Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már megint tényként állítasz be sejtést.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Földi légvédelem esetén nyilván fel se szállnak addig, amíg a Wild Weaselek nem végeztek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
egy konvencionális háború esetén is bevethetõen lennének? gondolok arra, hogy mennyire nehezen leszedhetõek.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Ez butaság.Ugyanis ha a csõben van hüvely vagy lõszer akkor az újbóli töltésnél a zárszerkezeten lévõ hüvelykivonó kihúzza a töltényûrbõl a cuccost a hüvelykivetõ meg kidobja.Függetlenül attól, hogy mi volt a töltényûrben ( hüvely, lõszer ).Egyébként pedig ha teheted majd nézz meg egy töltést és látni fogod, hogy a mag csúcsa nem a töltényûr közepére mutat ( ahol a csappantyú lenne egy másik tölténynél ) hanem lejjebb.Már csak ezért sem történhetne meg az általad említett dolog.
Attól , hogy a "felhúzó" oda van hegesztve a fegyver "oldalfalához" még nem hatástalanított.
A hatástalanításkor az adott fegyver összes fõdarabját hatástalanítani kell.Például a tokot úgy kell rögzíteni, hogy az roncsolodás nélkül nelegyen eltávolítható.De hatástalanítani kell az ütõszeget, kakast, tûzváltót de még a csõszájféket is a csõhöz kell rögzíteni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
azért, hogy látható legyen, hogy nincs odaheggesztve a felhúzó a fegyver oldalfalához ergó nem hatástalanított fegyverrõl van szó.
Sokminden lehet.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az hogy elöl van az optika, szerintem célzás szempontjából jó, csak picit ornehéz lehet mikor a válladhoz szorítod, a lövésen szvsz sokat nem kompenzál.
Amit te linkeltél be, az szerintem már az új AK-ra jellemzõ felfogatási pont. Sajna a 63D-n nincs ilyen :-s
Mindenesetre 1000x jobb fegyvert csinált belõle, relative kis tõke befektetéssel.
NATO csúcs helyett vehetett volna ílyet a HM a bakáknak :-s
Az amik már elõbb is feltalálták a "langyosvizet"😊)
AR-10
A robotöszvér a robotszamár és a robotló gyermeke?😊)))
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ugyan....😊)
Szerintem nem olyan nagy baj,ha kicsit lehuz a csöve,amennyire emlékszem az AMD re,ami nagyjából egy kikönnyitett AK,(sok jó ötlettel)
igencsak hajlamos volt ugrálni felfelé.Bár ,nem ismerem ezt az EO Tech
izét,de nem hiszem hogy túl nehéz lenne.Bár amugy irja a srác hogy cseréli a tust is,meg az irányzékot is.Azt irja van fogantyú is,,azzal azért stabilasbb lehet.
Sokkal hátrébb nem tudom hogy ezzel a megoldással tudná e hozni az irányzékot,talán Kalasnyikov.hu -n láttam tuningolt AMD-ket,ugy emlékszem bonyolultabb megoldásokkal hozták hátra.(oldalra hozták ki pld
Illetve ilyesmi:
Kép
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A másik meg egy robot öszvér volt ami cipeli a katonák felszerelését. Ha ez a bigyó tényleg bevállik, akkor tényleg tudnának a felszerelés súllya alól felszabadult katonákra valami komolyabb védõfelszerelést adni...
Ha egy kicsit visszaolvasol mindenütt látni fogod, hogy szép következetesen odaírom mindenhova, hogy "feltételezés", "valószínûleg", "szerintem", nem véletlenül teszem. 😉
Mindamellett, hogy az indexen a témához pont olyanok szóltak hozzá javarészt akik tudják mirõl beszélnek azért én csak megtartom a véleményem, a miértet meg megtartom magamnak. 😉
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A mi mit üt át téma - jellegénél fogva - átfogó tesztelés nélkül csak elmélet marad. Az elméleti értékeken, képleteken nálunk - de nálam mindenképpen - sokkal komolyabb felkészültségû, igazi szakemberek is vitatkoznak, szóval nem hiszem, hogy van aki valóban meg tudná mondani a dolgot.
Mindezek ellenére azért azt hiszem teoriahammereznünk azért szabad tán nekünk is, amíg észben tartjuk, hogy mit tudunk és mit nem addig nagy baj nem lehet belõle. Legfeljebb tévedünk... 😉
Én mondjuk azt sem értem, minek vállalkoztunk a megrendezésére.
Elvégre többszáz millióba kerül, saját zsebre, és nem profitálunk belõle.
Miért kell a NATO csúcsot egy város közepén megtartani?? Miért nem lehet egy rohadt kationai bázison tartani ahol senkit nem zavarnak. Szerintem ez röhej.
Szó volt, hogy mégiscsak jobb lenne a 7.62 vagy a kettõ közé belõni egy lõszert, azt a 6.xx-et, bár lehet hogy csak lobby kérdés.