-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
drevil666 #47194 Nem érdekel ha valaki elgépel.
Tisztázzuk: TOP GUN, TOP Flight, Aero magazinokat vettem már nagyon nem vagyok képben a típusokat illetően.
Én teljesítmény alatt a max. sebességet hatótávolságot rep. magasságot értem. Ezekkel a modern fegyverekkel kétlem, hogy "fordulózni fog egymással a (F-22, vs. J-17 pld.).
Nem is értem miért írtam felkészületlenül ide. Nem ártott volna beleásnom jobban a szuhojokba. Arra emlékszem mikor egy régi számban a tengerészeti verzió rettegett új radarját szopúlták, hogy az lehetlen hogy oroszok olyan radart fejlesztenek ki ami 160 km-ről érzékeli egy tengeralattjáró periszkópját.
a fegyver arra van, hogy használják! szu 34 esekkel vagy másik szuhojjal mindegy szivesen lecsapnék kazettásb.-napalm-ideggázzal pld Pozsonyra.
Felmegyek majd valami orosz portálra mi újság, mert a nyugati sajtó NATO-buzi és elfogúlt. (mondjuk az orosz is) De senki ne higgye már, hogy az orsz gépek seljtek. Ha azok lennének minek fegyverkezünk ugyse tudnak felszállni, vagy mégis?