• CrazyAchmed
    #58
    Nos, kb azt a "választ" kaptam, amire számítottam. Az önvállveregetéstől és a mindenki más fikázásától lecsupaszított információ nagyon kevés, néhány apróságot leszámítva:
    "A bizonyítás inkább cáfolás első nekifutásra" na, azt neked is be kell látnod, hogy ha első körben megcáfolsz valamit, akkor még messze nem bizonyítottad, hogy a saját verziód helyes. (ha megcáfolod, hogy valami fekete, attól még azt nem bizonyítottad, hogy zöld)
    "A Sötét Foton.. -1.-1.-1.-1 altérrácskonfiguráción. Igen van nálam ilyen jelenség definiálva". Megint hasonló. Azzal hogy valamit definiálsz, szintén nincs bizonyítva. Igazából nem is mondtál róla semmit semmilyen megfigyelhető tulajdonságát, semmit. Én is definiálhatnám a félfotont, szuperfotont, kvázifotont, de attól azok nem lesznek létező dolgok.

    Ne haragudj, de adott egy jópofa elképzelés, semmi több. Ilyen van több is, hogy egyet említsek pl a holografikus modell. Ott 2d-ből indulnak ki, te ezt "megoldottad" 1d-vel, viszont cserébe 0 számítási kidolgozással. Talán jobb példa a laposföld elmélet, ott is zéró a matek, de mégis olyan pökhendi módon közvetítik, hogy az mennyire egyértelmű. A legnagyobb hazai prófétája is mindig azzal kezdi a mondandóját, hogy a jelenlegi elméletek mennyire szarok. Ezt kellene megtanulni neked is, hogy nem a másik elmélet, vagy esetedben a komplett tudomány cáfolása/fikázása a cél, hanem a saját jogán kell képesnek lennie az elméletednek megállnia, ehhez viszont meló kell. Mindig mondod, hogy kellene egy csapat a kidolgozásra, de senki nem akar döglött lóra fogadni, és beáldoznia a karrierjét egy esélytelen és életképtelen elméletre, a tiéd az.