12316971501353788406.png
  • Rossing
    Tehát azt mondjátok hogy ha megfelelö sullyokkal dolgozom és nem eröltetem meg magam akár akkor a tünetek meg is szünhetnek?nem dolgozom nagy sullyokkal egyébként 80al szériázom szoval nem vagyok valami nagy izom király!a tüneteim elöször csak viszketés volt azt gondoltam hogy nem voltam ''alapos'' amikor elvégeztem de aztán 2-3 fürdéd után sem mult!aztán éreztem hogy valami megváltozik amikor űritek!(ez avval járt együtt hogy többet töltöttem a wc-én mint amennyit szoktam,régen nem értettem de most már tudom hogy az emberek miért visznek a wc-re újságot) :)a rutin műtéthez annyit fűznék hogy igazad is lehet de apámnak is van tehát ez hajlamosság.gyenge a kötöszövetem.ha megműtetném az okés lenne de az az egy problémám hogy nem ez az egyetlen erem illetve vénám ami a seggem körül van s nagy a valószínűsége hogy akár ú
    jjabb is lehet. kösz mindenkinek.ja még egy kérdés ha megfelöen szabályzom a kilégzésem meg a belégzésemet a feladat közben akkor az csökkenti az esélyét hogy bepirosodjon?