10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • drevil666
    India: hány is zuhant le eddig? 12-3??
    Ausztia: nos igen ez attól is függ, hogy egy ország mire rendezkedik be. De azt nektek is be kell látni ha non stop 24 órás több napi esetleg hétig tartó folyamatos csapást kell mérnünk, egy külső ellenségre, nagy számú gépre van szükség, mert a leszállást követően valamelyiken a karbantartás TMK néha 17-20 órát is igénybevesz. B1 bombázonk nincs (hála isten) de asziszem annak minden bevetése után vagy 30 repült óra szinte teljesen kibelezik a gépet.
    Várom a Gripenjeink első bevetését mit tudnának felmutatni egy vagy 2 db ukrán szu 27-el szemben.
    Elnézeést a stílusomért csak néha nekem úgy tünik, hogy nagy csecsemők nem tudják hogy ezek a technikai műremekek (mindegy orosz vagy nyugati)potenciálisan emberéletet hivatottak kioltani.
    Én magyarországot (Jobbikos vagyok) mini Izraelnek szeretném felfejleszteni. saját vadászgép gyártását hagyjuk, de saját nehézharckocsi, kézifegyverek, közepes és ki hatótávolsági légvédelmi eszközök, robbanóanyagok, sorozatvetők gyártását megoldhatónak tartom. Csak ezek legyártása után nyilván használni is kell őket, tanulva mások hibáiból.
    Amúgy a Grippen egy csálé egyhajtóműves gépnek tartom. Megkérdőjelezem, hogy minden megfelelően és úgy müködik, mint ahogy a brossúrában meg van adva.
    Az F-15E az etelaon elfogó vadászgép légvédelmi feladatokat ellátó vadászgépek terén.

Azt meg ne mond már hogy az oroszoknak nincs teljesen "lőj és felejsd el LL rakétájuk" ugya már ugyan már.