33479
12316971501353788406.png
  • CeeZee
    ez sima tojás csak a sárgája nélkül, tartósítószerrel. 33db tojásnak a fehérjéje van egy kg-ban
  • Magnumrolcsi
    Mire szolgál az a tojásfehérjelé??
  • CeeZee
    én úgy tudom, hogy csak 8 napig. csak nekem nem romlott meg 10nap után se, azért rendeltem 10-et
  • BPeti2
    Kösz az infót.Jól értem,hogy az bontatlanul 10 napig áll el?
  • CeeZee
    Én ezt hívtam: 222-5906
  • CeeZee
    Most lebuktam!
    Felmész a honlapra, felcsörgöd a Varannó utcai számukat, bediktálod az adataidat és házhozszállítják. Ha 2-ig rendeled akkor már másnap ott lesz, csak mondd meg nekik hogy kb. mikor tudod átvenni.
    Nekem először azt mondták, hogy 5kg-t azért kéne rendelni minimum(320+áfa/1kg). De én már személyesen is voltam ott, hát nem könnyű odatalálni! Ha gondolod elnavigállak.
    Most 10 kilónként veszem. Múltkor ott voltam és kértem 10kg-t, erre mosolyognak rám. Kérdeztem, hogy hülyeséget mondtam? Mire ők: "maga ma a 10. aki ekkora mennyiséget kér és az interneten értesült" Azt azért tudni kell hogy elsősorban ez egy üzem. De egyébként rendesek.
  • BPeti2
    Ez már bunnyfóbia
    CeeZee:Olvasgatok visszafelé és látom,hogy a Capriovus kft.tojásfehérjelevét használod, ehhez hogy lehet hozzájutni,a budapesti telephelyen lehet venni kis mennyiségben is?
  • CeeZee
    Egy függőleges sínen megy a rúd? Azt néha én is használom.
  • Ramore
    így névre nem tudom melyik a Smith gép, de sejtésem szerint arra
  • CeeZee
    45 fokos kinyomás alatt mit értesz? Smith gépre gondolsz?
  • CeeZee
    Nem kell ennyire kiakadni, ne olvasd és kész. Te úgy látod én meg így. Én sem értek mindig egyet vele.
    Egyébként én már kérdeztem tőle és semmi gondom nem volt a válaszával. Értelmes kérdésre értelmes választ kaptam.
    Úgy beszélsz mintha én annyira ajnároztam volna itt a Bunny-t, pedig csak rákérdeztek én meg válaszoltam. Ennyi.
  • info
    Az hogy te azt irod drugs bunny stilusára. ---Úr Isten mit mertem leirni STILUS!--- hogy elég alternatív ez olyan finom van fogalmazva, hogy ....

Én azt mondaám bunkó stilus a javából.
  • info
    Szerinted az humor ha általában a következők a szavai: hülye fasz, buzi, te pöcs, idióta, és lehetne sorolni. Kösz de nekem egy idegen amikor valamit kérdezek tőle a neten, akkor ne így kezeljen le. Nem tudom mit szólnál ha te feltennél egy kérdést, valaki meg kapásból lehülyézne, lebuzizna, és elküldene a kurva anyádba?
  • info
    Egyetértek veled, jobb is hogy nem ismered.
    De sajnos egy darabig, legalább is addig, amig azok a bodysok és a sprotrajongók, akik nem határolódnak el tőle, nem irogatnak neki, nem magasztalják fel annyira a faszit, addig sajnos itt lesz. Igaza van annak a blog válaszolonak, aki azt irta idézném: "Mikor jön el az az idő, amikor egy testépítő megválogathatja kinek nyilatkozik, ki fényképezheti, ki készíthet róla filmet? Mint ahogy a "búlvársajtóban" is már ciki megjelenni."

Remélem hamar, és a testépítőkre nem úgy fognak ránézni, na megint itt van egy bunkó sötét alak bazi nagy izmaival.
  • info
    Nem akarlak kiábrándítani, de olvastam az Agymenést. Ne akard, hogy véleményezzem, mert nyomdafesték nem bírná amit leírnék. De ha időm engedi majd idézeteket másolok ettől a neotol pár olyan választ amiből kitünik milyen is ő.
  • info
    Még szerencse, hogy már nem ír Drugs Bunny a Tesztoszteron.hu bármelyik rovatában. Ha észrevetted már csak a bodybuilder hun foglalkoztatják. De remélem nem sokáig, mert nagyon sok kezdő, vagy haladó testépítőt, vagy e sport iránt érdeklődőnek nagyon durván, otrombán, sőt bunkón válaszolt, vagy egyenesen ki is üldözött onnan. Most ezzel a BB-tv-vel próbálkozik, de ha valaki látta az adásokat, főleg a 8. részt (én megnéztem!!) ez döbbenet. Remélem azok akik nem bodysok, azok nem ez alapján mérik a többi bodyst, mert ha igen akkor rúlunk nagyon rossz vélemény fog kialakulni.
  • steweee
    nem inkább patikusok ? :))
  • Ramore
    én megvédeném a negatív feknyomást, szerintem hasznos gyakorlat, mondjuk heti egy alkalommal célszerű beütemezni. nem feltétlenül az izomláz a bizonyítéka a helyesen elvégzett gyakorlatnak. én egy héten kétszer mellezek, az egyik napon csak 45C-os gyakorlatokat végzem (45C feknyom, 45C-os kinyomás, ülő tárogató gép, vagy negatív feknyom), a másik napon normál mell gyakszik (feknyom+tárogatás+kétkezes kinyomás, vagy álló kitoló gép).
  • CeeZee
    a mellednek akkor lesz alsó vonala ha lesz tömege.
    nekem nem bírja a vállam, de ez az én egyéni szoc. problémám :D
    ha nem érzed sztem ne csináld
  • freeeedy
    Ja boccsi!!
  • jazzy
    Nem erzem, hogy a vallamat szetcseszne, csak miutan csinalom sohasincs izomlazam, pedig normalisan csinaltam. Elvileg alakitja a mell vonalat, csak nem tudom mennyi ido utan lesz annyira fejlett a mellizmom, hogy legyen mit alakitani rajta.
  • CeeZee
    eltévedtél!
  • CeeZee
    hát elég alternatív, az biztos.:D
  • vg
    Igen, köszi! Nekem nem tetszik a stílusa, ezért nem is érdekel!
  • CeeZee
    megtaláltad?:D
  • CeeZee
    kár érte. láttam élőben a fitparádén, debrecenben. hát... kisebb volt határozottan
    neki mindig is voltak gondjai a veséjével
  • FtranX
    szegény azóta nagyon lefogyott. veseátültetése is volt.
  • CeeZee
    akinek genetikusok voltak a szülei:

Flex Wheeler szabadpóz
  • CeeZee
    jobb oldalt középen
  • vg
    Hol van ilyen rovat?
  • CeeZee
    ->www.body.builder.hu
    ->Edző válaszol rovat.
  • vg
    Hol lehet olvasni "őt"?
  • CeeZee
    :D
    azaz igazság, hogy érteni kell az ő humorát, ami az elején elég nehéz. én minden nap olvasom amiket ír és csak annyit mondok, hogy nem hülye a faszi. ha felveszed a ritmusát nem lesz gond, csak erre nem mindenki képes. dehát nem is kötelező őt olvasni
  • Brolly
    jah ok.
  • vg
    Nem ismerem ezt a Drugs Bunny arcot, de azt hiszem, hogy jobb is!
  • CeeZee
    ne akadj fel apróságokon!
  • CeeZee
    én ásv. vízről beszélek, de valaki(Drugs Bunny) luxusnak tartja. :D
    "ha nincs ló jó a szamár is" alapon én is iszom néha csapvizet, de nem szeretem, mert sztem van mellékíze és más valahogy. de ez az én véleményem.
  • vg
  • Brolly
    hát nekem a sima víz az a csapvíz.:)
  • vg
    Nyilván nem csapvízről beszélünk!