Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ugyanis általában csak akkor foglalkozom vele, amikor itt sg-n elõjön ilyen csillagász cikk.
Nincsenek már polihisztorok ez tény, de ha valami tényleg érdekel és tudományos, akkor utána lehet járni. Tudomány szépsége, hogy reprodukálható dolgokkal foglalkozik, ami valamiféle szabályszerûséget feltételez.
Ha valami elromlik, akkor azt lehet javíttatni, erre meg vannak szakemberek.
Huh, ezt sokáig lehetne fejtegetni, a lényeg, hogy úgy gondolom, a miként, a miért is fontos, nem csak a tény. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Walk the Talk.
Pártolom a feltétlen bizalmat, de nem az elme-dolgokban. 😊
Walk the Talk.
Mármint mihez képest?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
odavihették személyzet nélküli ûrhajóval is. pl leszáll, és kinyitja a burkolatot mely alatt ezek a bizonyos tükrök vannak.
Ezeket 1 rakéta is odavihette...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
én semmi ilyen képet nem találok, pedig ha látszik, biztos van fent a neten. Tudnál nekem mutatni? nem azt akarom mondani hogy nincs igazad, csak bizonyítékra vágyom 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
örülök, hogy te is úgy gondolkodsz, ahogy én...
mutassuk meg ezeknek a tudatlanoknak, hogy mi az igazság:
a Föld lapos és körülöttünk kering a Nap!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
http://www.lpi.usra.edu/expmoon/Apollo11/A11_Experiments_LRRR.html
LOL!!!!!!!!!!! Baromság! Semmivel sem lehet látni azokat a nyomokat!
Walk the Talk.
A tudós viszont dolgozik, és a munkáját a többi tudós ellenõrzi. A topic témájához visszatérve például az Apollo programban számtalan más nemzet mérnökei, csillagászai, tudósai, szakemberei is részt vettek (Kanadai, Angol, Ausztrál, stb.). Összeségében több tízezer ember dolgozott közvetlenül a programon. Azt mondani, hogy az egész szemfényvesztés, egyszerûen abszurdum. A korábbi szigorúan titkos Manhattan projectrõl is szinte úgy szivárogtak ki az információk a legkülönfélébb országok felé (Németország, Szovjetunió, de még Japán is), mintha semmi sem akarná megállítani õket - pedig az addigi legszigorúbban felügyelt programról volt szó. Egyszóval elképzelhetettlen, hogy valakinek ne "járt volna el a szája". Ha pedig errõl tudomást szerzett volna a Szovjetunió, az olyan propagandahadjáratot épített volna köré, hogy csak ihaj.
Emellett a holdutazásra sok másodkézbõl ellenõrizhetõ bizonyíték van, a topic elején példaként erre felhoztam a retroreflektort. Szóval a helyzet az, hogy biza elég nehéz e téren az egész világot az orránál fogva vezetni.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
2.: Ebbe a hsz.-be még nem javítok/törlök bele, de javaslom kezdj el kultúrált szintû kommunikációt folytatni. Eddig egész jól elvolt e topic bazdmegelés nélkül, és nem rajongok az ilyen szintû megnyilvánulásokért.