33479
12316971501353788406.png
  • lamase
    természetesen ezt én is igy gondoltam, jobban szeretem enni a fehérjét mint inni :o
  • a zsírkereskedő
    a fejlődés kulcsa h nem csak edzésnaponn eszel tápkiegeket és nem csak edzésnapon figyeled a kajálást hanem mindíg
    az így bevitt + kalória eredményezi a fejlődésed
    érdemes mást is enni nem csak volumass35-t...
  • jazzy
    BPeti ert hozza ebben biztos lehetsz:)
  • lamase
    azért megvárom CeeZee hozzászólását is:p
  • lamase
    csak edzésnapon?
  • BPeti2
    Ne! Közvetlenül edzés után igyál 1 adagot(2kanál), opcionálisan ihatod reggel felkelés után is.Lefekvés előtt már semikkép.
  • lamase
    Volumass 35 mellett döntöttem, ugyan ugy igyam mint az anabolic wheyt? (minden nap 3-4x)
  • Zsoldos
    nem olyan nagy baj az. 2-3 oras edzeseknel szokott problema lenni a vizpotlas.
  • CeeZee
    mondjuk sztem az izzadásnak a fogyáshoz elég kevés köze van.
    itt inkább az a ciki, hogy a pl. 45 perces kardió alatt nem elég a 7 decis kulacsban lévő folyadék és ezért abba kell hagyni pl. a biciklizést, hogy utántöltsön az ember
    remélem ma lesz légkondi, bár egy fokkal enyhébb is az idő
  • Ramore
    minden esetre a diétázóknak biztosan nem okozott problémát a fokozott izzadás :)
  • CeeZee
    :D lehet :D
    hál' istennek ez csak egy fél órás kimaradás volt, de azt is megéreztük
  • Ramore
    nem fizették be a villanyszámlát? :)
  • JGTC
    :)
  • CeeZee
    az izomláz azért van mert velünk edzettél!:D
    a dög meleg meg azért mert nem volt áram-> nem volt légkondi
  • a zsírkereskedő
    jujj tényleg volt v 35 fok+ a páratartalom...ritkán iszok ennyit edzés alatt...
    de most aztán olyan izomlázam van h csak na!
  • CeeZee
    és még az ingyen szaunáról nem is beszéltél!:D
  • kritikuss
    Jó a szemed :)))
    valóban inkább a filmekre hivom fel a figyelmet ebben a forumban, de!!!!!!
    DE, ez nem jelenti azt, hogy ezzel KERESKEDNÉK!!!!!!!
  • kritikuss
    Igen nekem meg van DVD-én.
  • kritikuss
    Ez így jött ki, de nem szokásom a krédésre kérdséssel feleni.
  • kritikuss
    Ebben az egyben igazat adok, a Scitec reklám munkája, mait már jó pár éve elkezdett valóban nagy. Ha nem tévedek, olyan szerződéseket irattak alá nevesebb testépítőkkel, hogy csak is ők fényképezhetik, videozhatják, stb. senki más nem, ezért cserébe tápkieg. jár nekik repiben.
    Ellenben ez nem jeletni azt, hogy az ő termékük a legjobb. S a másik probléma ezzel a fajta durva marketingel, hogy eladják magukat a versenyzők, s nem tudnak tovább lépni, ha lenne rá esélyük. Sőt... de nem mennék ebbe bele, mert lehet, hogy másnak uncsi.

Valahol lejebb még régebben olvastam valaki mástól, hogy nagyon ajánlja az extremfit által forgalmazott dolgokat. Baró drága, de valóban szuper dolgokról van szó. Az újságjuk sem akármi, aki megveszi és megnézi az tudja bizonyítani. Nem csoda hiszen a musclemag inter. mutációja.
  • a zsírkereskedő
    ma tök jó volt edzeni ceezee és jgtc urakkal...
    németh pisti barna robi... megvolt a motiváció
    a mi terünkhöz képest ez egy űrhajó felszereltségű terem....
    a mentális kielégülés jó
    eddzetek ti is néha máshol - én oda-vissza másfél órát utaztam a szokásos 10perc helyett egy másik hely miatt de megérte bőven megérte
    az élmény megmarad az izom elszáll!?:D:D:D lehet... de ne hagyjuk:)
  • Zsoldos
    mivel a hozzaszolasai 99%-aban dvd-ket reklamoz, ugy sejtem nala lehet megvenni, ha erdekel valamelyik. persze lehet hogy tevedek :)
  • CeeZee
    megvan neked a DVD?
  • CeeZee
    te a kérdésre kérdéssel felelsz?
  • a zsírkereskedő
    igazából nem lehetünk semmiben biztosak
    állítják, hogy ellenőrzött termékek és ez gondolom így is van
    a termékek közt meg biztos, hogy van különbség bár nem hinném , hogy olyan ég és föld ...
    a scitcnek van a legjobb marketingje meg majdnem minden versenyzőt ők szponzorálják... én eddig cytogen-t szedtem és nekem jó volt
    de nem ezektől kell a csodát várni
    ez csak kiegészítik a táplálkozást ezért ez a neve segít de nem bízható rá minden
  • kritikuss
    Ez a kép tetszik
  • kritikuss
    Biztos vagy benne, hogy az az ami,
    s biztos vagy benne, hogy minden termékük
    olcsóbb, no és jobb ???
  • kritikuss
    DVD, nem link
  • Magnumrolcsi
    :D
  • CeeZee
    ez egyébként tényleg így van!:D
  • vg
    Kondi a legjobb! :)
  • lamase
    én jobban szeretem a testépítő szót, amikor kérdezik mit sportolsz, azt mondod hogy edzel, erre tuti jön a kérdés, mit edzel:)
  • Breki33
    A legjobb eredmény elérése érdekében egyensúlyba kell hozni a nyújtó edzéseket az erõsítéssel, így miután erõsítettél nyújtsál is, és erõsítsd azokat az izmokat amelyeket nyújtasz. Ha csak az erősítéssel foglalkozol edzés közben, akkor visszafejleszted a hajlékonyságodat, lazaságodat. Ha viszont az erősítés mellett hangsúlyt fektetsz a nyújtásra is, akkor az erőd és a lazaságod is fejlődni fog.

Amikor elkezdesz nyújtani, reflexszerűen elkezd erősebben összehúzódni az izmod annak érdekében, hogy elkerülje a sérülést. Ha hosszabb ideig tartod a nyújtó mozdulatot, akkor a tested hosszabbra fogja engedni az izmaidat. Mindez a test védekező funkcióinak köszönhető. A nyújtás megkezdésekor az izom megfeszülése az izom és az inak érintkezésénél feszültséget okoz, majd egy bizonyos feszültségi szint után a tested megtiltja az izomnak a további összehúzódást. Ilyenkor az izmok, inak és inszalagok sérülésének elkerülése érdekében ellazulnak az izmok. Nyújtáskor tehát az első izommegfeszítő reflexet egy idő után legyőzi az izmok és inak védelmére szolgáló ellazulás. Ezért kell hosszasan kitartani a statikus nyújtó mozdulatokat.

A statikus nyújtás fix testhelyzetben végzett, hosszan kitartott nyújtást jelent. Miután felvetted az adott testrész nyújtásához szükséges testhelyzetet, kb. 10-15 másodpercig nyújtsad az izom által engedett végső pozícióban az adott testrészt.

Ha az izmaid maximális védelmét jelentő teljes levezetésre is van időd az edzés végén, akkor a statikus nyújtás előtt még végezz egy kis levezető mozgást (pl.: sétálj 5-10 percet a futógépen odafigyelve a légzésedre), majd dinamikus nyújtást. A dinamikus nyújtás a mozgási terjedelem határáig kontroláltan, lassan kivitelezett lendítő mozdulatokat foglalja magában. Ilyen mozdulatok például a láblendítések, a karlendítések vagy a felsőtest fordítások. Figyelj arra, hogy a dinamikus nyújtásban nincsenek erõltetett mozgások, és vigyázz, hogy ne erőltesd a mozgási terjdelem határán túlra a mozdulatokat!

Az edzés mellett a sikeres nyújtáshoz is szükséges a megfelelõ levegõvétel. A tudatos légzés segíti a testedet ellazulni és elõsegíti a vér áramlását. Nyújtáskor lassan, nyugodtan lélegezz. A belégzés az orrodon keresztül történjen, és a hasi részre szívd be a levegőt. Belégzés után tartsd bent a levegõt egy pillanatra, aztán lassan lélegezd ki a szádon keresztül. A kilégzést az izom megfeszülésével egy időben végezd.

klikk gyakorlatokra
  • vg
    Én kondinak. :)
  • CeeZee
    miért?

egyébként a Cytogen is Scitec termék, csak kedvezőbb az ára
  • CeeZee
    keresem, de egyenlőre nem találom. ha lesz valami belinkelem
  • CeeZee
    a gyúrásnak(mint kifejezés) van egy kis negatív tartalma. én edzésnek hívom
  • CeeZee
    link? vagy ez dvd?