33479
12316971501353788406.png
  • Brolly
    jah, én nem ismerem, ergo nem fogok róla véleményt nyilvánítani.
  • jazzy
    Csak arra irtam, hogy legyenek kedvesek nem nekiallni most szekalni drugs bunnyt mert bemasoltam egy valaszat ennyi.
  • Brolly
    milyen két hozzászolását?:)
  • jazzy
    Egyebkent most, hogy utanaolvasgatok nem teljesen ertem de egy csomo helyrol olvastam, hogy dieta kozben nem szabad kavezni. Na most nem igazan ertem mivel ugye a zsiregetok alapanyaga, meg egyebkent is energiat ad stb. De en hiszek az okosoknak.. :D
  • jazzy
    Drugs Bunny valasza egy kerdesre.
    Akik nem szeretik legyenek kedvesek nem eszrevenni ezt a 2 hozzaszolasomat koszonom.
  • Brolly
    jah és diétázásánál mért nem lehet kávét ini?
  • Brolly

eh, ezt nem értem
  • Brolly
    ja ja az én anyám is ilyen, neki a kávé oylan mint nekem a víz:)
  • jazzy
    "Szia! Bodys szempontból a natúr kávé nagyon kerülendő? Sajnos sokszor éjszakás vagyok és olyankor kell valami, amitól egy tudok koncentrálni!"

"ez sima koffein, nem nagy gáz. de valójában nem értem pl. a kávézás kultúráját. főleg cigivel. az igazi hánásszagú büdössszáj titka!"

A dontes rajtad all:)
  • FtranX
    én nem javasolnám. elég könnyen rá lehet állni. anyám például reggelente zombiként közlekedik, amíg meg nem issza az első kávéját. :)
  • jazzy
    Hát ez jó kérdés, nem akarok nagy hülyeséget mondani. Diétázásnál nem szabad kávét inni ezt tudom. Hogy tömegelésnél szabad -e? Jó kérdés. Szerintem nem árthat, de majd a tapasztaltabban kijavítanak.
  • Brolly
    akkor szerinted megér egy próbát, hogy minden edzés előtt megigyak vagy 2deci kávét?
  • jazzy
    Szolnok sajna eleg tavol van onnan ugyhogy ez buko:( Sok etrendkiegeszitoben is megtalalhato a koffein:
    A koffein, kémiailag egy metilxantin, a legnagyobb mértékben fogyasztott pszichoaktív anyag. Jelen van a kávéban, teában, üdítőkben, kakaóban, édességekben is. A koffein központi idegrendszert stimuláló hatása mellett perifériás hatásai is vannak: fokozza a szívműködést, az anyagcserét és a légzést, növeli a vérnyomást és a vérkeringési sebességet, tágítja az agyi ereket, szűkíti a bélben levő ereket, valamint vizelethajtó. Megszünteti az álmosságot, javítja a hangulatot, gyorsítja a gondolkodást, átmeneti teljesítménynövekedést idéz elő. A koffeint azért is szokták zsírégetőkben az egyik komponensként alkalmazni, mert más hatóanyagok lebomlását lassítja. A koffein koncentrációjának csúcsa a bevitele után 30 perccel jelentkezik, a felezési ideje kb. 4 óra..
  • Brolly
    Jah meg hallotál olyat, hogy ha edzés előtt iszol kávét, akkor jobban fogsz bírni? meg talán az izomfájdalmakat is enyhíti de sztem nem, ezt is olvastam.
  • Brolly
    Bocs ez neked ment
  • Brolly
    Rátka, Miskolctól 31km-re
  • jazzy
    Jó embereket kell kifogni én 50k alatt sose kezdek filmet tolteni biztos van olyan ember akirol jol jon. Egyebkent torrent jo otlet csak a jobb torrentek meghivosak. Merre laksz? Hatha esetleg tudok segiteni.
  • Brolly
    ok, thenks
  • JGTC
    torrent, vagy bolt ceezee-nek megvan majd Ő elmeséli
  • Brolly
    hát csak a dc-vel az a baj hogy tölt egy filemt max. 5 KB/mp-el és nem is mindig tölt, és mire lejön a fájl az egy év.
  • jazzy
    En dc-rol szereztem be de sajnos mielott teljesen vegigneztem helyhiany miatt letoroltem viszont tuti, hogy hamarosan ujra leszedem.
  • Brolly
    De hol lehet ezt a filmet beszerezni, mert már annyi mindent hallotam róla, de még sehol sem találtam. Ti honnan szereztétek be?
  • JGTC
    amikor melegítenek verseny elött, Arnold meg dumál Lounak aki tiszta ideg :)
  • JGTC
    ezt kipróbálom én is...
  • FtranX
    jah, az nagyon állat! :D
  • BPeti2
    A legdurvább, amikor a Pumping iron-ban Lou Ferrigno ordítja,hogy "Arnold, Arnold"
  • Brolly
    Hát azt még nem ismerem azt a bbtv-t, de megnézem.
    De amúgy még a Rocky filmek v. az ehez hasonló filmek tudnak igazán felpörgetni:)
  • jazzy
    Nekem is bejonnek a BBtv-k:) Elegge tuningolo hatasa van ahogy orditanak olyankor rohannek le edzeni:)
  • BPeti2
    A hozzáállással nincsen baj,bár én inkább egy bbtv-t nézek meg, vagy valami fasza edzővideót.
  • Magnumrolcsi
    Kaptam tesómtól Verofit Isotonic italport (citrom ízü).
    6 féle ásványi anyag, 10 féle vitamin van benne.
    Elkerülhető vele a teljesítménycsökkenés és a nagy mértékü izom leépülés. Növeli az álló-, teljesítő képességet.
    Kíváncsi leszek veszek-e észre valamit pár használat után.
  • vg
  • Brolly
    nem tom, de imádok lent a konditeremben izzadni,szenvedni,erőlködni és azt az érzést amikor már annyira fáj a karod, hogy nem bírod behajlítani. És ezért is szeretek gyúrni:) meg minden edzés előtt megnézek egy Dragon Ball-os klipet hogy még nagyobb erőt adjon(Mivel imádom a Dragon Ballt).
  • jazzy
    Minek jobban erolkodni annal mint ami eleg a maximalis fejlodeshez:)
  • Brolly
    Mi? egy év, addig mit fogok csinálni? én már most szenvedni akarok:)
    tiszta Rocky addig meg csináljam az alapgykorlatokat, és semmit ne változtassak?
  • Ramore
    azzal még várhatsz szerintem, majd 1 év múlva gondolkozz el rajta.
  • vg
    Heh, "robbanásszerű fejlődést tapasztalunk" ilyen nálam a táplákékkiegészítők szedéséig, úgy közel egy évig nem volt.
  • Brolly
    akkor pl. hogyha már edzek egy fél éve, és már nem fejlődök úgy ahogy az elején, akkor kezdhetek szuperszetben gondolkozni?
  • BPeti2
    Idézet szintén az előbbi forrásból:
    "Amikor belefogunk a testépítésbe, robbanásszerű fejlődést tapasztalunk. Ez sajnos idővel csökken. Fél-egy év után azt tapasztalhatjuk, hogy izomzatunk már nem reagál olyan rendkívüli mértékben, mint az elején. A megoldás az edzések intenzitásának fokozása, melyekre különböző hatásos edzéstechnikák léteznek."
    Tehát neked brolly felesleges szuperszettben gondolkoni.
    Három gyakorlat egybe az a triszett.
  • Ramore
    én anno annyit pihentem a két gyaksi között, amíg átmásztam az egyik szerről a másikra. tényleg jó módszer a szuperszet, de mint azt már korábban írtam, zsúfolt teremben igencsak kivitelezhetetlen, hacsak nem partnerrel végezzük, úgy egyszerűbb azért.
  • Brolly
    de akkor egyszerre csak két gyakorlatot csináljunk szuperbe? Hármat lehet, vagyis ajánlatos?