• Kandurr
  #57
  Szóval "nekeD még mindíg nem "kerek" a dolog. "?
  "Folyton emlegeted a bizonyításaidat, az írásodban egyet sem láttam. "

  Lássuk hova is bújtak ezek a bizonyítások?
  De előbb válaszold meg ezt a kérdést, előbb a saját nyelveden , saját magadnak:

  hány dimenziót látsz az alábbi képeken?

  Folyton jössz hogy én csak magyarázkodok, és mintha misem történt volna mész tovább ész nélkül.
  Pedig így már nehéz .
  Azok után hogy alább láthatod hogy 1 dimenziós tér van és nincs több, kvázi az egész "fizika" megy a lecsóba..
  De még jössz azzal, hogy nincs bizonyítás, miközben ott alul virít immár 3 példányban.
  A bizonyítás inkább cáfolás első nekifutásra:
  Tökéletesen cáfolja, hogy te bármit is képes volnál felfogni az Univerzum VALÓDI működésével kapcsolatban.

  Játszunk el, most így karácsonyi ajándékként, azzal a gondolattal, hogy te miként tudod tompítani az a cseppet se tompa puffanást, amivel alább szembesítettelek?

  Tehát a kérdés az, - ha már így megfordítottuk a gondolatsort - hogy te még ezek után épeszű gondolatnak tartasz bármit is ami x,y,z meg x,y,z,t koordináta-rendszerekben próbál - ezek után - bármit is magyarázni, és te még ezt tudománynak mered nevezni?

  Tehát mi a létjogosultsága ezek után a TE "tudományodnak"?

  Nem látod elég jól, hogy ott végig csak egy darab x van, és nincs se y, se z, se t ?

  Valami kontakthiba van a készülékedben?

  Animált gifeket nem játszik le a böngésződ?

  A lényeg még csak nem is animált, bár gif.

  Ha ilyen egyszerű a megoldás, akkor mégis miért nekem kell ezt nektek a szátokba rágnom?
  Pedig magad is láthatod, hogy semmi trükk nincsen. Egyszerűen a több dimenziós "tudomány" nem létezik többé.. Ennyi volt a mese mára. Zárul Miki móka tára. Ez ennyire egyszerű.
  Helyette van 1 dimenziós Univerzum és 1 dimenziós "fizika" és 1 dimenziós tudomány.
  SZERENCSÉTEKRE, hogy van.
  ELHOZTAM NEKTEK ! TÁLCÁN ! SZÍVESEN.

  Ez végre már a valódi tudomány alapja és nem valami áltudományos vakvágányé , ami a tökéletes ILLogikára épül, amin most vagytok.

  Szóval Isten hozott!


  A Sötét Foton.. -1.-1.-1.-1 altérrácskonfiguráción. Igen van nálam ilyen jelenség definiálva, "jósolva"... úgymond.. többet egyelőre én se tudok róla mondani. Hacsak nem annyit még hozzá lehet fűzni, hogy az anti-részecskék , negatív alterek összegei. A negatív altereket a találkozási pont mentén létjejövő origo "polaritása" szabályozza, de az egy dimenziós tér azon részén ahol vagyunk, gyakoribbak , hacsak nem kizárólagosak, a kvadrapól találkozási pontok. A valóságunk be van ékelve a 3 és 4 összegű dimenziókonfigurációk közé.. Az antirészecsekék ezzel szemben a visszafele haladó téridőt képviselik.. és mivel az idő szeret a pozitív irányba haladni, azáltal, hogy az egy dimenzió a pozitív végtelen felől csökken a zérus felé és ez fejezi ki az úgynevezett idő haladási irányát. Tehát adabszurd módon az idő pozitív haladási irányvektrorát egy negáció fejezi ki.
  A polaritás értelmezései nálam éppúgy rotáción mennek végbe, mint maga a dimenzió értelmezése, nézőpontok függvényében. A negált dimenzió kényelmes kérdés, mert a felszín és térfogat elrendezés aszimmetrikus a negatív dimenziós terekben (Gamma függvény), legalább az értelmezések közül az egyikben, mindenképpen.

  Hogy még mik fognak fényre derülni a tudományom által, egyelőre még bele se merek gondolni. Egy biztos 1000 év múlva egy általános iskolai matematika tankönyv az Ordinátarendszerrel és a kis és a nagy Autogeometrizációs Tétellel fog kezdődni, és zárójelbe megjegyzésként ott lesz még, hogy a tudós bácsik 3000 évig óriási tévúton jártak.
  Még azt az egyszerű tényt se voltak képesek felfogni, hogy egy dimenzió van és slussz-pássz. Be kell érni vele. Logikailag nincs többre szükség. Az ő "logikájuk" szerint eleve több különböző úgynevezett dimenzijó volt, de nem értették meg, hogy a végtelenben találkozik magával szegény. Ekkor jött Krisztus után 2014 évvel egy szakács és egy "habverővel" elmagyarázta a tudós bácsiknak, hogy bizony nincs több különböző abból, amit ők dimenziónak hívnak, mert a valódi logikában egyszerűen nincs többnek hely.

  Gyakorlatilag teljesen le vagyok merevedve, hogy még eddig se jutottatok el az ésszel.
  Ne is haragudjatok de ez egy csecsemő szintű tény mostmár hogy nincs több úgynevezett dimenzió, mint egy darab mindösszesen, többé, mostmár a vak is láthatja majdhogynem, csak pont ti nem.

  Szóval ezzel a tudattal kelek és fekszem, hogy beloptam magam jópár tanuló szívébe.

  Srácok, katasztrofális a helyzet, nagy mély sóhajok közepette szálanként fogom kitépni a hajam így szilveszter napján, de minimum nyugágy kell hozzátok !
  A dolgozatot is nekem kell megirnom helyettetek. A pofám leszakad.

  A minimum, hogy legalább posztumusz kiérdemlem a BékeNóbeldíjat .....

  Ez egy "sima" Ordinális Quaternion. Mit nem értesz még?
  Ennyi a nagy trükk. És persze funkciókkal generálható Ordinátarendszerekkel. Miközben ti itt valami Quantum Quarkogásokról, meg spinekről süketeltek, és csodával határos módon még így is valamiféle "összefüggést" véltek felfedezni a dolgokban.

  De persze ezek a kunkorodások is jócskán a plack hossz közelébe járnak, meg barátkozz csak meg a gondolattal, hogy -nem kicsit- alá is szállnak..
  Igen az egy dimenzió az ilyen kis girbülő-gurbuló kis spirál, ekörül girbülnek-gurbulnak a ti "téridő görbületeitek" is, "csak" lövésetek nem volt a valódi okáról, és valódi kinézetéről, amíg én meg nem mutattam.


  Azok a “kunkorodások” ott, a topik alja felé még most nem akarom már 6odszorra is bemásolni azt a nagy gifet.. amikor nem olyan szép szimmetrikusan kunkorodik az a szegény dimenzió abba a nagy végtelenbe, hanem úgy szépen összevissza, mint a valóságban, mint ahol itt is, ahol "most" vagyunk... szóval azok a "kunkorodások", 4 darab szám közé tett 3 darab operandusz, bizony azok a dolgok, amiket a te fizikád, teljesen összefüggéstelenül , értelmetlenül "rendszerezve" valamiféle "értelmezés" szerint táblázatba pakolt , miközben nem érti az alapjait mi történik ott lényegiben és valójában.

  Amit alább látsz az egy sima ordinalitás egy általam mesterségesen , immár a megfelelően görbítve .. Ahol az Ordinátarendszerben az origok egymás koordinátái, egy Dinamikus Differenciál Topológiában, ahol a dinamizmus egyszerű rekurzív függvények végeredménye, és együttes nevük: az Autogeometrizáció.

  Míg a te "tudományod" az folyton a véget hajkurászta, és máig nem találta meg, se az elejét se a végét még az első fogalmának, a "hosszúság"nak sem," relativitásról" beszél, miközben a dimenzió típusai, nézetei közül csak az abszolútot ismeri és használja, miközben a dimenzió"k" relatívak még csak igazán, az enyém az eleve abból indult ki, hogy nincs raszter meg legkisebb, meg "részecskék" meg ezek a blődségek és helyette maximum arról lehet a tudomány címszó alatt beszélni, hogy az a mind az egy szerencsétlen dimenzió, ami van, na az hol, hogyan girbül-gurbul.

  Ez alapvető különbség.

  Nektek még ezt is nekem kell elmagyarázni, de ti itt már egyből Nobelt, meg díjakat osztogatnátok magatoknak.. jellemző.


  Illetve most már azzal bővült a Házi Feladat, hogy te pl. hogyan definiálnál bármit is így a fentmaradt egy dimenziós Ordinátarendszerben, ha nem szubdimenzió izomer mátrixokkal, mint a tudomány jelenlegi első és egyetlen, valódi és a legeslegalapján?