• SpeckoPI
    #54
    Jó lenne már, ha végre megértednéd, hogy ezen az úton, amelyen most jársz visszafelé haladsz, 3000 éve megállás nélkül. Nem, nem volt még ilyen tézis, ami azt mondta volna, hogy csak 1 dimenziós tér van, bár részleteiben már voltak közelítő logikai alegységei a magyarázatomnak pl. a Lieb algebrában a páros és a páratlan sorozatok. A Poincaré sejtés is érintőleges. Ez egy konkrét, konzekvens új típusú dinamikus algebra, amiben az igazságtáblák tolódnak el még csak igazán. Sőt egyenesen egy pszeudotérben rotálnak. Próbáld csak ki magad. Ha ismered a Thurston Geometrizációkat akkor az elméletemmel könnyen megértheted az egyes geometrizációk között lévő operanduszok funkcionális eltolását illetve váltását a 2 dimenziós manifold váltásokkal, a 3 dimenziós manifold eltolásokkal és 4 dimenziós unknottal ahol megszűnik a csomó és a cél dimenzió fogalma. * az utolsó mondatban a dimenzió fogalma még a te nyelveden van. Ha megérted a mondatot, akkor megérted :

    - miért csak 1 abszolút dimenzió lehet és van,

    - mi a "2 dimenzió" fogalma, mikor honnan nézve hogyan néz ki, mi a "3 dimenzió" fogalma és mikor honnan nézve hogyan néz ki,

    - és végül megérted miért a legtöbb a dimenzió"k"ból az amikor ezen egy 3-szor metszi el magát egy helyen.

    Míg nekem pontos definícióm de legalábbis konkrét sejtés alapján, konkrét táblázatba felírt, konkrét definíciós értékrács intervallumom van a Sötét Anyagról és a Sötét Energiáról, addig ti csak mesélgettek itt róla, totóztok és valami borzalmasan nagy ökörségeket hordtatok itt össze, valamint már magatok se értitek az egészet, és még csak nem is vagytok őszinték önmagatokhoz. Egyik percbe még nehéz a másikban könnyű, az egyik teológiában hideg a másikba már langyi...
    egy kis Axion meg egy kis Wimp és máris kész a "tudomány"... pont pont vesszőcske készen van a fejecske

    Mit nekünk, hogy a "gravitácijónak", mega zidőnek nincs is definíciója, de sebaj, majd a "Kvantum" "gravitáciJÓ" meg a _mindenség elmélete_ majd elhozza az egyensúlyt az erőbe és majd kihúz minket a szarból, de most hogy elhoztam és már majd kiüti a monitorod, te semmit se fogsz fel belőle.. tehát mégegyszer :

    Van otthon valaki?

    Hahó!

    Ez itt a Mindenség Elmélete, amihez először is kukáznod kell MINDEN jelenlegi "definíciódat" a jelenlegi "tudományoddal" kapcsolatban. Wágen zí?


    Isten hozott a valódi matematika valódi alapjaiban.

    Nálad csak simán "nemdefiniált" egy rakás dolog a "matematikádban", hát nálam meg bizony nagyon is jól definiáltak a te "nemdefiniált" kis dolgaid.

    Na ennyit erről. Innentől kezdve nemhogy a "fizika" nem létezik, de a "matematikádat" is alaposan "újra" kell gondolod és egyáltalán megértened, hogy mik is a valódi alapjai.

    Te még túlságosan is fizikus vagy ahhoz hogy felfogd amiről beszélek ezért kezd tényleg az egészet a LEGelejéről!

    Ugorj a dimenzió definíciójához a Special PI Dimension Theoryben. Olvasd el újra és újra és egyszercsak meg fogod érteni bízom benned, szurkolok neked, sőt bárhol, bármit nem értesz, még a részletes magyarázat ellenére sem, én még mindig kitartóan itt leszek veled és átsegítelek ezen a nehéz szülésen, bízom benne hogy vagy annyira épeszű lény hogy felfogd egyszer végre miről beszélek itt az elejétől kezdve.

    Tudom nehéz szülés lesz, hiszen 2700 évig rajtam kívül még csak fel sem merült senkiben hogy már a legalapoknál ilyen bődületes nagy fel NEM ismerést hogyan engedhet meg magának olyan aki a "tudomány" NEVÉBEN mer - vagy inkább ezek után inkább már csak maximum akarNA - beszélni.

    A te sosem volt "tudományodról" ezek után már csak maximum valami vitrin mögött, sóval behintve lehet beszélni, hogy, igen, volt egyszer egy ilyen, egyébként igen érdekes elképzelés is a dolgokról.


    Nyugodjék békében.


    De maga kis Jézus tojt most nektek egy Mindség Elmét és az az Üzenet hogy az egy dimenzijó az bizony maga az egy Isten. És bizony mondom néktek hogy végtelen az Univerzum és az Isten mindenütt ott van, csakúgy mint a mindenható "Erő".

    És ez mostantól kezdve szigorú Matematikai tény, magának Istennek az anyanyelvén, a Matematika nyelvén.

    Szigorúan 4 az operációs dimenziók teteje.
    Szigorúan 3 a manifoldok teteje. Három, mint a magyar igazság. (és egy a ráadás mint a téridőtöknél :)
    Szigorú 2 a manifoldok alja.
    Szigorúan "csak" egy Dimenzió van mindösszesen.

    A fenti 4 értelmezésből egyszerre csak, vagy az alsó, vagy a három felső lehet aktív, mint a manifoldok teteje, mint ahogy e két hármasfogat a manifoldok alja.

    Isten szigorú volt, ami a dimenziót "és" a számokat illeti.

    Isten a kiinduló függvény generátora, a valódi valóságban.

    És itt ahol most vagyunk közelíti a pi-t, de hogy tényleg az e azt már csak az Isten tudhatja.

    Szó szerint.

    Ezért is mondom, hogy igazán ti még kicsik vagytok, hogy felfogjátok miről beszélek. Remélem egy szép napon felnőtök e szavakhoz ott fent egy pár sorral.

    Igazából az én megfejtésemmel se lehet lényegesen közelebb kerülni Istenhez. Az én elméletemmel ehelyett eggyé válunk Istennel.

    Tulajdonképpen a tökéletes bizonyítása Isten létezésének.

    Isten maga az Ordinátarendszer "amiben" vagyunk, de inkább amiBŐL vagyunk.

    Isten maga az Univerzum.

    A "fény" a hely ahol az alterek összege kicsit kisebb mint 4, és ugyanezt a helyet "múltnak" vagy "Nagy Bummnak" nevezitek. Az "Elektron" a "Nagy Bumm" "jövője", de a mi "múltunk".

    A "sötétség" a "jövő" és "fekete" "lyuk" lesz belőle de "előtte" "még" a "közeljövőben" "sötét" "anyaggá" és "sötét" "energiává" "válik" a "jövőben" az "anyag".
    A "sötét" "anyag" a mi "jövőnk", de a "fekete" "lyuk" "múltja".

    Mindez"ek" a dimenzió"k" felváltva dúskál"nak" egy helységen belül is 3-tól a 4-ig a régmúlttól a távoli jövőig mindent megtalálsz. Te a pi feletti, de a 4 alatti dimenzió"ka"t látod szabad szemmel (alias a jelen és a múlt) és adsz nekik valami idióta elnevezéseket valami totálisan átgondolatlan "logikai" kártyavárban a legalján"logikai" pengék hegyein brillírozva, "tudománynak"
    TITULÁLVA az egészet azok után még hogy a saját bevallásod szerint sincs halvány fingod se a saját Univerzumod 96%-ról.

    Könyörgöm ne legyetek dilettánsok!

    Valaki gyorsan számitsa csak át mi történik itt a ti fizikátokban ha Ordinátarendszert használtok. Házi feladat

    Házi feladat 2: az Ordinátarendszer tanulmányozása, legközelebb dolgozatot írtok belőle!


    Szóval kérlek dugjátok ki
    szépen ide a buksitokat a világosságra papához!

    Remélem János nap alkalmából elfogadjátok prédikációmat.