Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Több száz ember dolgozott a Holdraszálláson közvetlenül, és több ezren, vagy tízezren közvetve . Ha feltesszük, hogy az eddigi emberi történelem egyik (ha nem a) legnagyobb horderejû eseményét csak megjátszották, az 40 év alatt már réges régen kiderült volna, ennyi ember ilyesmit még az akkori SZU-ban sem lett volna képes titokban tartani .
Túl sok a levegõbe kiáltott alaptalan kritika, és túl sok ezekkel szemben a bizonyíték ahhoz, hogy ez az egész csak színjáték lett volna .
-Nap
-Föld
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Beállítást meg miért ne lehetne távirányítással.
TEGYÜK FEL hogy nem volt holdraszállás.(nasa pedig azt mondja hogy voltak nasa emberek a holdon). Hogy bizonyítsák hogy voltak akkor nem a nasa emberkéknek kellene "szimulálni" az eseményeket. (események=a bizonyítandó dolgok)
Ezt a tükörrendszert nagy pontossággal kellett beállítani. Robot még akkor tudtommal nem létezett, ami be tudta volna állítani a felszínen, még távírányítással is nehezen.
Zászlót majd te megkeresed, részemrõl jó helyen van ott a Holdon .
Inkább hozd le a zászlót.
De ha nem hiszed, menj el a Holdra és keresd meg az amcsi zászlót, talán az elég meggyõzõ lesz .
Gorvik : figyeld a Discovery-t, hátha leadják azt a doksifilmet, azután nem marad benned egy szem kétség sem afelõl, hogy megtörtént a Holdraszállás .
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
és azt is tudom, hogy a föld gömbölyû, de ezt sem
sõt istenrõl is tudok, de te úgysem értenéd meg
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De ha már olyan okos vagy, legalább itt gyere bízonyítékokkal, de ne úgy mint az említett topicban tetted.
volt-e holdra szállás? igen / nem
kocka-e a föld? igen / nem
?
Köszönöm.
Szerk.: töröltem az utóbbi hozzászólásokat, mert kezdtek elfajulni az indulatok...
ez sztem egy nagy hülyeség
... got nothin to share with you...
Ki kérem magamnak<#ejnye1>#ejnye1>
(Amúgy értem 😊)
Te dumálsz, aki hasonlóan színvonalas és bizonyára sokakat érintõ topikokat nyitottál, mint...
"Mennyi a villanyszámlád?"
"Elalszik a gáz"
"Bogarak kiírtása"
Fejezd már be...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Reszemrol az ilyen marhasagokra cask legyintek egyet. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
esetleg nyithatnál egy a föld kocka alakú? - mi az igazság topikot is, hátha arról is lehull végre a lepel
Sokak szerint valójában a Földön vették föl, már jóval az esemény történése elõtt.
Hihetetlen sokan a lengedezõ zászlót hozzák fel példaként, hogy a Holdon nincs is szél.
Valóban, nemhogy szél, még legkör sincs. Így ki van zárva, hogy emiatt lengedezzen.
De van ez a kép is:
Ez tényleg a Földön készült, és látszik, hogy a zászló nem a gravitációs hatásoknak megfelelõen viselkedik, tehát lehet benne valamilyen drót, vagy akármi.
A gyenge gravitáció és a légüres tér hatására, ha csak egy kicsit is meglóbálom a zsászlót, sokkal több idõ kell, hogy megállapodjon, mint itt a a földön, bazi nagy grav. hatására.