33479
12316971501353788406.png
  • kritikuss
    Ez a film sem semmi....................

• kritikuss
    BioTech csak is ezt vegyed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
    A másikat el lehet felejteni!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • MagyaR
    Helósztok! Mien oldalon tudok nyujtó gyakorlatokat nézni?
    Mármint ugyebár gyúrás után kikell nyújtani az izmokat, de nem naon tok ien gyakorlatokat csak 1-et 2-t.
  • Zsoldos
    Ti mirol beszeltek itt :) Nem igazan vannak fanatikus munkaerokent szamontartva. napi 12 ora kemeny munka, hat nem az az atlag :)
  • Brolly
    Hát én nem naon látok normális lányokat cigányokkal, de nem hiszem hogy annyit bírnának dolgozni, inkább elmennek vandálkodni meg verekedni.
  • vg
    Szerintem a segédmunkától olyan izmosak Kemény lehet 8-12 órában mondjuk köveket hordani, vagy lapátolni. Én azt nem tudom, hogy a csajok mit esznek az ilyen discos, önálló életre képtelen roma srácokon...
  • Brolly
    Hát én nem tom hogy nekik honnan van pénzük, de vannak oylanok is akik igen drága cuccokba járnak, sztem konditerembe biztos nem járnak, mert még egyet sem láttam így terembe, de ne mtom hol gyúrják így ki magukat, de vannak olyan állatok,de a vékony és kigyúrt közt is csak tsti különbség van, mert büszkeségbe,bunkóságba,keménységbe ugyanolyanok. Azért 1-2 skinhead bandát elküldenék pár cigányhoz.
  • vg
    Igy elég nehéz tanácsot adni, mert azt sem tudjuk, hogy hány kiló vagy, milyen magas, stb... A legjobb amit tehetsz, hogy olvasgasd body.builder.hu edző válaszol rovatot, biztos valaki már feltette ezt a kérdést, természetesen kicsit másképp! Pár óra olvasgatás után már nagyábból képben leszel!
    body.builder.hu edző válaszol
  • Exxon Valdeez
    Sziasztok!
    Már régen írtam, de azért hellyel-közzel figyeltem a topikot. 3 hete kezdtem egy egy kezdő edzéstervet, és a héten szeretnék venni táplálékkiegészítőket. Ti ilyen kezdő szinten mit ajánlanátok nekem? BioTech illetve Scitec termékeket vegyek?
  • vg
    Szerinted miből tudják finanszírozni a gyúrást??
  • justin
    Tulajdonképpen ez is visszavezethető zsírkereskedő elméletéhez, amit én is osztok: van az okos testépítő és van a buta "gyúrjunk vazze" ember.
  • Brolly
    Hát ilyenek a cigányok, vannak igen sokan akin lehet látni hogy gyúr, de ne mondja nekem senki hogy azért gyúrnak mert szeretik ezt a sportot, csak azért hogy belekössenek mindenkibe, de azt is csak úgy merik meg ha vannak vagy 6-an.
    Nem vagyok rasszista, de a cigányok 98%-át ki nem álhatom,utálom.
  • justin
    Persze rosszul esik hogy általánosítanak egy-két rossz példa alapján, de végülis az ilyen felületes emberkék véleménye - nekem legalább is - nem számít annyit hogy ezen mérgelődjek. Ha valaki akar úgyis megismer közelebbről és akkor rájön miylen vagyok valójában.
  • CeeZee
    de ez már meglátszik azon is, hogy az adott embert mi motiválja. életemben nem mentem le úgy a terembe, hogy most azért edzem aznap keményen mert le akarok valakit csapni. de nagyon sokan sajnos ezért kezdik el ezt a sportot(amit az ő szintjükön valóban gyúrásnak lehet max. nevezni). és mivel ezek az emberek "hangosabbak", feltünőbbek ezért az úgymond "átlagember" velük találkozik a legtöbbet és ezen emberek alapján ítélik meg a testépítést. sajnos. de amint az már olyan sokszor bebizonyosodott ez rajtunk csattan(vagy csak nekünk esik rosszul).
  • lamase
    így átgondolva igazadvan az oktalan belekötéssel kapcsolatban
  • a zsírkereskedő
    a testépítő okos, míg a "gyúrunk vazze" ember buta
    a testépítő tudja mi kell neki, a "gyúrunk vazze" ember meg megy a mekibe vacsizni
    soroljam még?
    műveltség kitartás és esztétika kell ehhez a sporthoz
    aki meg beleköt másokba az anélkül is beleköt, hogy komolyabban foglalkozna a testével
    a kövérek meg szeretnek kövérek lenni és rá akarják erőltetni másokra a saját kilátástalanságukat...
    nagyjából ennyi a véleményem...
  • lamase
    A probléma abból van hogy azokon akiken megláccik gyakran kihasználják ezeket az 'adottságokat', és indokolatlanul belekötnek emberekbe. Ez se testépítő magatartás. sztem
  • justin
    Nekem az a véleményem, hogy sokan elítélik és előítéletekkel élnek a testépítőkkel, de akár azokkal szemben is akik "nem olyan profi szinten" de lejárnak kondizni és esetleg meg is látszik rajtuk. Az a gyanúm, hogy van benne jó adag irigység is.
  • jazzy
    A 2 sracrol nekem is megvan a velemenyem akik a kepen egy discoban felmeztelenul futkosnak, szerintem ez nem testepito magatartas. Egyebkent meg ne is foglalkozzatok veluk hiszen ezt hivjak irigysegnek.
  • CeeZee
    Partyarcok és VVFC topicokban kezdi felütni a fejét az irigység és a -minden testépítő nyomi kokszos- című hangulat! Azért ide írom, mert néhány idejáró ember találkozott a "problémával" és gondoltam nem azokat a topicokat offolom szét. Vélemény?
  • CeeZee
    Gratula! És sok sikert/kitartást az edzéshez, de főleg a diétához!
  • jazzy
    Szuper vege az erettseginek jol is sikerult! A hettol vegre tudok menni ujra edzeni es kezdhetem a komoly dietat:) Ennek mar ideje volt elvonasi tuneteim vannak.
  • vg
    Én úgy közel +60 kilóval több vagyok, nomeg +12-13 évvel több...
  • Magnumrolcsi
    Azt hittem Te vagy :)
    Majd nem izmosabb mint Én :D
  • vg
    Óóóó, jeeeee! Hellblazer!
  • CeeZee
    nem rossz az új logód. Marvel képregényből van?
  • CeeZee
    nem semmi a srác!
    de az önbizalma 10x akkora, mint az enyém!
  • vg
    privi.hu...

izom...
    még több izom...

• CeeZee
    ezt azért nem tartom valószínűnek mert amikor protein turmixot iszom(kb 40g fehérje) vagy túrót eszem(40-50g fehérje) semmi bajom sincsen.
    most a tesco "fantasztikus" minőségére gyanakszom
  • Zsoldos
    Hat, lehet. Mindenesetre a macsek rogton jobban lett a csokkentett feherjes kajatol, pedig nala tuti nem jatszott be placebo hatas. Valoszinu ha letezik is ilyen osszefugges akkor is embere valogatja.

Az hogy mi tevhit meg mi nem, nehezen eldontheto, eleg csak osszehasonlitani miket hittek 10-20 eve, ami ma baromsagnak szamit. Es van egy olyan hatarozott gyanum, hogy a tudas csucsat meg nem ertuk el. :)
  • jazzy
    A feherjebevitellel nincs bajom, a husokkal van baja most a gyomromnak, valoszinu a gyors valtas kicsit megterhelte. Ugyhogy most pihentetem egy kicsit utana visszaallok.
  • FtranX
    ez a kérdés nemrég került itt szóba.

Én még nem hallottam, hogy egészséges embernek baja lett volna a nagyobb fehérjebeviteltől és a szakavatottaktól sem olvastam ilyet. Ennek ellenére az átlagos orvosok hajlamosak a megemelt fehérjebevitelre rásütni, hogy káros. Szerintem ez csak egy gyakori tévhit náluk.
  • Zsoldos
    Hmm, mindenkinek gyomorproblemai vannak ujabban? Pedig elvileg egeszsegesen etkeztek. Egy allatorvos szerint a macskam veseje azert vacakolt, mert a tap amit adtam neki tul sok feherjet tartalmazott. (raadasul egy ragadozorol van szo) Nem lehet hogy hasonlo szitu van az emberrel is, ha 2 kezzel tomi magaba a feherjet?
  • jazzy
    En most teljesen ra vagyok utalva levesre, joghurtokra, gyumolcsre, zoldsegre, turora... nagyon rossz mostanaban az emesztesem es egyszeruen nem tudok hust enni ugyhogy most probalom potolni turoval, jobbat sajnos nem tudok 1 darabig:(
  • a zsírkereskedő
    hát a csirkét sok mindennel lehet pótolni
    de ezt te is tudod meg már írtad...
    egyébként meg ne háborúzzunk... legalább mi kondisok ne
  • CeeZee
    kabbe! miért kell mindig a kakinál leragadni?
    csak begörcsölök kicsit tőle, evés után kb 1 órával
    eddig nekem sem volt bajom vele, lehet piacon kéne vásárolni?
  • a zsírkereskedő
    sorry
  • a zsírkereskedő
    darabos a székleted? vagy hogy gondoltad?
    nekem semmi bajom a témával...
  • CeeZee
    váltsunk is, mert megint épp eszem:D
    volna is egy kérdésem: volt már nektek olyan hogy nehezen emésztettétek pl a csirkemellet? nekem mostanában van ilyen, azt hiszem váltanom kell pl marhára(mármint marha húsra), halra, pulykára
  • FFX
    hát igen, ez a téma biztos nem kap aranyÉRmet