Gyurkity Péter

Magyar áttörés a fizika területén

A korábbi eredmény visszaigazolásával a sötét anyaghoz kerülhetünk közelebb.

Bejárta a nemzetközi sajtót a napokban a hír, miszerint magyar kutatók nagy valószínűséggel egy ötödik alapvető kölcsönhatás létezését igazolták vissza, mégpedig egy korábbi kísérlet sikeres megismétlésével. Ez komoly áttörést jelent, egyben pedig a kétkedők hangját is elcsendesíti, a potenciális eredmények pedig szinte beláthatatlanok.

Az Atommagkutató Intézet (Atomki) csapata még 2016-ban végzett el egy érdekes kísérletet, amelynek eredményeit akkor rangos lapban publikálták. Eszerint a Berillium-8 izotópjának lebomlása során az atomról leváló elektronok és pozitronok furcsa, érdekes irányban (szögben) távoznak, amit a rendelkezésre álló elmélettel nem tudtak megmagyarázni. Ez arra utalt, hogy egy egészen új részecskére bukkantak, ennek létezését pedig a standard modell alapján nem tudjuk értelmezni, ennek esetén pedig vagy komoly áttörésről van szó, vagy egy puszta laboratóriumi mérési hibáról. Ez utóbbit a nemzetközi tudóstársadalom több tagja valószínűsítette, ezt meg is próbálták igazolni, az elmúlt 3 évben azonban nem jártak sikerrel, miközben az Atomki szakemberei sikeres ismétlést hajtottak végre, ami viszont még inkább megerősíti egy ötödik, eddig nem ismert természeti kölcsönhatás létezésének valószínűségét.

A friss eredmények már a gerjesztett állapotban lévő héliumatomok fénykibocsátásán alapulnak, itt pedig szintén a leváló részecskék távozási szöge jelezte a problémát. A kutatók az X17 névre keresztelték az új részecskét, ennek tömegét ugyanis 17 mega-elektronvoltra becsülik, a gyanú szerint pedig ezen részecske köti össze a látható univerzumot a sötét anyaggal, amely továbbra is komoly rejtélyt jelent a fizikusok számára. Egyes amerikai kollégák szerint a magyar csapat jó úton jár, amennyiben pedig munkájuk végérvényesen beigazolódik, ez minden bizonnyal Nobel-díjjal jár majd, ehhez azonban a kutatótársadalom jó részének egyetértését is el kellene nyerni, ami tulajdonképpen a 2016-os publikáció óta zajlik, szép csendben.

A sorrendben ötödik kölcsönhatás létezésének visszaigazolása elvezethet az egységes térelmélet (mezőelmélet) megalkotásához, amelybe Einstein óta mindenkinek beletört a bicskája – ez azonban minden természeti jelenséget megfelelő módon írna le, a kvarkoktól a galaxisok létrejöttéig. Az is lehet, hogy hatodik és hetedik kölcsönhatásra utaló nyomokra bukkanunk majd, ez azonban még a jövő zenéje, addig marad az eddig ismert, jelenleg meglévő négy alapvető példány: a gravitáció, az elektromágneses, valamint az erős és a gyenge.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Attilawap #63
  "Hogy még mik fognak fényre derülni a tudományom által, egyelőre még bele se merek gondolni. Egy biztos 1000 év múlva egy általános iskolai matematika tankönyv az Ordinátarendszerrel és a kis és a nagy Autogeometrizációs Tétellel fog kezdődni, és zárójelbe megjegyzésként ott lesz még, hogy a tudós bácsik 3000 évig óriási tévúton jártak. "

  Most gondolj bele abba, hogy az mennyire durva lesz majd, ha 1000 év múlva azért bukik meg valaki matek érettségin, mert nem tudta az autogeometrizáció tételét :D. Emiatt nem kerül be egyetemre, nem veszik fel semmilyen munkahelyre és marad utcaseprőnek Te leszel a hibás a jövő generációjának a bukása miatt.
 • Attilawap #62
  „A sima személyeskedő trollokat nem etetem, azokat figyelmen kívül hagyom, de ő más, egyszerűen meg akarom vele értetni, hogy miért nem értékelhetőek a megmondásai”
  Na én is pont így vagyok vele, én azt akarom megértetni vele, hogy tökéletesítse az elméletét még, mert ebben a formában nehezen hihető, nincsenek bizonyítások. Akárhányszor rákérdezünk a bizonyításokra, mindig el mismásolja, meg elkezdi mondani, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy ilyen alapvető összefüggéseket nem értünk.
  Olvastam az elméletedet TOR-rent, le a kalappal, ez egy igazán részletesen kidolgozott elmélet. Viszont többször is azt állítottad, hogy nincsenek részecskék. Akkor a radioaktív alfa, béta, gamma sugárzást mivel magyarázod? Amikor az urán bomlik, akkor részecskék pattannak ki belőle, amire itt a bizonyíték: link vagy ez: link Még doziméterrel is mérhető azoknak a részecskéknek a jelenléte, amik te szerinted nem léteznek. Na ez egy bizonyítás, amit te még nem tudtál írni. A második videóban még a kamera által felfett videón is látszanak azok a fehér pöttyök, amiket az okoz, hogy a radioaktív Csernobili üzemanyag töredékből folyamatosan jönnek ki a részecskék, amikor áthaladnak a kamera érzékelőjén az izotópok. A te gondolkodásod szerint egy atomerőműnek, atombombának nem is lenne szabad működnie. A fúziós erőművekről meg már ne is beszéljünk.

  Sikeres elmélet továbbfejlesztést és ötletekben gazdag újévet kívánok neked TOR-rent!

  Utoljára szerkesztette: Attilawap, 2019.12.31. 13:05:03
 • CrazyAchmed #60
  Belátom, igazad van, de olyan nehéz megállni, hogy vitatkozzak(vitatkozzunk) vele, olyan nyilvánvaló hülyeségeket beszél, és olyan pökhendi stílusban, ami mellett nehéz elmenni. A sima személyeskedő trollokat nem etetem, azokat figyelmen kívül hagyom, de ő más, egyszerűen meg akarom vele értetni, hogy miért nem értékelhetőek a megmondásai. Ugyan egy alapvetően régi és kibeszélt topikban már nem gondolnám, hogy kárt okoz, de valahol tényleg nem intelligens hozzáállás a veszett kutyát bottal piszkálni.
 • CrazyAchmed #58
  Nos, kb azt a "választ" kaptam, amire számítottam. Az önvállveregetéstől és a mindenki más fikázásától lecsupaszított információ nagyon kevés, néhány apróságot leszámítva:
  "A bizonyítás inkább cáfolás első nekifutásra" na, azt neked is be kell látnod, hogy ha első körben megcáfolsz valamit, akkor még messze nem bizonyítottad, hogy a saját verziód helyes. (ha megcáfolod, hogy valami fekete, attól még azt nem bizonyítottad, hogy zöld)
  "A Sötét Foton.. -1.-1.-1.-1 altérrácskonfiguráción. Igen van nálam ilyen jelenség definiálva". Megint hasonló. Azzal hogy valamit definiálsz, szintén nincs bizonyítva. Igazából nem is mondtál róla semmit semmilyen megfigyelhető tulajdonságát, semmit. Én is definiálhatnám a félfotont, szuperfotont, kvázifotont, de attól azok nem lesznek létező dolgok.

  Ne haragudj, de adott egy jópofa elképzelés, semmi több. Ilyen van több is, hogy egyet említsek pl a holografikus modell. Ott 2d-ből indulnak ki, te ezt "megoldottad" 1d-vel, viszont cserébe 0 számítási kidolgozással. Talán jobb példa a laposföld elmélet, ott is zéró a matek, de mégis olyan pökhendi módon közvetítik, hogy az mennyire egyértelmű. A legnagyobb hazai prófétája is mindig azzal kezdi a mondandóját, hogy a jelenlegi elméletek mennyire szarok. Ezt kellene megtanulni neked is, hogy nem a másik elmélet, vagy esetedben a komplett tudomány cáfolása/fikázása a cél, hanem a saját jogán kell képesnek lennie az elméletednek megállnia, ehhez viszont meló kell. Mindig mondod, hogy kellene egy csapat a kidolgozásra, de senki nem akar döglött lóra fogadni, és beáldoznia a karrierjét egy esélytelen és életképtelen elméletre, a tiéd az.
 • Kandurr #57
  Szóval "nekeD még mindíg nem "kerek" a dolog. "?
  "Folyton emlegeted a bizonyításaidat, az írásodban egyet sem láttam. "

  Lássuk hova is bújtak ezek a bizonyítások?
  De előbb válaszold meg ezt a kérdést, előbb a saját nyelveden , saját magadnak:

  hány dimenziót látsz az alábbi képeken?

  Folyton jössz hogy én csak magyarázkodok, és mintha misem történt volna mész tovább ész nélkül.
  Pedig így már nehéz .
  Azok után hogy alább láthatod hogy 1 dimenziós tér van és nincs több, kvázi az egész "fizika" megy a lecsóba..
  De még jössz azzal, hogy nincs bizonyítás, miközben ott alul virít immár 3 példányban.
  A bizonyítás inkább cáfolás első nekifutásra:
  Tökéletesen cáfolja, hogy te bármit is képes volnál felfogni az Univerzum VALÓDI működésével kapcsolatban.

  Játszunk el, most így karácsonyi ajándékként, azzal a gondolattal, hogy te miként tudod tompítani az a cseppet se tompa puffanást, amivel alább szembesítettelek?

  Tehát a kérdés az, - ha már így megfordítottuk a gondolatsort - hogy te még ezek után épeszű gondolatnak tartasz bármit is ami x,y,z meg x,y,z,t koordináta-rendszerekben próbál - ezek után - bármit is magyarázni, és te még ezt tudománynak mered nevezni?

  Tehát mi a létjogosultsága ezek után a TE "tudományodnak"?

  Nem látod elég jól, hogy ott végig csak egy darab x van, és nincs se y, se z, se t ?

  Valami kontakthiba van a készülékedben?

  Animált gifeket nem játszik le a böngésződ?

  A lényeg még csak nem is animált, bár gif.

  Ha ilyen egyszerű a megoldás, akkor mégis miért nekem kell ezt nektek a szátokba rágnom?
  Pedig magad is láthatod, hogy semmi trükk nincsen. Egyszerűen a több dimenziós "tudomány" nem létezik többé.. Ennyi volt a mese mára. Zárul Miki móka tára. Ez ennyire egyszerű.
  Helyette van 1 dimenziós Univerzum és 1 dimenziós "fizika" és 1 dimenziós tudomány.
  SZERENCSÉTEKRE, hogy van.
  ELHOZTAM NEKTEK ! TÁLCÁN ! SZÍVESEN.

  Ez végre már a valódi tudomány alapja és nem valami áltudományos vakvágányé , ami a tökéletes ILLogikára épül, amin most vagytok.

  Szóval Isten hozott!


  A Sötét Foton.. -1.-1.-1.-1 altérrácskonfiguráción. Igen van nálam ilyen jelenség definiálva, "jósolva"... úgymond.. többet egyelőre én se tudok róla mondani. Hacsak nem annyit még hozzá lehet fűzni, hogy az anti-részecskék , negatív alterek összegei. A negatív altereket a találkozási pont mentén létjejövő origo "polaritása" szabályozza, de az egy dimenziós tér azon részén ahol vagyunk, gyakoribbak , hacsak nem kizárólagosak, a kvadrapól találkozási pontok. A valóságunk be van ékelve a 3 és 4 összegű dimenziókonfigurációk közé.. Az antirészecsekék ezzel szemben a visszafele haladó téridőt képviselik.. és mivel az idő szeret a pozitív irányba haladni, azáltal, hogy az egy dimenzió a pozitív végtelen felől csökken a zérus felé és ez fejezi ki az úgynevezett idő haladási irányát. Tehát adabszurd módon az idő pozitív haladási irányvektrorát egy negáció fejezi ki.
  A polaritás értelmezései nálam éppúgy rotáción mennek végbe, mint maga a dimenzió értelmezése, nézőpontok függvényében. A negált dimenzió kényelmes kérdés, mert a felszín és térfogat elrendezés aszimmetrikus a negatív dimenziós terekben (Gamma függvény), legalább az értelmezések közül az egyikben, mindenképpen.

  Hogy még mik fognak fényre derülni a tudományom által, egyelőre még bele se merek gondolni. Egy biztos 1000 év múlva egy általános iskolai matematika tankönyv az Ordinátarendszerrel és a kis és a nagy Autogeometrizációs Tétellel fog kezdődni, és zárójelbe megjegyzésként ott lesz még, hogy a tudós bácsik 3000 évig óriási tévúton jártak.
  Még azt az egyszerű tényt se voltak képesek felfogni, hogy egy dimenzió van és slussz-pássz. Be kell érni vele. Logikailag nincs többre szükség. Az ő "logikájuk" szerint eleve több különböző úgynevezett dimenzijó volt, de nem értették meg, hogy a végtelenben találkozik magával szegény. Ekkor jött Krisztus után 2014 évvel egy szakács és egy "habverővel" elmagyarázta a tudós bácsiknak, hogy bizony nincs több különböző abból, amit ők dimenziónak hívnak, mert a valódi logikában egyszerűen nincs többnek hely.

  Gyakorlatilag teljesen le vagyok merevedve, hogy még eddig se jutottatok el az ésszel.
  Ne is haragudjatok de ez egy csecsemő szintű tény mostmár hogy nincs több úgynevezett dimenzió, mint egy darab mindösszesen, többé, mostmár a vak is láthatja majdhogynem, csak pont ti nem.

  Szóval ezzel a tudattal kelek és fekszem, hogy beloptam magam jópár tanuló szívébe.

  Srácok, katasztrofális a helyzet, nagy mély sóhajok közepette szálanként fogom kitépni a hajam így szilveszter napján, de minimum nyugágy kell hozzátok !
  A dolgozatot is nekem kell megirnom helyettetek. A pofám leszakad.

  A minimum, hogy legalább posztumusz kiérdemlem a BékeNóbeldíjat .....

  Ez egy "sima" Ordinális Quaternion. Mit nem értesz még?
  Ennyi a nagy trükk. És persze funkciókkal generálható Ordinátarendszerekkel. Miközben ti itt valami Quantum Quarkogásokról, meg spinekről süketeltek, és csodával határos módon még így is valamiféle "összefüggést" véltek felfedezni a dolgokban.

  De persze ezek a kunkorodások is jócskán a plack hossz közelébe járnak, meg barátkozz csak meg a gondolattal, hogy -nem kicsit- alá is szállnak..
  Igen az egy dimenzió az ilyen kis girbülő-gurbuló kis spirál, ekörül girbülnek-gurbulnak a ti "téridő görbületeitek" is, "csak" lövésetek nem volt a valódi okáról, és valódi kinézetéről, amíg én meg nem mutattam.


  Azok a “kunkorodások” ott, a topik alja felé még most nem akarom már 6odszorra is bemásolni azt a nagy gifet.. amikor nem olyan szép szimmetrikusan kunkorodik az a szegény dimenzió abba a nagy végtelenbe, hanem úgy szépen összevissza, mint a valóságban, mint ahol itt is, ahol "most" vagyunk... szóval azok a "kunkorodások", 4 darab szám közé tett 3 darab operandusz, bizony azok a dolgok, amiket a te fizikád, teljesen összefüggéstelenül , értelmetlenül "rendszerezve" valamiféle "értelmezés" szerint táblázatba pakolt , miközben nem érti az alapjait mi történik ott lényegiben és valójában.

  Amit alább látsz az egy sima ordinalitás egy általam mesterségesen , immár a megfelelően görbítve .. Ahol az Ordinátarendszerben az origok egymás koordinátái, egy Dinamikus Differenciál Topológiában, ahol a dinamizmus egyszerű rekurzív függvények végeredménye, és együttes nevük: az Autogeometrizáció.

  Míg a te "tudományod" az folyton a véget hajkurászta, és máig nem találta meg, se az elejét se a végét még az első fogalmának, a "hosszúság"nak sem," relativitásról" beszél, miközben a dimenzió típusai, nézetei közül csak az abszolútot ismeri és használja, miközben a dimenzió"k" relatívak még csak igazán, az enyém az eleve abból indult ki, hogy nincs raszter meg legkisebb, meg "részecskék" meg ezek a blődségek és helyette maximum arról lehet a tudomány címszó alatt beszélni, hogy az a mind az egy szerencsétlen dimenzió, ami van, na az hol, hogyan girbül-gurbul.

  Ez alapvető különbség.

  Nektek még ezt is nekem kell elmagyarázni, de ti itt már egyből Nobelt, meg díjakat osztogatnátok magatoknak.. jellemző.


  Illetve most már azzal bővült a Házi Feladat, hogy te pl. hogyan definiálnál bármit is így a fentmaradt egy dimenziós Ordinátarendszerben, ha nem szubdimenzió izomer mátrixokkal, mint a tudomány jelenlegi első és egyetlen, valódi és a legeslegalapján? • CrazyAchmed #56
  Isten, bocs a definíciód szerint az Univerzum éltessen utólag is! Szóval, ahogy kérted, elolvastam újra az elméletedet. Nekem még mindíg nem "kerek" a dolog. Folyton emlegeted a bizonyításaidat, az írásodban egyet sem láttam. Szerintem neked gőzöd sincs arról, hogy mit jelent az, hogy matematikai (algebrai) pontossággal bizonyítani valamit. Az, hogy odaírod, hogy "a hely ahol a dimenziók száma: ~> +3 = a sötét energia" ez még nem bizonyít semmit, ilyet bárki kitalál. Attilawap kommentjével egyetértek, neked kéne fontolóra venned azt, hogy vajon miért toporzékolsz még mindig egyedül. Leírta, és korábban sokan írták ezt, hogy próbálj meg egyéb helyeken is kilincselni a műveddel. Cserébe jössz újra ugyanazzal a szöveggel és gifekkel. Nem tudsz előre lépni, ha tényleg ennyi csak a muníciód, akkor szerintem hagyd. Attól még, hogy összefüggéstelen szakszavakat dobálsz össze, nem fogja senki megveregetni a vállad.

  De utólagos karácsonyi ajándékként játsszunk el a gondolattal, hogy van bármilyen létjogosultsága az elméletednek. Láttam az írásodban, hogy definiáltad az antifotont is. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az antifoton és a "rendes" között, hogyan lehet kimutatni az antifotont? A mainstream elméletben a foton antipárja önmaga.
 • xrt #55
  "...Szóval, a te elméleted sem elmélet, hanem hit kérdése...."

  Ugyan próbáltam válaszolni amire te tetted, de szabatosan kifejezted amit mondani akartam. Ugyan mindig szkeptikus vagyok mindennel, de mindig abból indulok ki, amit látunk, mérünk, érzékelünk. Lehetnek elméletek, de dühít amikor valaki tényeket próbál beállítani amikor nincs igazolva.
  (A mumusom továbbra is a sötét anyag vagy mi amiről pedig hosszú tanulmányok is vannak. Azt értem hogy van valami amit még nem látunk vagy értünk, de... és itt ezt most fejezem be itt. :) )
 • SpeckoPI #54
  Jó lenne már, ha végre megértednéd, hogy ezen az úton, amelyen most jársz visszafelé haladsz, 3000 éve megállás nélkül. Nem, nem volt még ilyen tézis, ami azt mondta volna, hogy csak 1 dimenziós tér van, bár részleteiben már voltak közelítő logikai alegységei a magyarázatomnak pl. a Lieb algebrában a páros és a páratlan sorozatok. A Poincaré sejtés is érintőleges. Ez egy konkrét, konzekvens új típusú dinamikus algebra, amiben az igazságtáblák tolódnak el még csak igazán. Sőt egyenesen egy pszeudotérben rotálnak. Próbáld csak ki magad. Ha ismered a Thurston Geometrizációkat akkor az elméletemmel könnyen megértheted az egyes geometrizációk között lévő operanduszok funkcionális eltolását illetve váltását a 2 dimenziós manifold váltásokkal, a 3 dimenziós manifold eltolásokkal és 4 dimenziós unknottal ahol megszűnik a csomó és a cél dimenzió fogalma. * az utolsó mondatban a dimenzió fogalma még a te nyelveden van. Ha megérted a mondatot, akkor megérted :

  - miért csak 1 abszolút dimenzió lehet és van,

  - mi a "2 dimenzió" fogalma, mikor honnan nézve hogyan néz ki, mi a "3 dimenzió" fogalma és mikor honnan nézve hogyan néz ki,

  - és végül megérted miért a legtöbb a dimenzió"k"ból az amikor ezen egy 3-szor metszi el magát egy helyen.

  Míg nekem pontos definícióm de legalábbis konkrét sejtés alapján, konkrét táblázatba felírt, konkrét definíciós értékrács intervallumom van a Sötét Anyagról és a Sötét Energiáról, addig ti csak mesélgettek itt róla, totóztok és valami borzalmasan nagy ökörségeket hordtatok itt össze, valamint már magatok se értitek az egészet, és még csak nem is vagytok őszinték önmagatokhoz. Egyik percbe még nehéz a másikban könnyű, az egyik teológiában hideg a másikba már langyi...
  egy kis Axion meg egy kis Wimp és máris kész a "tudomány"... pont pont vesszőcske készen van a fejecske

  Mit nekünk, hogy a "gravitácijónak", mega zidőnek nincs is definíciója, de sebaj, majd a "Kvantum" "gravitáciJÓ" meg a _mindenség elmélete_ majd elhozza az egyensúlyt az erőbe és majd kihúz minket a szarból, de most hogy elhoztam és már majd kiüti a monitorod, te semmit se fogsz fel belőle.. tehát mégegyszer :

  Van otthon valaki?

  Hahó!

  Ez itt a Mindenség Elmélete, amihez először is kukáznod kell MINDEN jelenlegi "definíciódat" a jelenlegi "tudományoddal" kapcsolatban. Wágen zí?


  Isten hozott a valódi matematika valódi alapjaiban.

  Nálad csak simán "nemdefiniált" egy rakás dolog a "matematikádban", hát nálam meg bizony nagyon is jól definiáltak a te "nemdefiniált" kis dolgaid.

  Na ennyit erről. Innentől kezdve nemhogy a "fizika" nem létezik, de a "matematikádat" is alaposan "újra" kell gondolod és egyáltalán megértened, hogy mik is a valódi alapjai.

  Te még túlságosan is fizikus vagy ahhoz hogy felfogd amiről beszélek ezért kezd tényleg az egészet a LEGelejéről!

  Ugorj a dimenzió definíciójához a Special PI Dimension Theoryben. Olvasd el újra és újra és egyszercsak meg fogod érteni bízom benned, szurkolok neked, sőt bárhol, bármit nem értesz, még a részletes magyarázat ellenére sem, én még mindig kitartóan itt leszek veled és átsegítelek ezen a nehéz szülésen, bízom benne hogy vagy annyira épeszű lény hogy felfogd egyszer végre miről beszélek itt az elejétől kezdve.

  Tudom nehéz szülés lesz, hiszen 2700 évig rajtam kívül még csak fel sem merült senkiben hogy már a legalapoknál ilyen bődületes nagy fel NEM ismerést hogyan engedhet meg magának olyan aki a "tudomány" NEVÉBEN mer - vagy inkább ezek után inkább már csak maximum akarNA - beszélni.

  A te sosem volt "tudományodról" ezek után már csak maximum valami vitrin mögött, sóval behintve lehet beszélni, hogy, igen, volt egyszer egy ilyen, egyébként igen érdekes elképzelés is a dolgokról.


  Nyugodjék békében.


  De maga kis Jézus tojt most nektek egy Mindség Elmét és az az Üzenet hogy az egy dimenzijó az bizony maga az egy Isten. És bizony mondom néktek hogy végtelen az Univerzum és az Isten mindenütt ott van, csakúgy mint a mindenható "Erő".

  És ez mostantól kezdve szigorú Matematikai tény, magának Istennek az anyanyelvén, a Matematika nyelvén.

  Szigorúan 4 az operációs dimenziók teteje.
  Szigorúan 3 a manifoldok teteje. Három, mint a magyar igazság. (és egy a ráadás mint a téridőtöknél :)
  Szigorú 2 a manifoldok alja.
  Szigorúan "csak" egy Dimenzió van mindösszesen.

  A fenti 4 értelmezésből egyszerre csak, vagy az alsó, vagy a három felső lehet aktív, mint a manifoldok teteje, mint ahogy e két hármasfogat a manifoldok alja.

  Isten szigorú volt, ami a dimenziót "és" a számokat illeti.

  Isten a kiinduló függvény generátora, a valódi valóságban.

  És itt ahol most vagyunk közelíti a pi-t, de hogy tényleg az e azt már csak az Isten tudhatja.

  Szó szerint.

  Ezért is mondom, hogy igazán ti még kicsik vagytok, hogy felfogjátok miről beszélek. Remélem egy szép napon felnőtök e szavakhoz ott fent egy pár sorral.

  Igazából az én megfejtésemmel se lehet lényegesen közelebb kerülni Istenhez. Az én elméletemmel ehelyett eggyé válunk Istennel.

  Tulajdonképpen a tökéletes bizonyítása Isten létezésének.

  Isten maga az Ordinátarendszer "amiben" vagyunk, de inkább amiBŐL vagyunk.

  Isten maga az Univerzum.

  A "fény" a hely ahol az alterek összege kicsit kisebb mint 4, és ugyanezt a helyet "múltnak" vagy "Nagy Bummnak" nevezitek. Az "Elektron" a "Nagy Bumm" "jövője", de a mi "múltunk".

  A "sötétség" a "jövő" és "fekete" "lyuk" lesz belőle de "előtte" "még" a "közeljövőben" "sötét" "anyaggá" és "sötét" "energiává" "válik" a "jövőben" az "anyag".
  A "sötét" "anyag" a mi "jövőnk", de a "fekete" "lyuk" "múltja".

  Mindez"ek" a dimenzió"k" felváltva dúskál"nak" egy helységen belül is 3-tól a 4-ig a régmúlttól a távoli jövőig mindent megtalálsz. Te a pi feletti, de a 4 alatti dimenzió"ka"t látod szabad szemmel (alias a jelen és a múlt) és adsz nekik valami idióta elnevezéseket valami totálisan átgondolatlan "logikai" kártyavárban a legalján"logikai" pengék hegyein brillírozva, "tudománynak"
  TITULÁLVA az egészet azok után még hogy a saját bevallásod szerint sincs halvány fingod se a saját Univerzumod 96%-ról.

  Könyörgöm ne legyetek dilettánsok!

  Valaki gyorsan számitsa csak át mi történik itt a ti fizikátokban ha Ordinátarendszert használtok. Házi feladat

  Házi feladat 2: az Ordinátarendszer tanulmányozása, legközelebb dolgozatot írtok belőle!


  Szóval kérlek dugjátok ki
  szépen ide a buksitokat a világosságra papához!

  Remélem János nap alkalmából elfogadjátok prédikációmat.
 • SpeckoPI #53
  "...mert nem akarnak elhamarkodottan hülyeségeket beszélni?..."

  Ehhez képest 3000 éve folyamatosan hülyeségekről beszélnek. Te a lentiek után még hiszel a több különböző dimenzióban? Ugye nem akarod magad kiröhögtetni?

  Ez olyan mint a többistenhit, de most már az egyistenhit a menő... tudod ott lent alul remélem nem kell hozzá szemüveg, meg logikai segítség hány dimenziJÓT látsz ...
  mert összesen, ha egynél többet, akkor komoly gondok vannak a számolási tudásoddal...
  Azért ez nem mindegy.. ti itt 4 dimenzijós táblázatokat használtok "fizika" meg "tudomány" címszó alatt, ami köszönőviszonyban nincs a dolgok valódi működésével. Nem tudom érted-e miről beszélek? Van otthon valaki? Ami azt illeti hogy abban tévedek hogy nem, nincs több különböző dimenzió, csak egy van. Nos nem, ebben nem tévedek. Erre van 8 különböző irányból szigorú algebrai bizonyításom is rá ha megnézed a Special PI Dimension Theory oldalát. Ha esetleg nem lenne elég , neked a lenti animációk közül bármelyik.
  Ha az kérded tévedek-e az altérrács izomer konfigrációk becslésében:

  igen, sőt több mint valószínű, hogy nem pont így állnak a dolgok, de sajnos eddig még senkitől semmilyen segítséget nem kaptam az altér-rács konfigurációk pontos meghatározásában, csak olyan üres lózungokat, amilyeneket te is írtál, mert rajtam kívül még senki nem döbbent rá, hogy az amiről én beszélek, az egyetlen lehetséges magyarázata a dolgok pontos működésének, mert egyszerűen korlátoltak vagytok és már a saját szemeteknek sem hisztek, hogy ott alul tényleg, csak egy darab x található, és eddig hülyeségekről beszéltetek, de nem kicsit, hanem valami óborzalmas módon.. nos először is ezt kéne beismerni magatoknak, majd ha ez megtörtént, akkor majd UTÁNA és csak UTÁNA lehet szó arról is hogy esetleg felfogjátok miért ebben a formában javasolom az altérrácsszerkezetek pontos leírását.

  Nincs 5. dimenzió. első van és csókolom.

  Ahányszor többször találkozik magával annyival többet ad ki relatív. 1 találozásnál 2 relatív dimenziót, 2 találkozásnál 3 relatív dimenziót. 3 találkozásnál 4 relatív dimenziót

  De ti olyan hülyék vagytok ehhez , mint a döngölt agyag...


  Utoljára szerkesztette: SpeckoPI, 2019.12.27. 14:08:48
 • Attilawap #52
  Na még csak itt girbülnek-gurbulnak igazán ezek a gyomorbajos giliszták!
  Meg ő valami szubdimenziókról beszél, meg alterekről, meg pszeudo terekről. Kíváncsi lennék rá, hogy szerinte hogy jön összefüggésbe mondjuk ez az 5. dimenzió.