• SpeckoPI
  #53
  "...mert nem akarnak elhamarkodottan hülyeségeket beszélni?..."

  Ehhez képest 3000 éve folyamatosan hülyeségekről beszélnek. Te a lentiek után még hiszel a több különböző dimenzióban? Ugye nem akarod magad kiröhögtetni?

  Ez olyan mint a többistenhit, de most már az egyistenhit a menő... tudod ott lent alul remélem nem kell hozzá szemüveg, meg logikai segítség hány dimenziJÓT látsz ...
  mert összesen, ha egynél többet, akkor komoly gondok vannak a számolási tudásoddal...
  Azért ez nem mindegy.. ti itt 4 dimenzijós táblázatokat használtok "fizika" meg "tudomány" címszó alatt, ami köszönőviszonyban nincs a dolgok valódi működésével. Nem tudom érted-e miről beszélek? Van otthon valaki? Ami azt illeti hogy abban tévedek hogy nem, nincs több különböző dimenzió, csak egy van. Nos nem, ebben nem tévedek. Erre van 8 különböző irányból szigorú algebrai bizonyításom is rá ha megnézed a Special PI Dimension Theory oldalát. Ha esetleg nem lenne elég , neked a lenti animációk közül bármelyik.
  Ha az kérded tévedek-e az altérrács izomer konfigrációk becslésében:

  igen, sőt több mint valószínű, hogy nem pont így állnak a dolgok, de sajnos eddig még senkitől semmilyen segítséget nem kaptam az altér-rács konfigurációk pontos meghatározásában, csak olyan üres lózungokat, amilyeneket te is írtál, mert rajtam kívül még senki nem döbbent rá, hogy az amiről én beszélek, az egyetlen lehetséges magyarázata a dolgok pontos működésének, mert egyszerűen korlátoltak vagytok és már a saját szemeteknek sem hisztek, hogy ott alul tényleg, csak egy darab x található, és eddig hülyeségekről beszéltetek, de nem kicsit, hanem valami óborzalmas módon.. nos először is ezt kéne beismerni magatoknak, majd ha ez megtörtént, akkor majd UTÁNA és csak UTÁNA lehet szó arról is hogy esetleg felfogjátok miért ebben a formában javasolom az altérrácsszerkezetek pontos leírását.

  Nincs 5. dimenzió. első van és csókolom.

  Ahányszor többször találkozik magával annyival többet ad ki relatív. 1 találozásnál 2 relatív dimenziót, 2 találkozásnál 3 relatív dimenziót. 3 találkozásnál 4 relatív dimenziót

  De ti olyan hülyék vagytok ehhez , mint a döngölt agyag...


  Utoljára szerkesztette: SpeckoPI, 2019.12.27. 14:08:48