33479
12316971501353788406.png
  • dombi7
    Ez jó témaváltás volt :) Azóta senki nem írt semmit :)
  • vg
  • CeeZee
    támogatom!
  • JGTC
    na váltsunk is témát
  • JGTC
    a más alatt a az aranyeret értettem
  • CeeZee
    Igen. Tényleg nem érted.:D
  • vg
    Már bocsi, de a tömegnövelésben benne van az izomnövelés is... nem értelek!
  • JGTC
    csak az a finnyás itt aki eddig a teremben csak tömeget növelt és nem mást még mellé
  • Ramore
    pedig a wc-n ajánlott annyi időt eltölteni, amennyi szükséges. bizony megerőltető a szervezetnek az olvasás, azaz a többlet idő, pláne hosszú távon, és bizony aranyérhez vezethet, ha ebből rendszert csinálunk. pláne azokra vonatkozik, akik esetleg örökletesen "hajlamosabbak" az aranyérre.
  • vg
    De finnyásak vagytok bakker... ti vagytok kondisok?
  • FFX
    én meg szerencsére nem vok vizuális típus
    [ő is evés közben toppant be]
  • CeeZee
    ezt nem hiszem el, már megint evés közben gondoltam, hogy benézek ide és ezt kell olvasnom!:D éljen a naturalizmus!
  • a zsírkereskedő
    én nekem nincs még szerencsére...
    az orvosok dolga kivizsgálni, a kezelést is célszerű, ha betartja az ember...
    aztán ha meggyógyult lehet újra mindent csinálni... ésszel
  • jazzy
    Nalam olyasmi hogy neha veres szeklet fajdalom meg egy dudor, ami miatt neha viszket is. Nekem az okosok mondtam, hogy aranyer, enmeg nem ertek hozza igy elhittem:)
  • vg
    Olvasgasd a www.aranyer.hu oldalt, mert neked tuti nincs aranyered... Azt pedig végkép nem értem, hogy miért lennének azok az emberek aranyeresek akik olvasnak a wc-n újságot unalmukban?! Megfigyeltem, akiknek a családjukban van egy orvos, azok egytöl egyig hipohonderek...
  • CeeZee
    Nekem is pont most kell ennem!:D
    A levegőt mindig helyesen kell venni(mert különben be is ájulhatsz és az pl fekvenyomásnál elég kellemetlen). És igen, attól majd nem vörösödsz(annyira :D).
  • Rossing
    Tehát azt mondjátok hogy ha megfelelö sullyokkal dolgozom és nem eröltetem meg magam akár akkor a tünetek meg is szünhetnek?nem dolgozom nagy sullyokkal egyébként 80al szériázom szoval nem vagyok valami nagy izom király!a tüneteim elöször csak viszketés volt azt gondoltam hogy nem voltam ''alapos'' amikor elvégeztem de aztán 2-3 fürdéd után sem mult!aztán éreztem hogy valami megváltozik amikor űritek!(ez avval járt együtt hogy többet töltöttem a wc-én mint amennyit szoktam,régen nem értettem de most már tudom hogy az emberek miért visznek a wc-re újságot) :)a rutin műtéthez annyit fűznék hogy igazad is lehet de apámnak is van tehát ez hajlamosság.gyenge a kötöszövetem.ha megműtetném az okés lenne de az az egy problémám hogy nem ez az egyetlen erem illetve vénám ami a seggem körül van s nagy a valószínűsége hogy akár ú
    jjabb is lehet. kösz mindenkinek.ja még egy kérdés ha megfelöen szabályzom a kilégzésem meg a belégzésemet a feladat közben akkor az csökkenti az esélyét hogy bepirosodjon?
  • CeeZee
    Lehet hogy túl nagy súlyokat használsz és fölöslegesen erőlködsz. Nálam is volt ilyen probléma pl. felhúzásnál, mert nem figyeltem eléggé. Pihentetni kell és meg kell tanulnod az "izommal erőlködni". Ilyen pl amikor valakinek kiugrik a szeme és mégsem stimulálja az adott izmot eléggé. Hát egyenlőre a helyedben hanyagolnám azokat a gyakorlatokat amelyek a törzsedet terhelik és ahol lehet ülj le és ne állva végezd a gyaksikat(pl bicepszezni lehet üllve is, de azért ott is figyelj hogy ne a beleddel erőlködj)
  • vg
    Nálad mit jelentenek a tüntetek?
  • vg
    Én nem hiszem, hogy a testépítőknek attól lenne aranye mert nagy súlyokat emelgetnek, ez nem attól van! Ha anyukád olyan jó orvos lenne, akkor nem azt mondaná, hogy hagyd abba a sportolást, hanem egy rutin műtétel rendbe tenne téged...
  • jazzy
    Csak sajat tapasztalatot tudok irni. Nekem kezdodo aranyerem van, vagy valami mas, lenyeg, hogy neha hasonlo tuneteim vannak. Viszont egyaltalan nem fuggenek ossze a tunetek a gugolassal vagy barmilyen mas gyakorlattal, tehat teljesen valtozo mikor jonnek elo. Van, hogy 1 hetig nem edzettem es olyankor jott elo, de volt mar edzes utan is.
  • Rossing
    Hello!Szeretnék egy fontos tanácsot kérni a testépítés kérdésében!fontos lenne a tanácsotok!Hobbybol gyúrok ami azt jelenti hogy kb heti 3szor!Nos az elöző héten anyukám diagnosztikálta hogy nekem aranyerem van(orvos).Ö azt mondta hogy hagyjam abba de tudjátok ez ilyen szülöi reakcio is egyben.ti mit tanácsolnátok?Milyen feladatokat kéne kihagynom!?Azért gondolom hogy anyukám válasza egy picit elhamarkodott volt mert nem hiszem hogy akik 200kg-ot emelgetnek hogy nekik nincsen aranyerük!(nem azért mert irigy lennék):)na szoval sokat segitene hogy ha valaki irna(az se baj hogy ha ugyan ebbe a cipöben jár az egyén)elöre is kösz mindenkinek
  • jazzy
    "A 35% tejsavófehérjére épülő termék szénhidrát összetevője a maltodextrin"
    Igazad van felreertettem!
  • CeeZee
    Csak mert a szövegben lévő 30% nem a volumassra értendő, hanem az egész napi tápanyagszükséglet arányaira(megjegyzem, hogy tömegnövelés ideje alatt helyesek ezek az arányok).
    Félreértetted.
  • jazzy
    jaja :)
  • CeeZee
    Ezt a 30% vs. 35%-ra írtad?:D
  • jazzy
    A Volumass 35™ egy adagjának elfogyasztása komplett és gyors testépítő táplálkozást jelent, mely arányaiban hasonlít az egész napi tápanyagszükséglet arányaira (-30% fehérje, -50-60% szénhidrát).
  • CeeZee
    Az anabolizmus növekedést(építkezést) jelent. A whey=tejsavó fehérje(ez egy gyorsan felszívódó nagyon jó minőségű fehérjetípus). Az Anabolic Whey tulajdonképpen egy jól csengő név, de ez is "csak" egy tejsavó.
  • CeeZee
    Ez attól függ, hogy mit szeretnél. Diétában Volumass35 ne menjen, mivel az egy komplett tömegnövelő és szénhidrát(dextróz, maltodextrin) is van benne(meg még sok minden).
  • CeeZee
    Volumass35 => 35% fehérje! Innen a neve is!
  • lamase
    köszi
  • jazzy
    Anabolikus feherje = anabolic whey. A legjobb feherjeosszetetel, legkonnyebben leggyorsabban emesztheto, koncentralt formaban.
  • lamase
    anabolikus feherje mit is jelent?
  • jazzy
    Volumassnak azthiszem 30%-a feherje. Ha meg tudod oldani a napi feherjebeviteledet anabolikus feherje nelkul akkor megeri. De a legjobb egyutt.
  • lamase
    Napokban elfogy az anabolic whey, érdemesebb lenne helyette volumass 35öt venni?
  • jazzy
    Igy van. Viszont legtobbszor aki rosszul csinalja az "gyurni" jott le, es olyan magabiztossaggal rangatja a sulyokat mintha legalabb 30 eve ezt csinalna. Aztan lenezoen les rad amikor veszel le a sulybol es latszik rajta hogy "na ennel en tobbel csinalom". Sajnos ahova jarok ott ez van tobbsegben. Volt olyan is, hogy 5nap 5szor lattam hogy a srac tricepszezik, de amikor megkerdeztem tole, hogy esetleg nem erolteti-e tul akkor en voltam a hulye aki nem ert hozza. Innentol fogva inkabb nem szolok bele, es csak akkor segitek ha a srac ismeros.
  • vg
    Én egyszer probáltam segíteni egy srácnak, mert totál nem jól csinált egy gyakorlatot, erre úgy lebaszott, hogy iszonyatosan elszegyeltem magam. Azt hiszem, én soha többet nem segítek senkinek, egyszerüen nem éri meg!
  • Zsoldos
    Legtobben csak arra koncentralnak, hogy felemeljek a sulyt (hatbol persze hogy egyszerubb). Pedig csak arra kene, hogy melyik izom dolgozik es mennyit, mikozben felemelik. De vannak sokan akik 10 ev gyuras utan is csak csinaljak a rossz gyakorlatokat.. Aztan az eredmeny sok szenvedes aran, behatarolt eredmeny, rossz izuletek, stb.

Sajnos ez az emberek hibaja is, hogy nem segitenek egymasnak, hanem szimplan vegignezik a hibas gyakorlatokat. Enis csinaltam egysmast rosszul. Volt hogy odajott egy szemelyi edzo, hogy o majd kijavitja, persze csak ha fizetek neki.. Persze ertheto, mert ebbol el, de ez akkor is olyasmi, mint azok az orvosok, akik elzavarjak doglodni a beteget, ha nincs eleg penze...

Persze megesik, ha segitesz azt meg kotnyeleskedesnek veszik. Vagy vki segiteni probal es kotnyeleskedes lesz belole :) De altalaban nagyivben leszarja egyik a masikat, ha nem ismeri. Ami ugye nem a legjobb veglet.
  • jazzy
    Ne is mond nem reg figyeltem meg hogy a teremben senki sem tud tarogatast csinalni:) Arrol mar nem is beszelve hogy bicepszezesnel a legtobb kishijan orrbavagja magat akkorat lendit vele hatbol:)
  • a zsírkereskedő
    mai napi receptünk - végy két kézisúlyzót és a kedvenc tüctüc zenédre himbáld az irány mindegy úgyis lesérülsz
    ma ez volt a menő a teremben nálunk...
    sok buta 100kilós azt hiszi ettől már testépítő...