33479
-
vg #2848 "A szénhidrátról nem hallottam a legjobbakat."
Hát ez jó! Szénhidrát minden taplálékban van, ha annyira egészségkárosító hatása lenne már régen kipusztult volna az emberiség. A légnyeg, hogy híznod kellene úgy 15-20 kilót, mert 183cm-re a 63 az kaki. Ha ezt elérnéd már "talán!" látszana is valamicske izom féleség...
-
FERóKA #2847 Mi a véleményed szimplán csak a fehérjézésről?
5-10 kg-t szeretnék fölszedni max. nem akarom olyan nagyon komolyan nyomni,
csak annyit, hogy úgy azé látszódjon.
-
FERóKA #2846 A szénhidrátról nem hallottam a legjobbakat.
Annak van vmi egészségkárosító hatása??
-
#2845 Hát az adataid alapján "szénhidrátoznod" is kéne, nem csak "fehérjézned"... :) -
FERóKA #2844 Császtok!
Fehérjézni szeretnék, csak nem tom milyen mennyiségben és milyen fajtából kéne vegyek..egyáltalán van-e vmi káros mellékhatása, akár rövid vagy hosszútávon??
18 éves vagyok, 183 cm és 63 kg.
Kondiztam régebben komolyabban, de nem fehérjéztem.
Tud-e, csak a fehérje -mindenféle szteroidot és pumpáló cuccost mellőzve- vmi súlygyarapodást idézni?
Kösszi
Feró -
vg #2843 Én két hétig bírtam, hogy minden nap lementem, utána olyan voltam mint egy zombi. Sok értelme nincs, véleményem szerint. Mondjuk, nekem abból a szempontból szerencsém van, hogy 1 percre van a konditerem a lakásomtól, ezért nem nagy cucc lemenni. -
#2842 hát én alig bírok várni egy napot is hogy gyúrjak, legszívesebben lemennék midnen nap. CSak tom hogy ezt nem lehet, de akkor is:) -
#2841 komolyan mondom, nekem az edzés néha olyan mint egy terápiás kezelés. teljesen le tudok nyugodni tőle. elvonja a figyelmedet egy időre a mindennapi gondoktól és ezt én még nem nagyon tapasztaltam magamon máshol.
szóval igen, ez egy trauma! -
#2840 Mar elvonasi tuneteim vannak basszus:( 2 hetig le voltam serulve 1 hetet jartam es mult het ota megint nem tudok menni mert vegig oltonyben jartunk most pedig erettsegi.. mar alig varom a csutortokot, hogy vegre mehessek. Micsoda trauma:) -
#2839 nekem se megy mindig, főleg ha idegeskedek valami miatt. pedig az lenne az igazi -
vg #2838 Én soha nem tudok 8 órát egyfolytában aludni... -
#2837 ok, értem
köszi -
#2836 sztem a 8-9 az ideális. ha többet alszol sem leszel már kipihentebb és még a szervezeted is rég jutott táplálékhoz.
az nem gond hogy ha ledőlsz egy kicsit délután, de sztem ez hülyeség hogy többet érne több órás éjszakai alvásnál. -
#2835 Hát jó tom hogy nem 8, de ha többet alszunk 8 óránál az csak jobb, nem?
Meg azt mondják hogy egy délutáni 15 perces alvás többet ér mint egy pár órás éjszakai alvás, ez igaz? -
#2834 Hát nem szoktam csak szünetekben fent lenni eddig vagy tovább, de a suli időszakában ált. este 11-től reggel fél 6. Tom hoy nincs meg a 8 óra,de ha hamarabb fekszem le mint 11 akkor meg egész éjszaka nem tok aludni. De most úgy is jön a nyár, és a döglés. -
#2833 1+8=10
de amúgy tényleg nem gáz. a tested nem tudja hogy mikor van este meg reggel. csak azt hogy most éppen ébren vagy ill. alszol -
#2832 hogy ha beállsz ezekre az időpontokra, akkor jó. -
#2831 A napi 8 órai alvásnak az is jó, ha pl. lefekszem hajnali 1-kor és felkelek 10-kor? Vagy így éjfél után már mindenképp aludjak? -
#2830 köszike! :) -
#2829 hbd FtranX! -
#2828 akkor jó, már féltem egyedül:D -
vg #2827 Igen! -
#2826 Hahó, van itt valaki?
-
#2825 Hy
A HST edzésről mi a véleményetek,tapasztalat? -
#2824 thx !
-
#2823 Edzés után azonnal gyors felszívódású fehérje és szénhidrát kell! Ebbe ha belerakod a kreatint attól gyorsabban szívódik fel, vagyis hamarabb jut az izmokba! A kreatin NEM alaptápanyag! -
#2822 Állítólag a szójafehérje férfiaknak hosszútávon nem ajánlott. De ha józanésszel átgondolod, nem véletlen hogy ilyen olcsó. Ja, és egy tipp: ne azután kérdezz miután már megvetted. -
#2821 Hát nem tom..
-
#2820 #2809 & #2810 -re vki vmi választ ?
-
#2819 Köszi szépen a tanácsokat!
Én általában 6-8 illetve 10-12 ismétléssel dolgozom az adott gyakorlattőlfüggően! -
#2818 En 6os ismetlesekkel nyomtam az elejen is, igaz, nem ereztem a karom, de az elszantsag tobb erot adott minthogy egy ilyen dolog gond legyen.. -
#2817 Egy abszolút kezdőnek (pl. 1 hónap) nem ajánlott 6-8-ig lemenni! Sztem egy ideig(kb. 2 hónap) 10-12 ismétléses sorozatok. Az első a helyes technika elsajátítása és nem kell megszakadni, hanem érezni kell az adott izmot. Az pedig hogy mennyire látványos 1 év alatt a fejlődés, főként az edzés intenzitásától, táplálkozástól, pihenéstől és akár tetszik akár nem a genetikától függ! Sok sikert PESK! -
#2816 Hali! Hát nem tudom mit értesz "látványos" alatt, de körülbelül 1 év után már látszódni fog rajtad. Ha tömeget szeretnél növelni akkor 6-8 ismétléssel dolgozz maximum és a súlyt növeld! A heti 3 alkalom pedig tökéletes, lehetőleg edzések között legyen 1 nap pihenő. További sok sikert! -
#2815 heti 3 alkalom bocsi!! -
#2814 Sziasztok én most kezdtem kondiba járni! (1 hónapja)Mennyi idő alatt lehet látványosabbat fejlődni? Heti alkalommal járok!!
Még annit hogy mit érdemesebb növelni egy idő után:
- a sorozatok számát
- vagy a súlyt?
Köszi -
#2813 ez csak példa volt, nem tom hogy ti hogy szoktátok és ezért kérdezem, én enm így szoktam. -
vg #2812 Vélemenyem szerint, két hét alatt 5 kilóval nővelni a súlyokat nem jó móka! -
#2811 Hali!
Ti mikor és hogyan szoktátok emelni a súlyt pl. fekvenyomásnál?
Hogy pl. mikor már egy adott súlyból pl. 90kg-ból kimegy 5*8 egyszer, és utána rögtön, vagy rááltok vagy 2 hétig erre a súlyra és amikor már könnyedén megy 5*8 akkor feltesztek még plusz 5 kilót a rúdra?
Vagy hogy meg van határozva hogy minden második héten +3 kiló ha bírjátok ha nem? -
#2810 és hogy használ-e valamit? :)
És jó ha úgy szedem h, közvetlenül edzés után kreatin. 20 perc múlva egy kiadós kajálás és utána a szóját?
Előre is köszi! -
#2809 Hy! Ma vettem 500g "NATURA" Szójafehérje izolátum-ot.
Fehérje tart.: min. 93%
1240 huf-ba kerül, tehát szerintem nagyon elfogadható ára van!
A kérdésem az lenne, vki használt-e már ilyesmit, és h, miben különbözik a többi fehérjétől?