Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Walk the Talk.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Tényleg, honnan is...
Egyébként mi a bajod azzal a képpel?
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Az 1960-as években nagyméretû orosz-amerikai bázis épült ki a Holdon, ennek lakossága mára már elérhette a több tízezer fõt is – amiként errõl a szóbeszédek beszámolnak. 1945-ben a háború végét követõen a németek tovább folytatták ûrkutatási törekvéseiket a Föld déli pólusának közelébõl, a Neu Schwabenland nevû kolónia közelébõl. Errõl a bázisról már számos leírás megjelent, sõt, fényképek bukkantak fel a földalatti ûrközpontjukról is."
Hááááááááhhh, ez mekkora LOLLLLLLLLLLLLLLL!!!
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mindenki szûrje meg amit itt olvas, elég bulvárszerû <#vigyor4>#vigyor4>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Ebben Te olyan biztos vagy????
Hiszen még azt sem tudják 100%-ra megmondani, h van-e víz a Holdon, vagy nincs.
mert ha nincs, akkor nem lesz ott egyhamar ûrbázis..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Walk the Talk.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Emberrel nem, csak robotokkal.
"vagy az amcsik is csak párszor?"
Emberrel hatszor.
"de miért?pl ma is miért nem küldenek oda ûrhajósokat"
Mert szarnak az egészre.
vagy az amcsik is csak párszor?
de miért?pl ma is miért nem küldenek oda ûrhajósokat
lobog a zászló a Holdon? ejj...
sztem egy jó kis stúdióban felvették vki elmehetne már oda végre még egyszer h tuti legyen
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De ez akkora titok, senki sem tudhatja <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Mert legalábbis én eddig nem hallottam ilyet, pedig ugye sem az ûrhajósok nem említettek efélét, sem a Holdon járt Amerikai és Orosz ûrszondák...
Gracie Barra
Gracie Barra
amúgy most olvastam hogy a Hold felszine felett a porréteg az elektrosztatikus töltés miatt lebeg
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
1.a: nemcsak az ûrhajósok készítettek képeket, az utolsó misszióknál már rover is volt (az a terepjáró), azon is volt egy kamera.
2.: Akkor lenne igaz amit állítasz, ha egy sima üveggolyóra száltak volna le. De a Hold nem éppen üveggolyó, és még véletlenül sem sima. Valószinüleg egy kisebb domb az, amit a háttérben látunk.
3.: Ha a földre néz a stúidólámpa, akkor miért ver vissza olyan sok fényt a háttérben, bal oldalon látható szikla?
(A következõ kép elég nagy felbontású, ezért nem lehet a minõsége miatt vitatkozni):
A kép
1. Ha ránagyítunk a fejére, akkor ahogy tükrözõdik, úgy tünik, mintha senki csinálta volna a képet. Nemtudom, lehet hogy lerakta a fényképezõgépet, de ha jól tudom, akkor párosan mentek, és mindig a másik csinálta a képeket.
2. Mindegyik kép, amit eddig láttam(najó, sok kép) olyan szögbõl van, hogy azt hinnénk, hogy a Hold ennyire gömbölyû.Ittis, úgy tûnik, hogy a háttérben elkezd gömbölyödni, ezért nem látunk sokáig. Pedig ha utánasaccolunk, akkor naggyából 20-30 méter van, vagy max 60 az ûrhajós mögött.Namost szerintem tovább kéne látnunk.
3. Hamár nem látunk tovább az egyrészt nemcsak a 60 méter miatt van, hanem mert sötétedik hátrébb! Jól kivehetõ, hogy az ûrhajós bal oldala melletti földterületre néz a stúdiólámpa,ott a legfényesebb, és attól távolabb sötétedik.
Hát nem érdekes?
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Itt találhatóak az Apollo misszió válogatott képei. Válasz ki egy missziót, aztán egy képet, és nézd meg a Holdon készült képeket "High Res" felbontásban. Voilá! :)