78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#78085 a hiba nálad van, nekem egyáltalán nem laggol, pedig folyamatosan azzal játszok. -
TomStorm #78084 D2R még mindig lag feszt online karakterrel??
Nálam csak vagy másnak is van ilyen gondja?
Vártam 1 évet,azóta 10x nagyobb lett a netem,kapott update-et,új szezont és még mindig lagol!! -
#78083 Érdemes előrendelni, mert ki tudja 6 hónap múlva hol lesz a forint :D -
#78082 "ki tudja milyen állapotban + lesznek-e szerverek a megjelenés napján"
Tudhatnád már, hogy a túlterhelt szerverek miatt játszhatatlan játék, az már évek óta a Blizzard védjegye.
Ha a mostaninál nem így lesz, akkor elhiszem, hogy már tényleg vége a cégnek. -
#78081 Fontos hét a mostani! A pletykák szerint péntek hajnalban (a The Game Awards-on) kapunk bejelentést + előrendelést egy új CGI animációval megspékelve. Blizzard már el is kezdte teaselni Lilith érkezését a közösségi oldalain.
Az már más kérdés, hogy mi értelme van most azonnal előrendelni olyasvalamit, ami majd csak ~6 hónap múlva fog megjelenni (ki tudja milyen állapotban + lesznek-e szerverek a megjelenés napján).
A legutóbbi pletykák szerint május-június tájékán érkezhet a játék és nem áprilisban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.12.05. 09:07:13 -
#78080 Tutira nincs, legalabbis a nyaron nem nagyon jatszottam vele, majd az uj szezonra visszaterve ott es ugy volt minden karakterem, ahol es ahogy hagytam. Azt passzolom, ha esetleg idokozben beiktattak ilyet - aranylag naprakeszen kovetem a fejlemenyeket a diabloval kapcsolatban, de ilyenrol vagy nem olvastam (vagy elkerulte a figyelmem).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.11.28. 09:16:11 -
#78079 A diablo2 remasterednel is van online limit hogy törlik a karaktered ha nem lépsz be 30 vagy valahány napig, mint az eredeti diablo2be volt? -
undY1ng #78078 -
#78077 Indul a Diablo Immortal 7. szezonja:
-
hawkie22 #78076 Kíváncsian várom a beszámolódat az embargó letelte után. -
#78075 ne aggódj, nem olyan drasztikus a helyzet. Amúgy isten őrizz, hogy bárkinek is elvegyem a kedvét tőle. Nem rossz játék, de mindenképp kellenek változtatások, igaz olykor csak apróságok(!!!), amik jelentősen dobnának az élményen.Van még néhány dolog viszont, amiket még nem próbáltam ki. -
hawkie22 #78074 Ne keseríts el, kérlek! -
undY1ng #78073 Kíváncsian várom a saját tapasztalatokat! -
#78072 Nem azzal van a baj, hogy "ugyan azt" kell csinálni benne, mint bármelyik másik ARPG játékban. A körítés nem jó. Nyilván nem fogják már feltalálni a spanyol viaszt, nem is ezt várom személy szerint. Az a legnagyobb baj, hogy a Diablo 3-ból emeltek át sok dolgot (sajnos sok esetben a legrosszabbakat). Eleve az egyik leggyengébb Diablo az Immortal után. Ha vége lesz 18-án a bétának és feloldájk az embargót, utána leírom pontosan, hogy mikre is gondolok.
Félreértés ne essék, nem lenne ez rossz játék, főleg akkor, ha a Diablo 3-ból átvett rossz elemeket azonnal kikukázzák a játékból. De mondom ettől még több kell, hogy élvezhető legyen hosszú távon és végre ne csak a casualoknak készítsenek játékot. -
undY1ng #78071 De ilyen ARPG hack'n'slash játékokból mi újat lehetne mutatni/kihozni? Ugyanaz lesz a lényege mint eddig is, csak kicsit szebb köntösben. Biztos lesznek benne új és jó funkciók de már annyira megváltozott ez az egész játékvilág is. Némelyik indie fejlesztésbe sokkal többet beletolok mint ilyen AAA címbe. -
#78070 nem akarlak elkeseríteni, de jelen állás szerint eddig nem hozza azt, amit elvárna az ember. Mondom ezt úgy, hogy én is nagy reményeket fűztem hozzá, hogy igen, most megmutatják, hogy igen is tudnak még jó játékot csinálni. -
#78069 A D4-et én valószínűleg kompletten kihagyom már. Eleve átálltam linuxra, simán meglehet, hogy valami új hülye védelem miatt nem is fog működni (bár a D1-D3 megy). De ez igazából a legkisebb dolog, már a játék sem nagyon érdekel. A D3-ból hülye módon első napos sorbanállás volt a CE miatt, amit aztán később is fillérekért megvehettem volna. (Soha többé preorder...) A D4 meg az eddig látottak alapján nem igazán tetszik. Ez van, nem a D1-D2 "darkulásra" vágyom (pedig rengeteget játszottam velük anno), és az új játékmódok (field boss, random dungeon, half-MMO jegyek, stb.) sem fognak meg valamiért. A filmes átvezetőket majd megnézem a YT-on a sztori miatt, de inkább megvárom, mi lesz a Grim Dawn MMO-val, ha lesz egyáltalán belőle valami... -
#78068 -
#78067 Lottóznom kéne. -
hawkie22 #78066 Nem hagyhatják veszni, illetve esélyt se adhatnak arra, hogy botrány legyen belöle. A Diablo 4 az a játék, amire nagyon sok rajongó (köztük én is) epekedve vár, ha ez besül, akkor akármit csinál is a Blizz, rengeteg embert fog elveszíteni. Nálam pl. az a helyzet, hogy HS-t már nagyon rég abbahagytam, most elgondolkodtam azon, hogy a Death Knight miatt visszatérek, de annyira nem fogott meg mégse, Dio3 rég nem játszik, Immortal szintúgy, D2R a sokadik karakter után parkolópályára került, semmi változatosság nincs benne, csak a nosztalgia miatt nem éri meg nekem, Heart of the Storm még nagyon az elején ment, se már az se köt le, Overwatch szintúgy nem, arra ott a CoD MW2.
Jelenleg a Blizzard játékai közül a WoW Dragonflight az egyetlen, amit esetleg játszanék, de megvárom egyelöre az elsö kritikákat és játékosbeszámolókat. A D4-el nagyon kell löniük, különben ennyi volt, csak a WoW-ból nem fognak tudni megélni (... ja de), az egyedül nem lesz elég. Mondjuk a többi játékuk mikrotranzakcióiból elég sok lóvé jöhet be.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.11.06. 17:07:42 -
#78065 Őszinte leszek, valahogy sejtettem egy áprilisi-májusi megjelenést, de mivel bekerültem a closed-bétába, folyamatosan játszok és azt kell mondjam, hogy rengeteg munka lesz még a játékkal. Nem csak technikailag, hanem tartalmilag is. Nem bántam volna, ha később adják ki, de ha meg tudják oldani ezeket a problémákat áprilisig, legyen úgy.
U.i.: Azt még elfelejtettem, hogy oké, hogy ez még csak Béta, de ami eddig benne van, az mai szemmel nagyon kevés. Csak bízom benne, hogy sok minden van még a tarsolyukban, plusz valóban figyelni fognak a visszajelzésekre. Ellenkező esetben egy újabb botrány fog kitörni Blizzardéknál.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2022.11.06. 14:49:53 -
#78064 Jövő áprilisban jöhet a D4, februárban kezdődhet a preorder, december elején a TGA-n lehet a bejelentés. -
#78063 Elindult a Diablo Immortal 6. szezonja:
-
#78062 https://diablo2.blizzard.com/en-us/#features
2021 szeptember 22: https://www.gamestar.hu/hir/ideje-tisztazni-a-diablo-ii-resurrected-cross-platform-funkcioit-299792.html -
#78061 Lehet rosszul dereng, de nem úgy volt, hogy csak cross-progress és nem cross-play a D2R? -
#78060 Akkora fantasztikus ez a D2R...
Megvettem PC-re, haver meg Switch-re.
Megyünk Bnetre, neki kell Switch online előfizu.. Beaktiválja, és nem látjuk egymás játékát.
Külön van kezelve a bnet switchen és PC-n. Mekkora lehúzás... -
#78059 Diablo Immortal | Season 5 Battle Pass:
-
#78058 Egy kis Diablo Immortal előzetes a Forgotten Nightmares javítócsomag újdonságairól:
-
#78057 Köszi!
De sajnos még nem elérhető. Tegnap este kaptam az e-mailt, amit vissza kellett igazolni, hogy min fogom játszani, volt ott vagy 6 lehetőség felsorolva, értelemszerűen PC-t választottam. Aki valamelyik konzolon játszaná, azoknak hozzá kell még csatolni az azokhoz tartozó accountját is.
Október 11 volt megadva, de megmondom őszintén, nem értettem teljesen, hogy akkor indul vagy addig kell visszaigazolni a béta jelenetkezést.
Amikor ez megvolt, akkor írták, hogy várjak, és hamarosan küldik az elérhetőséget a játékhoz. Gondolom ez néhány nap lesz.
Az e-mailben külön felhívták a figyelmet, hogy tilos bármiféle képet, felvételt, videót készíteni, közzétenni, streamelni. Elvileg monitorozzák a tevékenységet, aztán ha bármi gyanúsat észlelnek, instant kapom a bant. -
#78056 Jó játékot! -
#78055 Az a helyzet, hogy bekerültem a Closed Beta-ba ^^ -
#78054 A Szukits könyvkiadó jóvoltából érkezhetnek a Diablo univerzumban játszódó könyvek magyarul!
-
#78053 Ok, akkor csak a patch notes nagy, nem a meret, koszonom. -
#78052 Nálam is 1.4.71336 a verziószám. -
#78051 Mennyi most a D2R live verzioja? Mert nem tudom, hogy a launcher lefrissitette e vagy meg ezutan fogja. Bnet beenged, ladderre is, simaba is, vagyis feltetelezem, hogy "naprakesz" a dolog, de inkabb erositsen meg valaki :) 1.4.71336 nalam. -
#78050 Befutott a 2.5-ös (combos méretű) javítócsomag a Diablo II: Resurrected-hez! -
#78049 Hamarosan indul a Diablo IV zártkörű bétatesztje!
És érkezik a Diablo Immortal első komolyabb tartalmi frissítése!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.09.21. 20:52:42 -
hawkie22 #78048 Ha valaki esetleg még nem látta volna: Diablo IV leak -
#78047 eddig így volt az elmúlt pár évben, de MW2 már jön Steamre is idén -
#78046 bocs a hulye kérdésért, de nem igen követtem mostanába az eseményeket, de most ez azt jelenti, hogy a COD-t is csak Battleneten keresztül lehet ezentul játszani vagy megvenni ?