33479
-
vg #3451 Ebből a szempontból jobban jársz, ha tömöd magadra a zsírosabnál zsirosabb kajákat, és szépen felhízol 180kilósra! Ekkor akkor aztán valóban senki sem fog félni tőled, valamint simán ki tudod nyujtani az a súlyt 5 másodpercig vizszintesen... -
#3450 hozzátenném,én nem azért csinálom,hogy menősködjek("gyere ide kölök,bezuzzalak?" :DDDD)
hanem azért,hogy ne higgye mindenki azt,"ez a pulyka ugyis gyenge el lehet venni tőle a teloját is"
meghát védelmi szempontokbol is :)
mondták már,hogy hiába vagyok erős,ha ki akarnak szurni velem,ugyis hoznak egy Fekete Lacihoz hasonló embert :)
meghát kitudja,ha hobbi lessz,vagy mindennapi elfoglaltság,akkor még lehet,hogy másfajta sulyzóeszközt is akarni fogok -
#3449 Skacok lenne egy kérdésem
nem most kezdtem el "épiteni a testem",de ez a kérdés,már régóta foglalkoztat!
Ha én jol "felépitem" az izmomat,ugy,hogy még 30 kg-t is megtudok tartani vizszintesen kinyujtott karommal(5 másodperces megtartással),akkor ezután kell kb hetente 1x edzésben tartani a karom,vagy ez ugy müködik,hogy "otthagyom,és ha kell előveszem"?
Remélem értitek a kérdést :) -
a zsírkereskedő #3448 az edzés 30%
edzhetsz szarul és ehetsz jól és jobban fogsz kinézni mintha jól edzenél és szarul ennél
de nem ajánlatos a sérülések miatt
ma vettem 2kiló zabpelyhet 1 hétre kb elég meg 1.5kiló túrót 3 napra jó lesz turmixba...
100g/ml zabpehely 250g túró kis méz meg víz esetleg gyümölcs
edzés után iszom mert most nincs porra pénzem és nekem bejön olyan mint a híg túrógombóc...nyammi:D -
#3447 Peace! Szúszá! Mindenkinek meg kell tapasztalnia, hogy neki mi a leghatékonyabb végrehajtás. Ebben mindenki kölünböző, ezért kár is vitázni. DE. Egy kezdőnek először a pontos és BIZTONSÁGOS végrehajtási formát kell elsajátítania. -
#3446 Te csak ne véleményezzél! Olyan vagy, mint a csücsöri Virág, azzal állsz csak szóba akinek 5% a testén a zsír! -
#3445 A könyökét tartsa a testéhez minél közelebb és lehetőleg mozdulatlanul.
Ha behajlítja a derekát és a törzsével "rásegít" az emelésre, rontja a gyakorlat hatékonyságát.
Edzéstipp
Tartsa mozdulatlanul felsőtestét, míg mozgatja a súlyzót. A mozgás hatásosságát szinte teljesen eltünteti, ha felsőteste mozog, vagy hátát meghajlítja. Felemelés után a súlyzót engedje le teljesen (karok egyenesen lefelé lógjanak). Minden ismétléskor teljes mozgást végezzen.
-
#3444 sztem itt nem én kötekedtem
és nemhiszem, hogy a kispajtid lennék
vele beszélj ilyen hangnemben -
#3442 olyan szinten vannak hogy limbálják PPPP
lol
ha úgy bicepszezel hogy felsőtestel besegítesz akkor hiába edzel 22 kilóval
pont az a lényeg nem a súly nagysága
egyszer egy ilyen gyereket odatoltam a másik padhoz támaszkodjon már neki háttal
fel sem tudta emelni a francia rudat
ennek így nem sok értelme van pont az a lényeg, hogy a kar dolgozzon
lehet, hogy így érzed, de akkor helytelenül csinálod lendületből emelgetés nemsokat ér
nemcsak nagy súllyal lehet szadizni érdemes pl passzívban is lassan leengedni
szval lehet te így érzed de nyilvános fórumon nem kéne ilyeneket irogatni
mert egy kezdő még elhiszi -
a zsírkereskedő #3441 tudtam h újra lesz vmi...:D
véleményt majd személyesen:) -
#3440 Neten láttam én is, majd megnézzük sztem. Köszi! -
vg #3439 Én az örsnél tudok 1et, oda csak csajok járhatnak, ha jól tudom! -
#3438 Srácok! Aki tud női fitness termeket Budapesten, megkérném, hogy írja be ide. Félreértés ne essék, nem operáltattam át magam , csak a bnőmnek keresek vmi jó helyet!
Köszi előre is! -
vg #3437 "termekben látni anagyokos napi kétszer edzem 25 kilóval bicepszezek embereket
akik limbálják magukat bicepszezés közben a többség nem tud helyesen tárogatni sem, de a napi 3* turmixivás fontos."
Akik 25 kilós egykezes cuccal bicepszeznek, azok már olyan szinten vannak, hogy limbálják! (én is limbálom a 22 kilóst, mert így érzem, és mert nekem így jó...) -
#3436 Ezt gondolom most a V35-re kérdezed.
1. nem reggeli mellé, hanem reggeli gyanánt
2. ha edzés is van aznap akkor logikus, hogy 2 adag fogy mert, edzés után is iszol egyet(ha aznap nincs edzés, nyilván csak 1 adag megy, reggel)
3. az eredmény csak akkor lesz nagyobb, ha rendesen eszel is mellette(ez az ALAP), a táplálékkiegészítő csak a "hab a tortán"
4. a cukortól bizony zsírosodni fogsz, ha nem figyelsz oda rá -
#3435 pont ezt akartam mondani
termekben látni anagyokos napi kétszer edzem 25 kilóval bicepszezek embereket
akik limbálják magukat bicepszezés közben a többség nem tud helyesen tárogatni sem, de a napi 3* turmixivás fontos.
Szerintem meg felesleges.
Aki meg most kezdi elsődlegesen fontos a gyakorlatok helyes kivitelezése, csalás sérülésveszély elkerülése, passzív módszer ismerete.
Érdemes pl kezdetben végigpróbálni az összes gyakorlatot pl mellre, persze nem egy edzésen. Mindenkinek másik jön be másik használ, lehet egy csuklóelfordítás számít. -
#3434 ha mondjuk nem csak reggeli mellé(?), és reggeli+edzésután eszem akkor nem lesz nagyobb az eredmény? vagy az a baj hogy zsirosodhat az ember? -
#3433 egy kezdőnek ez egy jó átmozgató edzésprogram. sztem csináld kb még 2 hónapig(ennél tuti nem kell több) és aztán lehet áttérni az izomcsoportonként heti 1 edzésre
most az a lényeg, hogy megtanuld a helyes kivitelezését az egyes gyakorlatoknak és ÉREZD az izmot amire éppen dolgozol, egyenlőre nem kell erőlködni
és nyugi, versenyszintre nem egyik percről a másikra "kerülsz" -
#3432 = -
vg #3431 Köszi, hogy elpoénkodtad! -
The Fugitive #3430 Hellosztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy Ti mit javasoltok, milyen edzéstervet?!
http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=35
ezt vagy inkább egy olyat, ami fel van bontva, ugy értem, hogy modjuk Hétfő mell, bicepsz, szerda hát, tricepsz péntek váll, alkar. melyik a jobb? ha igy fel van bontva, vagy ha minden izom mozog?
ja és most kezdeném, eddig egy hónapot jártam kondiba, már fejlődtek az izmaim egy kicsit ;), de most szeretnék egy konkrét edzéstervet magamnak. ha mást ajánlanátok, ami nálatok már bevált, azt is szívesen fogadom!
és csak jól akarok kinézni, nem versenyszintre akarom feltornázni magamat :) -
#3429 Nekem nem, mert nálam a diéta több kaja (jobban megválogatva, jobban szétosztva) + több mozgás kombóból áll. :)))
Minden más diéta csak plöttyesztésre jó. :) -
#3428 Remegés, rossz közérzet és ingerültség lehet az alacsony szénhidrát beviteltől! Komolyan mondom!:D -
vg #3427 Nektek a diétánál nem szokott lenni depresszió, vagy ilyesmi? Komolyan kérdem! -
a zsírkereskedő #3426 próbáld ki a bioptron lámpát
sok kozmetikusnál van
egyébként ha már megjelent akkor csak enyhíteni lehet -
#3425 nem jól érted. a tömegnövelőket nem érdemes állandóan szedegetni, mert CUKROS(viszont a "sima" fehérjével ezt meg lehet csinálni). reggeli első étkezés és edzésnapokon edzés után is -
#3424 mondjuk akkor a további étkezések mellé is nyugodtan szedhetem, ha jol értem -
#3423 1-2 év alatt viszonylag láthatatlan lesz, nekem a vállamon olyan mint a bőrőm,csak ha rávilágítasz úgy csillog mint a salamon töke, mintha varva lenne, persze nem olyan durván -
#3422 ha jól tudom E vitamin jó rá, de eltüntetni nem fogja. később befehéredik, de ennyi -
#3421 reggeli 1. étkezés helyettesítésére jó (ha tömegelsz) -
#3420 Mindenképpen! :) -
#3419 Ha rájösz a megoldásra értesíts kérlek:) -
#3418 Nekem is kb arra, csak jóval a külseje felé, így aztán látszik. Egyébként én is gondoltam a napozásra, meg arra, hogy talán több folyadékot kellene innom. Esetleg a zuhanyzást úgy végezni, hogy váltva hideg és meleg vízzel. Így talán ruganyosabbá válhat a bőr. De lehet h hülyeséget beszélek. -
#3417 Nekem belül a bicepszemen van, szerencsére nem annyira látszik. Napozás segíthet. -
#3416 Üdv!
Ti a bőrrepedezés problémájával találkoztatok már? (Biztosra veszem.) Mit lehet tenni a megelőzése érdekében? Vmi krém az utólagos halványításra/eltüntetésre? Bár sajnos azt mondták h teljesen eltüntetni nem lehet. Nem mintha fájna, vagy ilyesmi, csak esztétikailag nem vmi szép. -
#3415 Szerinted minden étkezéskor igyak v35öt? Mert olvastam hogy étkezésnek számít.. -
#3414 a legfontosabb időpont az edzés utáni aztán még a reggeli, máskor én a helyedben nem innám, mert CUKROS és hiába vagy tömegnövelésen a szénhidrátot inkább zabpehelyből és rizsből kell fedezni
diétában pedig egyáltalán nem ajánlom a V35-öt
ja és egy tipp: nézd a benne lévő tápanyagot és ne annyira adagokban gondolkozz -
a zsírkereskedő #3413 persze szerintem minden nap igyál maximum csökkentsd egy picit az adagot(de ez nem szükségszerű)
pénzügyileg lehet h gázosnak tűnik viszont így biztosítod a tápanyagokat
ha meg nem csak edzésnapon eszel rendesen akkor megtanulsz nem "csalni" ami hasznos a későbiekben és nem leszel zsíros -
#3412 jo én arra gondoltam hogy minden nap igyam e vagy csak edzésnapokon, eddig anabolic wheyt használtam, azt mindennap 3x ittam. Ezt is ugy kell? -
a zsírkereskedő #3411 spec én turmixra gondoltam... fehérjeturmixra:D
nem tudom h azt iszol-e
ha igen akkor abból is érdemes napi 3adagot inni minimum
nem kell eltúlozni ezt az adagolást de ha keveset iszol belőlük akkor tuti nem fogsz fejlődni olyan ütemben mint tehetnéd...