• Dodo55
    #78109
    Gondoltam ha 16 ezer lesz, akkor is gondolkodás nélkül megveszem, mert Diablo és talán az Immortal sem lenne olyan tenyérbemászó és talán átjönne valami hangulat, ha nem lennének a pay to win opciók amik folyamat ugrálnak az arcodba.

    Erre látom, hogy 30 ezer az alap és ami végképp kiveri a biztosítékot, hogy még valami battle passeket is említ a különböző változatoknál... Most komolyan, miért érdeke egy cégnek, hogy a hűséges vásárlói ledöbbenjenek és szívből gyűlöljék, utolsó árulókként, egy gyerekkorig visszanyúló fantáziavilág meggyalázóiként könyveljék el őket?

    És nem az, hogy ne lenne 30 ezrem, de akkor legalább ne ennyire okádékul direktül leplezetlen, egyesen a pohádba röhögő módon akarnák a pénzéhségüket kiélni. Mert ok, ismerjük őket, ott a WoW persze, de annak volt valami varázsa, volt benne valami különleges akkor, amiért cserébe az emberek tudomásul vették, hogy ez akkor havidíjas. De ez kb. mint a 2000-es években a lehúzós emeltdíjas telefonálos műsorok, az a gusztustalan színvonal. Amikor már arra sem vették a fáradtságot, hogy kellően apró betűkkel írják oda, hogy 980Ft percenként (amennyiért akkoriban kb. be tudtál vásárolni egy hétvégére), hanem a képedbe tolták, hogy mekkora reménytelen hülye vagy. Botrány egyszerűen.
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2022.12.11. 00:54:13