78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
undY1ng #78002 Azóta se lehet kikapcsolni a sebzésmutatót? -
Cassell #78001 Én meg még mindig egész jól elvagyok vele, az első seasonban is free ként kb. 46-os battle pass levelig eljutottam szóval simán kiszedtem a legendary gemet, ebben is már valami 9es szinten zötyögök, megörültem, hogy heti egyszer ingyen teljesen újra lehet osztani a paragon pontokat, hell 2-re nem olyan könnyű az átmenet mint normálról hell 1-re volt, de pont jó, hogy van benne némi kihívás... a pvp az full random azt adom, de az sem olyan elbaszott mint a lol, hogy ha vesztesz akkor lófütty jutalom sőőt buksz itt meg ha jó a meccsvégi statod de defeat volt akkor is kapsz ranked pontot.
-
#78000 Diablo Immortal | Season 2 Battle Pass
2022.07.09 - Likes: 235 -- Dislikes: 581 -
#77999 Diablo Immortal | Season 2 Battle Pass bejelentő előzetes:
-
Sunrider924 #77998 Ugyanmar mintha ez semmise tenne azt a kurva egyszeru tenyt hogy a Blizzard az elmult par het alatt bezsebelt 24 millio dodot az idiota amcsi jatekosoktol, jo persze ez enyhe sarkitas, de a kimutatas szerint 43%ban ok toltak bele a zsetont. Konkretan lattam egy marhat aki stremelte hogy beletolt 56 ezer!! dollart hogy kiirhassa a streamjen hogy rank 1 barb 7000+ resonance, edes istenem...
Volt errol egy videoja Raxx-nak akinek nagyon szivugye volt ez a jatek, mert o es a Maxrollos haverjai vegigteszteltek alfatol kezdve megjelenesig az osszes buildet, nos ez a csoka "megvilagosodott" amikor asmongold videojat nezte a Lost Arkrol ahol a kedves fejlesztok/publisher Amazon Games kb ugyanezt jatszotta el, kihuztak a penzt a jatekosokbol utana szanjuk-banjuk nem igy akartuk, aztan felforgattak a jatekot hogy mostmar akkor jo legyen, buffolt eventek rogyasig csak addigra mar akinek a f@sza tele lett az egesszel az mar reg uninstallalta, lenyeg hogy ugyanezt csinalja a Blizzard, erosebbtol "lopni" akarom mondani "tanulni" nem szegyen, mar elkezdtek varialni az ingame dolgokon, csak ahogy masok is irtak a free plebek kozul a legtobbet mar kurvara nem izgatja. Blizzard par heten belul life suportra fogja rakni a cuccost, akar el is tunhet a sulyesztoben egyszer es mindenkorra mert igy is majd 5x annyit tejelt ez a fosrakas "jatek" mint a Heartstone legujjab kiegje az 5 millio koruli beveteleivel. Tehat kit izgat hogy hulye streamerek aki szinten megszedtek magukat ezen a retek jatekon most mar nem latnak benne tobb lehuzni valo rokabort? Oszinten?
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.07.01. 15:33:46 -
Plata #77997 Streamerek is elhagyják a játékot.
Link. -
hawkie22 #77996 Igen, lesznek itt még gondok. Én a barbárt para 16 körül abbahagytam, már a napi bundle-ért se logolok be, indítottam egy necrot, sokkal nagyobb fun, mint a barbár, viszont vele se játszom már napi szinten. Korábban azt hittem, jó lesz ez Dio4-ig, de sajnos nagyon nem... A Battle Pass-t megvettem, de az is megállt lvl 29-30 körül, még a cosmetic-ot se szereztem meg. :( -
#77995 Nagy-nagy gondok lesznek itt kérem szépen!
Utoljára szerkesztette: dante3, 2022.06.30. 10:01:50 -
#77994 "In Diablo Immortal, YOU are the treasure goblin and Blizzard try to hit you as much they can before you leave."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.27. 18:43:28 -
#77993 Hivatalos megerősítés nincs, de erős pletykák szerint Kínában tiltólistára került a Diablo Immortal, illetve a Blizzard új megjelenései a következő 3 évben.
Eléggé jelentős játékosbázistól estek így el, bár a netes statisztika szerint Amerika mellett, Japán és Dél-Korea is szépen hozza a pénzt nekik.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.26. 22:31:12 -
-
#77991 PC fronton szerintem már nem lesz. Már az utóbbi WoW kiegészítők (2018 óta) sem jelentek meg lemezes formában és a gyűjtői változatokban is csak egy színes csilli-villi papír szerepelt egy letöltő kóddal.
Konzolokra szerintem lesz majd lemezes változat, csak azzal meg nem sokra mész PC-n.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.19. 17:04:27 -
#77990 Ez nagyon tetszett - Crowbcat stílusú videó:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.19. 16:27:51 -
#77989 DI Rift szimulátor 15:16-tól :D
-
mikromanus #77988 A dislike leginkábba a "nem bízok bennetek. A szemetek se áll jól" hatás. A DI után gyanakodnak, hogy egy p2w foshalmaz lesz az üzleti modell, az meg akkor is skip sokaknak ha amúgy jó a játék. Meg azt se hinnék el hogy nem lesz p2w, mert egyrészt "ezek" úgyis hazudnak, másrészt ha eleinte nem is lesz, akkor majd váltanak menet közben amikor vége a "tesztelésnek". (mint a BDO)
Ez a hatása ha szar p2w mobil gameket nyomat egy kiadó/fejlesztő. Oda a bizalom. -
#77987 Feltételezem lesz collector's edition, de hogy sima dobozos (dísztokos dvd?), jó kérdés. -
Plata #77986 Vajon dobozosan ki fog jönni?
Én dobozosan szeretem a Diablo-kat,még akkor is ha nincs is dvd olvasóm már.
Ha kelleni fog akkor csak is dobozos változat. -
Sunrider924 #77985 Why you should be concerned about Diablo4?
20 perc, de megeri vegighallgatni a csavot.Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.17. 17:15:10 -
#77984 Szinte boritekolhato a millios eladas pre- es launch napon.
A korábbi Diablo 3-as "33" error helyett jon majd a "44" - ha van tokuk, akkor megcsinaljak :D -
#77983 Sebaj, kiadás napján úgyis annyian fogják venni, hogy lehalnak a bankok :)
A szerverek meg 1 hónapig szenvednek.
-
#77982 Furcsállom a sok dislike-ot... gyanítom ez még mindig az Immortalos sírás következménye..
szerintem kurvajó - az az egy bajom van, hogy nem játszhatok vele :D -
#77981 Diablo IV | New Gameplay Today
40,687 views 14 Jun 2022
Dislikes: 576
-
#77980 Hat, az interju alapjan megvarialjak jatekot kemenyen, a legok rancfelvarrasara a betaban kivancsi leszek nagyon, mert egyelore nem tudom, hogy a hordozhatosag jo vagy rossz otlet, mert tetszik is a dolog, mert tartok is tole.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.06.13. 18:25:35 -
Plata #77979 Úgy nézem hogy ez inkább d3 necro.
Ha nincs muris druida vagy fun necro nem is érdekel a játék. -
#77978 Egy kis Necro infó, meg egy kis minden más.
https://www.youtube.com/watch?v=L39UQR7irGQ -
undY1ng #77977 Erre miért nem gondoltam hamarabb.... Köszi, sikerült! :D -
#77976 Probald meg telefonon, hatha... -
undY1ng #77975 Másik böngészőben beenged csak ott meg nem tölti be a D4 oldalát. :(
Annyiban megnyugodtam, hogy nem az acc-al van baj. -
#77974 Néhány új artwork:
-
#77973 Igen, de ugye figyelni kell a szavakra. Azt mondták, hogy xp és gear nem lesz pénzért ... Nem azt, hogy csak kozmetika lesz pénzért. Technikailag igazuk is volt, mert nem gear van pénzért, hanem esély a jobb legendary gem dobására, ami ugye nem gear, hanem gear upgrade cucc.
A "csak kozmetika" viszont nem értelmezhető másképp. -
PunkZoli #77972 ugyan ezt mondták az immortálról, hogy nem lesz gear... -
#77971 Elvileg a jatekos neme es kinezete jobban testreszabhato, mint barmelyik eddigi hagyomanyos Diablo jatekban. -
#77970 Tudom, ébredjek fel, meg hát minden erről szól, meg... de nekem nem hívószó a "social experience".
Jobban örültem volna, ha a trailerben kiemelésre kerül az is, hogy nem kell állandó online lenni, és "invader"-ekre számítani (champion tag miatt), vagy a játék nagy része elérhetetlen, mert social only etc. -
#77969 Nekro - nagyon nőies "vonásai" voltak a klipen.
Ha úgy volna, akkor részemről ez nem lenne probléma. -
#77968 A devek azt nyilatkozták, hogy paid content az csak cosmetic items és később expansions. Ezekkel nincs is bajom egyébként, nem hiszem, hogy megint bele mernek kezdeni egy D3 in-game real money shop-féle fiaskóba.
Az álláshír meg simán lehet, hogy DI-ra vonatkozik, ahhoz is kereshetnek új embereket, mivel az még évekig velünk lesz. -
Már csak egy olyan gép kellene hozzá, amin fut. Évek óta akarok fejleszteni, de előbb a kriptoláz, aztán a vírus miatti csiphiány, most meg a háború miatti általános nyersanyaghiány miatt nem vagyok hajlandó annyi pénzt kiadni, amennyibe kerülne egy új gép. -
Plata #77966 Úgy néz ki lösz a játékban in game shop.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.13. 09:43:15 -
#77965 Az (item) grind szerves resze a jateknak, kvazi a diablo sorozat csimborasszoja, tuti, hogy lehet egyedul is. Azt mondtak a videoban, hogy az eddigi reszek legjobb aspektusait valogattak ossze a kozosseg igenyeinek/visszajelzeseinek megfeleloen, remelem nem jon egy "miert, hat nincs baratotok" fordulat es veszik ki belole a solo gameplayt :) -
#77964 Rosszul fogalmaztam, szerintem is always online lesz, de lehet soloban játszani majd, ahogy a D3-at is. -
#77963 Nagyon ugy nez ki, hogy ezuttal nem lesz, D3-as kotelezo online jatekmodot viszik tovabb, a D2R-es offline mod csak a hagyomanyok miatt kerult bele. Egyedul/soloban viszont szinte biztos, hogy tudsz majd kalandozni private world/game modeban, azt nagyon ketlem, hogy kiveszik (bar benne van a pakliban, hogy csak dungeonokra fogjak korlatozni ezt, a vilagra nem).