Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mi-17
BF-ben jó lenne. <#vigyor1>#vigyor1>
Ennél még betegebb, igaz élõben olyat nem láttam, amikor MI-17-re 160 irányítatlan rakétát tettek OFP-ban.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Olvasgatom a régi hsz-at és errõl van szó. 25.000 tonna és 251 méter hosszú, ez már hordozó méret nem? Elrettent vagy mi?
Ez a harckocsi-lövészpáncélos megoldás szerintem nem az igazi. Harckocsikhoz képest romlanak a teljesítményadatok, nõ a méret. Lövészpáncéloshoz képest túl kevés katonát képes szállítani. Bölcsebb szerintem a célszerûség, tehát külön harckocsi és külön lövészpáncélos vagy páncélozott szállítójármû...
Az Izraeli Merkavák esetében is a gyalogosok szállítása opcionális lehetõség, arra az esetre, ha ki kell menteni õket.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
http://miafene.hu/cimke-archivum/hadsereg/
A kézifegyverek terén nincs elõre látható dolog, inkább nagy kérdõjelek. Az US ARMY már sok tesztet végzett és végez még mindig, de döntés nem született a lecserélés ügyében. Az XM25-öst lassan viszont rendszerbe állítják, tehát ezen a téren van fejlõdés.
A jármûvek terén az FCS-re épül minden, annak a fejlesztése a költségvetési bizonytalanság ellenére is folytatódik, bár pár elemét kilõtték már.
Na szóval a kérédsem az lenne, hogy mi újság ezeknek a rendszereknek a háza táján?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
De nem is ez a baj, hanem hogy erõltetik, pedig Irakban nem válik be, oda az izraelli hk teknõre alapuló reakt. páncélos "apc" kellene.
Amúgy ez a könnyû lovasság ötlet szvsz hülyeség, de tény, hogy én laikus vagyok a témában.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gracie Barra
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Gracie Barra
Ciprus miatt ott folyamatos a szembenállás, azért mi még nem tartunk itt oláh barátainkkal, és kéksisakosok sem állomásoznak Nagylaknál... Itt politikai-elvi síkon mozog a dolog, míg ott kõkemény katonai szembenállás is van, még ha néha nem is látványos.