addigra talán a kezdeti szerverproblémák is lecsengenek majd és sor se lesz. :)
  • undY1ng #78265
    Ez a videó engem (sajnos) totálisan nem fogott meg. :/
  • Nomad90Hun
    Ahogy Yt-on olvasom kommenteket többség ki van akadva, hogy milyen világos, meg miért van körvonalazva a karakter ect.
    A világosságra merném mondani, hogy valószinűleg a gammát felhúzták a tökbe. a karakter körülvilágítás sok játéknál már alap sajnos, mert a sok random jóska nem képes anélkül meglátni a csapattársakat...
    Valamint fikázzák h miért korábbi játékok elemei vannak benne, amennyire én kivettem a többsége ihlet volt csak.
    Holnap meglátjuk.
  • TBTPumpa
    Érkezett egy új gameplay videó is:

Emellett indul a 11. szezon az Immortalban:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.03.16. 20:40:51
  • PiszkosFred
    Azert valahol hihetetlen, hogy a D3 (es az error 37) mar 11 eves.
  • Rage47
    Na megjött Amazontol a béta kod
  • TBTPumpa
    Ashava megcsukási idők: :)

Béta játékért járó jutalmak:
  • TBTPumpa
    Elindult a béta előtöltése!

Érdekesség, hogy 11 évvel ezelőtt, ezen a napon (2012. március 15-én) jelentette be a Blizzard a Diablo III megjelenési dátumát, ami ugye 2012. május 15. lett.   
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.03.15. 17:11:12
  • hawkie22
    Nem úgy van, hogy ha elörendelted, akkor megjelenik magátol a letöltési illetve elötöltési lehetöség Battle.net-en? Elvileg ma 17 órától elötölthetö.
  • Rage47
    Ti kaptatok már preorder beta kódot?
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Frissültek a bétával kapcsolatos tudnivalók, a lényeges rész:
    Early Access: Early Download begins Wednesday, March 15 at 9 a.m. PDT
    Open Beta: Early Download begins Wednesday, March 22 at 9 a.m. PDT
    Players who have already downloaded for Early Access do not need to download again for Open Beta.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.03.13. 19:07:33
  • coolpet
    Nincs szerencséd, csak spellcasternek jó ez az effekt, ráadásul az Assassin csapdáinak lerakásához is IAS kell nem FCR.
    Link.
  • mégvadabbdisznó
    Üdv!

Diablo 2-nél választottam most az orgyilkos karaktert és találtam egy elég jó specifikációkkal rendelkező armort. Van egy olyan attribútuma, hogy 25%-al gyorsabb varázslás. Az a kérdésem, hogy az orgyilkos karakternél ez kihasználható? Én csak ilyen tűzbombákat tudok dobálni. Akkor ha felveszem az armort 25%-al gyorsabban tudok támadni, vagy ezt a képességet csak a varázslónő tudja kihasználni?
  • LaposElem
    remélem egy indicátor v üzent jön ha elérted a jutalmakat :D
  • TBTPumpa
    Adam Fletcher-hez (Diablo Global Community Lead) már megérkezett az Inarius szobor:

• PiszkosFred
    Jaja. Mondjuk nálam a D2R lagzik inkább, a D3 csak ritkán, de ha igen, akkor annyira, hogy nem mertem HC karaktert indítani a harmadik conquest miatt. De hál'stennek mázlim volt, mert így a hc solo tier conquest helyett beadott egy fasza normal riftet (a temetős helyet, dugig bossokkal) amit sikerült gyorsan ledarálni 2 perc alatt, így meglett a harmadik conq. a guardianhoz. :)

Viszont az altarnál elakadtam, 20+ puzzle ring reforgeból sem lett anci, így már lehet azt úgy is hagyom, a célját elérte.
  • Kojiro
    Akkora lag van a bnet összes szerverén napok óta, hogy nem csodálkozok én már semmin.
    Mindenki panaszkodik, főleg d3-ban látom, mert azt tolom most a s28 miatt.
  • coolpet
    Nálatok is előfortdult, hogy D3 Adventure módban Bounty-kat csináltam, és nem adta be, továbbra is ott maradt a !.
    Ráadásul a textúrák is töredezettek lettek, és olyan volt mintha a WP-ken is ilyen lyukacsos textilszőnyeg lett volna.
    Az adventure módban pedig azt írta, hogy normalon minden játékmódban 0 player van, holott előtte 5 perccel még vagy 4xx volt a Bounty-nál is.

Ez most valami patch bug vagy mi?
  • TBTPumpa
    Akkor egy összegző, hogy pontosan mi is várható a bétában:

És a megszerezhető jutalmak:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.03.02. 09:09:01
  • hawkie22
    Nekem már csak ezért is megéri a bétát kipróbálni. :) Feleségemet már felkészítettem rá, hogy 24-25-26-án esténként nem leszek elérhetö. Napközben ott vannak a gyerekek, akkor sajna nem lehet nyomni. De lehet, hogy elörendelem és akkor lesz még 3 estém játszani. Meglátjuk, mit szólnak a haverok, ha ök is elörendelik, akkor én is.