• Attilawap
    #62
    „A sima személyeskedő trollokat nem etetem, azokat figyelmen kívül hagyom, de ő más, egyszerűen meg akarom vele értetni, hogy miért nem értékelhetőek a megmondásai”
    Na én is pont így vagyok vele, én azt akarom megértetni vele, hogy tökéletesítse az elméletét még, mert ebben a formában nehezen hihető, nincsenek bizonyítások. Akárhányszor rákérdezünk a bizonyításokra, mindig el mismásolja, meg elkezdi mondani, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy ilyen alapvető összefüggéseket nem értünk.
    Olvastam az elméletedet TOR-rent, le a kalappal, ez egy igazán részletesen kidolgozott elmélet. Viszont többször is azt állítottad, hogy nincsenek részecskék. Akkor a radioaktív alfa, béta, gamma sugárzást mivel magyarázod? Amikor az urán bomlik, akkor részecskék pattannak ki belőle, amire itt a bizonyíték: link vagy ez: link Még doziméterrel is mérhető azoknak a részecskéknek a jelenléte, amik te szerinted nem léteznek. Na ez egy bizonyítás, amit te még nem tudtál írni. A második videóban még a kamera által felfett videón is látszanak azok a fehér pöttyök, amiket az okoz, hogy a radioaktív Csernobili üzemanyag töredékből folyamatosan jönnek ki a részecskék, amikor áthaladnak a kamera érzékelőjén az izotópok. A te gondolkodásod szerint egy atomerőműnek, atombombának nem is lenne szabad működnie. A fúziós erőművekről meg már ne is beszéljünk.

    Sikeres elmélet továbbfejlesztést és ötletekben gazdag újévet kívánok neked TOR-rent!

    Utoljára szerkesztette: Attilawap, 2019.12.31. 13:05:03