Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elöbbit jobban preferálnám.
HA PC-n béta jun.2án lesz akkor megmarad a karakter teljes megjelenésnél vagy törlik a karit?
Az tök jó hogy játszhatsz pl otthon PCn és havernál telóról és minden egy szerveren van.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
És ebből valóban arra tudok következtetni én is, hogy a Diablo IV megjelenése még nagyon, de nagyon messze van.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Érkezik PC-re is és Open béta is lesz!
De eddig szerintem a harcrendszerre nem lehet panasz, jónak tűnik. Iszonyatosan várom már a játékot.
eddig tetszik, ahogy irtam elözö9leg, nincs az a nagy szines csili vili mindenhol az egész monitoron látható vibrálás egy egy akcionál , remélem igy is marad és bár ez csak egy kis bemutató, de talán nem viszik el egy kapkodos játékmenet felé, hanem lehet szép komotosan megfontoltan is harconli
Pletykák szerint május-június környékére várható a megjelenés.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Jó lenne tudni, hogy milyen szörnyet érdemes farmolni vagy milyen területeken érdemes keresni. Ha teljesen random működik az egész, akkor beszoptam, mert órák alatt sem jött össze. Viszont ha abból indulok ki, hogy a Grófnő rendszeresen dob valamilyen rúnát, akkor hátha lenne olyan, aki meg csak íjat dob mondjuk. (D2:R)
De szép bauxit, honnan van?
nálam még 1 hájgendruna nem esett...
Utoljára szerkesztette: TurboX, 2022.02.28. 16:55:03
(hacsak nem raktak bele valami ilyesmi QoL ficsort...)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.24. 23:34:07
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Diablo 2-ben a Nekromantával kezdtem új játékot. Eddig még nem toltam ezzel a karakterrel. Az lenne a kérdésem, hogy a stat pontokat mire osszam inkább: az erőre vagy a dexre? Vagy legyen vegyes?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2022.01.27. 12:22:52
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
De még így is megéri persze és mire kiveszik(ha kiveszik GP.-ból) olcsóbb lesz.
Én a szerverek miatt bízom bennük
Szinkron pedig részleges
Innen is nagyon köszönöm nekik!!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Volt valami maphack is.
Ez még van, és használható? Bannolhatnak érte?
Battletag: coolpet#2467
Offline karakter is necces?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.01.14. 20:33:52
Miért kellett ez?D2 Resu..
400 MF, olyan +20% hell resistek.
Mausoleum, cold plains, dark wood, black march, tower + countess, Andy, Act2 Ancient tunnels run kör
Van egy teljes IK set-em már, esett VEX, MAL, UM pár darab és nem Countessnél az ilyen szarokat, mint eld, eth, ral tal sol dobál.
1 vagy 2 runban általában van valami értékes.
Pl nyitottam egy gamet, hogy N CV O IST (az is esett 😊 ), kimegyek cold plainsbe, erre az első sámán csapatból mi esik? 4 soc CV 😊 1 percen belül.
Persze 12 Med aurás Insight lett 😞
Szóval Cold Sorccal is el lehet lenni.
Battletag: coolpet#2467
https://www.twitch.tv/sp1gu
hell-en 1 kör(jobb gear-rel):
Andariel, Countess(key of terror)
Summoner(key of hate)
Mephisto
Diablo
Nihlathak(key of destruction), Baal
ebben a sorrendben (nálam bevált)
belépő hellen csak Andariel és Meph.
a kulcs hogy összehozd a MF és a hatékonyság arányát
Én is most húzok egy Sorcoresst, de még Hell odébb van... Majd nyomatom a Mephisto runokat.
Te farmoltál még valahol?
pofonegyszerű, nagy vonalakban összefoglalva kimaxolják a skely mastery, raise skely skilleket.
summon resist skill, clay golem és golem mastery szintén opcionális a lassítás skillje miatt, dio meg fekszik mint pistike este nyolckor.
necro summon build.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo