33479
-
#3410 természetesen ezt én is igy gondoltam, jobban szeretem enni a fehérjét mint inni :o -
a zsírkereskedő #3409 a fejlődés kulcsa h nem csak edzésnaponn eszel tápkiegeket és nem csak edzésnapon figyeled a kajálást hanem mindíg
az így bevitt + kalória eredményezi a fejlődésed
érdemes mást is enni nem csak volumass35-t... -
#3408 BPeti ert hozza ebben biztos lehetsz:) -
#3407 azért megvárom CeeZee hozzászólását is:p -
#3406 csak edzésnapon? -
BPeti2 #3405 Ne! Közvetlenül edzés után igyál 1 adagot(2kanál), opcionálisan ihatod reggel felkelés után is.Lefekvés előtt már semikkép. -
#3404 Volumass 35 mellett döntöttem, ugyan ugy igyam mint az anabolic wheyt? (minden nap 3-4x) -
Zsoldos #3403 nem olyan nagy baj az. 2-3 oras edzeseknel szokott problema lenni a vizpotlas. -
#3402 mondjuk sztem az izzadásnak a fogyáshoz elég kevés köze van.
itt inkább az a ciki, hogy a pl. 45 perces kardió alatt nem elég a 7 decis kulacsban lévő folyadék és ezért abba kell hagyni pl. a biciklizést, hogy utántöltsön az ember
remélem ma lesz légkondi, bár egy fokkal enyhébb is az idő -
#3401 minden esetre a diétázóknak biztosan nem okozott problémát a fokozott izzadás :) -
#3400 :D lehet :D
hál' istennek ez csak egy fél órás kimaradás volt, de azt is megéreztük -
#3399 nem fizették be a villanyszámlát? :) -
#3398 :) -
#3397 az izomláz azért van mert velünk edzettél!:D
a dög meleg meg azért mert nem volt áram-> nem volt légkondi -
a zsírkereskedő #3396 jujj tényleg volt v 35 fok+ a páratartalom...ritkán iszok ennyit edzés alatt...
de most aztán olyan izomlázam van h csak na! -
#3395 és még az ingyen szaunáról nem is beszéltél!:D -
kritikuss #3394 Jó a szemed :)))
valóban inkább a filmekre hivom fel a figyelmet ebben a forumban, de!!!!!!
DE, ez nem jelenti azt, hogy ezzel KERESKEDNÉK!!!!!!! -
kritikuss #3393 Igen nekem meg van DVD-én. -
kritikuss #3392 Ez így jött ki, de nem szokásom a krédésre kérdséssel feleni. -
kritikuss #3391 Ebben az egyben igazat adok, a Scitec reklám munkája, mait már jó pár éve elkezdett valóban nagy. Ha nem tévedek, olyan szerződéseket irattak alá nevesebb testépítőkkel, hogy csak is ők fényképezhetik, videozhatják, stb. senki más nem, ezért cserébe tápkieg. jár nekik repiben.
Ellenben ez nem jeletni azt, hogy az ő termékük a legjobb. S a másik probléma ezzel a fajta durva marketingel, hogy eladják magukat a versenyzők, s nem tudnak tovább lépni, ha lenne rá esélyük. Sőt... de nem mennék ebbe bele, mert lehet, hogy másnak uncsi.
Valahol lejebb még régebben olvastam valaki mástól, hogy nagyon ajánlja az extremfit által forgalmazott dolgokat. Baró drága, de valóban szuper dolgokról van szó. Az újságjuk sem akármi, aki megveszi és megnézi az tudja bizonyítani. Nem csoda hiszen a musclemag inter. mutációja. -
a zsírkereskedő #3390 ma tök jó volt edzeni ceezee és jgtc urakkal...
németh pisti barna robi... megvolt a motiváció
a mi terünkhöz képest ez egy űrhajó felszereltségű terem....
a mentális kielégülés jó
eddzetek ti is néha máshol - én oda-vissza másfél órát utaztam a szokásos 10perc helyett egy másik hely miatt de megérte bőven megérte
az élmény megmarad az izom elszáll!?:D:D:D lehet... de ne hagyjuk:) -
Zsoldos #3389 mivel a hozzaszolasai 99%-aban dvd-ket reklamoz, ugy sejtem nala lehet megvenni, ha erdekel valamelyik. persze lehet hogy tevedek :) -
#3388 megvan neked a DVD? -
#3387 te a kérdésre kérdéssel felelsz? -
a zsírkereskedő #3386 igazából nem lehetünk semmiben biztosak
állítják, hogy ellenőrzött termékek és ez gondolom így is van
a termékek közt meg biztos, hogy van különbség bár nem hinném , hogy olyan ég és föld ...
a scitcnek van a legjobb marketingje meg majdnem minden versenyzőt ők szponzorálják... én eddig cytogen-t szedtem és nekem jó volt
de nem ezektől kell a csodát várni
ez csak kiegészítik a táplálkozást ezért ez a neve segít de nem bízható rá minden
-
kritikuss #3385 Ez a kép tetszik -
kritikuss #3384 Biztos vagy benne, hogy az az ami,
s biztos vagy benne, hogy minden termékük
olcsóbb, no és jobb ??? -
kritikuss #3383 DVD, nem link -
#3382 :D
-
#3381 ez egyébként tényleg így van!:D -
vg #3380 Kondi a legjobb! :) -
#3379 én jobban szeretem a testépítő szót, amikor kérdezik mit sportolsz, azt mondod hogy edzel, erre tuti jön a kérdés, mit edzel:) -
#3378 A legjobb eredmény elérése érdekében egyensúlyba kell hozni a nyújtó edzéseket az erõsítéssel, így miután erõsítettél nyújtsál is, és erõsítsd azokat az izmokat amelyeket nyújtasz. Ha csak az erősítéssel foglalkozol edzés közben, akkor visszafejleszted a hajlékonyságodat, lazaságodat. Ha viszont az erősítés mellett hangsúlyt fektetsz a nyújtásra is, akkor az erőd és a lazaságod is fejlődni fog.
Amikor elkezdesz nyújtani, reflexszerűen elkezd erősebben összehúzódni az izmod annak érdekében, hogy elkerülje a sérülést. Ha hosszabb ideig tartod a nyújtó mozdulatot, akkor a tested hosszabbra fogja engedni az izmaidat. Mindez a test védekező funkcióinak köszönhető. A nyújtás megkezdésekor az izom megfeszülése az izom és az inak érintkezésénél feszültséget okoz, majd egy bizonyos feszültségi szint után a tested megtiltja az izomnak a további összehúzódást. Ilyenkor az izmok, inak és inszalagok sérülésének elkerülése érdekében ellazulnak az izmok. Nyújtáskor tehát az első izommegfeszítő reflexet egy idő után legyőzi az izmok és inak védelmére szolgáló ellazulás. Ezért kell hosszasan kitartani a statikus nyújtó mozdulatokat.
A statikus nyújtás fix testhelyzetben végzett, hosszan kitartott nyújtást jelent. Miután felvetted az adott testrész nyújtásához szükséges testhelyzetet, kb. 10-15 másodpercig nyújtsad az izom által engedett végső pozícióban az adott testrészt.
Ha az izmaid maximális védelmét jelentő teljes levezetésre is van időd az edzés végén, akkor a statikus nyújtás előtt még végezz egy kis levezető mozgást (pl.: sétálj 5-10 percet a futógépen odafigyelve a légzésedre), majd dinamikus nyújtást. A dinamikus nyújtás a mozgási terjedelem határáig kontroláltan, lassan kivitelezett lendítő mozdulatokat foglalja magában. Ilyen mozdulatok például a láblendítések, a karlendítések vagy a felsőtest fordítások. Figyelj arra, hogy a dinamikus nyújtásban nincsenek erõltetett mozgások, és vigyázz, hogy ne erőltesd a mozgási terjdelem határán túlra a mozdulatokat!
Az edzés mellett a sikeres nyújtáshoz is szükséges a megfelelõ levegõvétel. A tudatos légzés segíti a testedet ellazulni és elõsegíti a vér áramlását. Nyújtáskor lassan, nyugodtan lélegezz. A belégzés az orrodon keresztül történjen, és a hasi részre szívd be a levegőt. Belégzés után tartsd bent a levegõt egy pillanatra, aztán lassan lélegezd ki a szádon keresztül. A kilégzést az izom megfeszülésével egy időben végezd.
klikk gyakorlatokra -
vg #3377 Én kondinak. :) -
#3376 miért?
egyébként a Cytogen is Scitec termék, csak kedvezőbb az ára -
#3375 keresem, de egyenlőre nem találom. ha lesz valami belinkelem -
#3374 a gyúrásnak(mint kifejezés) van egy kis negatív tartalma. én edzésnek hívom -
#3373 link? vagy ez dvd? -
Zsoldos #3372 talan pont azert kerdezte itt -
#3371 te gyúrsz?:/ ez testépítő fórum