Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
indedi #1058 De hát én is egy elismert fotós szakember voltam akkortájt. Ezzel kerestem a kenyeremet. Ipari síkfilmes kamerával dolgoztam. Jól ismerem, nagyon jól ismerem ezt a technológiát. Semmi olyasmiről nem lehet szó amiről te itt beszélsz. Szerencsére már jó ideje nem fotózással, nyomdászattal keresnem a kenyerem. Már mások dolgoznak helyettem, de még jól emlékszem az összes problémára ami akkortájt adódott. Olyasmi amiről ti itt beszéltek az egyszerűen nem létezett.
Máskülönben pedig vegyél egy egyszerű vonalzót magaddal és mérj annál az albumnál amit mondtam. Fogod tapasztalni, hogy milliméteres, két milliméteres távolsághibák vannak. Saját szemeddel fogod látni, hogy a szálkereszteknek eltérő a szárhossza. Láthatod, hogy a szálkeresztet letakarja egy-egy tárgy. Ilyen "hibák" abban a valóságban amiben én dolgoztam, egyszerűen nem fordulhattak elő. Megismétlem neked: nézd meg a saját szemeddel.
Azt hiszem tényleg ráuntam erre a dologra. Ha ti nem akarjátok szemügyre venni azokat a bizonyítékokat amikhez hozzá tudtok férni, akkor rajtatok nemcsak én, de senki sem fog tudni segíteni okos szóval.