Holdra szállás- mi az igazság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a gond, hogy nem csak a NASAnál ijen viccesek az emberek, de a Fehér Házban is. Azok meg nemlétezô vegyifegyvereket dugnak el itt a Földön, amire saját maguk harapnak rá......<#papakacsint>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

[NST]Cifu
Kövessük a logikádat. A NASA mint az átverés bajnoka csinál egy fals képet, ami olyasmit ábrázolna, mint a mars felszíne. A vicces kedvû emberek, akik azért dolgoznak, hogy minél hitelesebb legyen ez a kamu kép, pusztán a poén kedvéért egy valódi koponyát is elhelyeznek a képen, hogy aztán a hasukat fogják a röhögéstõl, mikor mindenki elhiszi, hogy ez a kép tényleg a mars felszinén készült. Igen... ez tényleg magától értetõdõ... <#idiota>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Te láttad a "koponyát" minden oldalról? Lehet, ha máshonnan nézed egy darab kõ. Marson az emberi arc?!

Walk the Talk.

REALista
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

vagy csak annak látszik, nem kell rögtön bedõlni a fotóknak...
Mondjuk csak annyi, hogy a képen a földön van egy koponya...
[NST]Cifu
Mondjuk onnan, hogy 1942-ben a német rakétatechnológia még az megbízható mûködésre sem képes A4-es rakétákkal bajlódott? Hogy ekkoriban még csak éppen elkezdték a magaslégkörben való emberes repülés vonzatainak kutatását? Hogy a szabadenergiára még ma sincs tudományos bizonyíték, vagy legalább hiteles megfigyelés? Hogy az 1950-es, 60-as években közös szovjet-amerikai ûrprogram volt, a legnagyobb hidegháborús helyzetben?

Tényleg, honnan is...

Egyébként mi a bajod azzal a képpel?

Honnan tudod, hogy nem igaz? Erre a képre mit mondanál, hogy kamú? Miért van hivatalosan a nasa oldalán?
Proview
<#vigyor4>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

DOGMAN
"Az elõkerült adatok szerint 1942-ben a németek, mihelyt leszálltak a Holdra, meglehetõsen unalmasnak találták a dolgot, mindenesetre nekiláttak alagutakat építeni. A II. világháború végére el is készültek egy nem túl nagy kutató-bázissal. A technikai fejlõdés mindeközben nem állt meg, 1944-et követõen sikerült kidolgozni a szabadenergia-felhasználást meghajtó erõként a Haunibu-1 és -2 ûreszközök számára; emberek, különbözõ anyagok és az elsõ robotok Holdra szállítása ezután jelentõsen könnyebb lett. Amikor az elsõ közös orosz-amerikai titkos holdraszállás megtörtént az 1950-es évek elején saját repülõ csészealjuk felhasználásával, elsõ napjukat a németek felszín alatti bázisán töltötték - vendégként.

Az 1960-as években nagyméretû orosz-amerikai bázis épült ki a Holdon, ennek lakossága mára már elérhette a több tízezer fõt is – amiként errõl a szóbeszédek beszámolnak. 1945-ben a háború végét követõen a németek tovább folytatták ûrkutatási törekvéseiket a Föld déli pólusának közelébõl, a Neu Schwabenland nevû kolónia közelébõl. Errõl a bázisról már számos leírás megjelent, sõt, fényképek bukkantak fel a földalatti ûrközpontjukról is."

Hááááááááhhh, ez mekkora LOLLLLLLLLLLLLLLL!!!

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

sz4bolcs
jajj de jó.. ezt a kamuoldalt kerestem már 1 éve :D Itt olyan durva fikciók vannak, hogy ihaj

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Proview
Itt sok érdekesség van
Mindenki szûrje meg amit itt olvas, elég bulvárszerû <#vigyor4>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

sz4bolcs
Jó belsõ építészeket kell találniuk ;)

[NST]Cifu
Igen, errõl van szó, ha megfigyelitek, a jelenleg szóban forgó amerikai és esetleges kínai holdprogramnál is már hosszú távon gondolkodnak, egy tartós bázis kiépítésén.

Viszonylag már nincs sok új dolog én úgy tudom. Ha lenne lehetõség nagy áttörés elérésére, akkor több holdutazás lenne mostanában is, bár inkább ûrszondákat küldenek mert az olcsóbb és ugyanúgy el tudja végezni a munkát. Az elején azért küldtek annyi embert a Holdra mert még presztízsértéke volt.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

sz4bolcs
ja, lehet, olyan mint a kinder tojás, valami meglepetés van a beliben.

és már nem sok minden kutatni való van arrafelé..
Ebben Te olyan biztos vagy????
Hiszen még azt sem tudják 100%-ra megmondani, h van-e víz a Holdon, vagy nincs.
mert ha nincs, akkor nem lesz ott egyhamar ûrbázis..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Szerintem most két állam lehet ebben a menõ. Amcsik és az oroszok. Ruszkiknak megvan a saját bajuk, az amik pedig beledöglenek a világuralomba. Talán még Kína lehet a röhögõ, de ehhez egy rakás kínainak okoznak fejfájást.

Walk the Talk.

Azért nem küldenek már embert a Holdra, mert rohadt sokba kerül és már nem sok minden kutatni való van arrafelé

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

"tényleg oroszok leszálltak a holdra?"
Emberrel nem, csak robotokkal.
"vagy az amcsik is csak párszor?"
Emberrel hatszor.
"de miért?pl ma is miért nem küldenek oda ûrhajósokat"
Mert szarnak az egészre.
bigfoot
tényleg oroszok leszálltak a holdra?
vagy az amcsik is csak párszor?
de miért?pl ma is miért nem küldenek oda ûrhajósokat

Dragooon
a képeken a csvok mögött nincs semmi csillag a Hold körül... fsza a nagy semmi O.o
lobog a zászló a Holdon? ejj...
sztem egy jó kis stúdióban felvették vki elmehetne már oda végre még egyszer h tuti legyen

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Pluskast
Errõl ha jól emlékszem vlt szó a Discovery-n....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Amit kiretusáltak <#nemtudom><#nevetes1><#nevetes1>
De ez akkora titok, senki sem tudhatja <#nemtudom><#vigyor3><#vigyor3>

bigfoot
nincs meg vkinek az a videó amit a tv ben nyomtak a Holdra szálláskor??

sz4bolcs
én is. szerintem volt cikk sg-n róla. Nem kellett volna annyit lépkedni, meg ugrálni Armstrongéknak..

jointeer
errõl én is hallottam asszem

köcsög

[NST]Cifu
Errõl van linked, forrásod, vagy valami?
Mert legalábbis én eddig nem hallottam ilyet, pedig ugye sem az ûrhajósok nem említettek efélét, sem a Holdon járt Amerikai és Orosz ûrszondák...

sz4bolcs
Akkor már csak egyet kérdeznék: Hiszékeny emberek minden bohóckodást érvként, és bizonyítékként kezelnek, vagy csak én nem ironizáltam elég erõteljesen? Ha Te ezt komolyan gondolod, akkor nem kételkedem affelõl, hogy bármivel lóvá lehet tenni.

Ezzel a témával kapcsolatban nagyon gyakran elkerüli az emberek figyelmét egy dolog. Mégpedig az oroszok. Mindenkinél jobban örültek volna, ha kiderül, hogy ez az egész hazugság. Teház valószínüleg az amerikaiak minden lépését követték radarral, és a felvételeket is az utolsó pontig kielemezték. És az orosz tudósok nem éppen hülyék. Tehát 20 évük lett volna, hogy bármilyen bizonyítékot felmutassanak, am cáfolja a holdraszálást. Nos én 1rõl sem tudok.

Gracie Barra

Ez a kép sztem valami photoshop, mert tényleg elég hülyén néz ki. De azok a képek amiket érvként felhoznak sztem teljesen igaziak. Pár perc kutakodással mindegyik felvetésre tökéletesen érthetõ és logikus magyarázatot lehet találni.

Gracie Barra

norbre
és miért nem mûködik ott a fényképezõgép?

amúgy most olvastam hogy a Hold felszine felett a porréteg az elektrosztatikus töltés miatt lebeg

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

jointeer
mire gondolsz? minek nem kellett volna látszódnia?

köcsög

Hopp...3 perccel lemaradtam :)
Elporladt közet...úgymond Holdpor. Taposs bele egy adag hamuba, ugyanezt fogod tapasztalni.
jointeer
ilyen a hold pora. a lábnyomok még évmilliókig meg fognak maradni

köcsög

hm a képpel kapcsolatban homályosítsatok már fel hogy ezek valami vizes homoxerûségen járkálnak e hogy így megmaradnak meg viszatükrözõdnek a lábnyomok

sz4bolcs
Szerintem is stúdiófelvétel, hiszen minden érv az ellen szól, hogy a Holdon csinálták ezeket a képeket. Hiszen egyszerû fényképezõ ott nem mûködik, nehéz reflektorral megvilágítani, sõt, le sem szálltak. Bohóckodás már az is, amit éjjel vetítenek az égre. Ennél photoshoppal élesebb, és jobb képet csinálok. <#wow3>

Talán tényleg az a gond, h valamiért nem tudtak értékelhetõ képeket csinálni, aztán kénytelenek voltak stúdióban "összehozni "valamit, vagy kiretusálni olyasmit, aminek nem szabadott látszódnia ????

[NST]Cifu
1.: Biztos az én szememmel van a baj, de ott van a tükrözödése, egy szép kis (nagy) árnyékot lehet látni.
1.a: nemcsak az ûrhajósok készítettek képeket, az utolsó misszióknál már rover is volt (az a terepjáró), azon is volt egy kamera.
2.: Akkor lenne igaz amit állítasz, ha egy sima üveggolyóra száltak volna le. De a Hold nem éppen üveggolyó, és még véletlenül sem sima. Valószinüleg egy kisebb domb az, amit a háttérben látunk.
3.: Ha a földre néz a stúidólámpa, akkor miért ver vissza olyan sok fényt a háttérben, bal oldalon látható szikla?

Még mindig nem gyõzött meg teljesen senki:P
(A következõ kép elég nagy felbontású, ezért nem lehet a minõsége miatt vitatkozni):
A kép

1. Ha ránagyítunk a fejére, akkor ahogy tükrözõdik, úgy tünik, mintha senki csinálta volna a képet. Nemtudom, lehet hogy lerakta a fényképezõgépet, de ha jól tudom, akkor párosan mentek, és mindig a másik csinálta a képeket.
2. Mindegyik kép, amit eddig láttam(najó, sok kép) olyan szögbõl van, hogy azt hinnénk, hogy a Hold ennyire gömbölyû.Ittis, úgy tûnik, hogy a háttérben elkezd gömbölyödni, ezért nem látunk sokáig. Pedig ha utánasaccolunk, akkor naggyából 20-30 méter van, vagy max 60 az ûrhajós mögött.Namost szerintem tovább kéne látnunk.
3. Hamár nem látunk tovább az egyrészt nemcsak a 60 méter miatt van, hanem mert sötétedik hátrébb! Jól kivehetõ, hogy az ûrhajós bal oldala melletti földterületre néz a stúdiólámpa,ott a legfényesebb, és attól távolabb sötétedik.

Hát nem érdekes?
Szabi84
Neked meg humorod<#action>

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

sz4bolcs
Szerintem meg jó poén volt kissé ironizálva.

grotesk
szerintem meg nincs eszed

Szabi84
Szerintem nincs is Hold.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

[NST]Cifu
<#nyes>

van itt kétkedõ, de már mindenben kétkedik...<#nemtudom><#nemtudom><#nevetes1><#nevetes1>

[NST]Cifu
Hiú remény, miszerint amiatt halt ki, hogy nincs több kétkedõ elme... ;)

narazzino
gyorsan kihalt a topik

[NST]Cifu
Majdnem minden eredeti képen rajta van, a keresztek valójában egy rácsrendszer referenciapontjai (ezek az optikán voltak megtalálhatóak), amely alapján egyfelõl a méretekre lehet következtetni, másfelõl a képeken látható részletek helyét lehet meghatározni (ezen sorszámú kép ezen oszlopának ezen sorába látható szikla...). A médiának kiadott képeken ezek legtöbbször nem is láthatóak a felbontás miatt.

Itt találhatóak az Apollo misszió válogatott képei. Válasz ki egy missziót, aztán egy képet, és nézd meg a Holdon készült képeket "High Res" felbontásban. Voilá! :)