12316971501353788406.png
  • a zsírkereskedő

a nehezen fejlődők átka - az étkezés
    alapok az izom fehérjéből épül fel tehát ha izmosodni akarsz fehérjét kell enni:húsok,tojás,sovány tejtermékek stb biztos tudjátok
    az energiát a ch és a zsírok szolgáltatják
    a fehérjét nem ez utóbbi kettőt lehet manipulálni mert ezeket tudja a szervezet tárolni-ezért fehérje az imnden étkezéshez kell

könnyen elkészíthető és olcsó kaja: rízs 200ft/kiló - csirkemell 870-1000ft/kg
    rízsből és húsból se kell egy kilót enni naponta a mi szintünkön

én egyetemre ált úgy megyek h mivel diétázpm és kb 8órát nem vagyok otthon esetleg 10et ezért edényben viszek kaját
    általában olyan fél kiló húst viszek ezt elosztom 3-4 felé viszek még pufirízst egy zacskót és egy fehérjeturmixot vész esetére-(pl-kunyerálnak és megesik rajtuk a szivem vagy maradni kell még a suliban) így mivel 2óránként eszek meg se kottyan a távoltöltött idő
    reggel tejsavó simán vitaminnal zsírégetővel suliba még viszek 2 adag zsírégetőt(pici dobozba rakom) azt valamelyik 2 étkezéshez benyomom
    hazafelé ügyelek h 2 órája ne kajáljak pont hazaérek zsírégetőt be irány aerob 45 perc aztán kaja megint kis rízs 2óra pihi aztán nyomás vissza a sima edzésre utána még kajálok 2szer és nagyjából ennyi a napi étkezés 7-8 simán megvan - mindne étkezésben van fehérje kb 20-30g ch-t meg 3szor eszek
    ja és mindíg röhögök a kolisokon akik 300ért vesznek szenyát meg 600ért főtt kaját én meg egész nap max 1000ből kijövök és 7-8szor eszek
    ennyi az alacsony ch-s diétám
    néha ha nincs még kész a hús akkor szoktam tojást enni de nem viszem túlzásba
    zöldséget is mindennap eszek
    ha tömegelnék ugyanez lenne csak 5-6szor nyomnék 80gch-t(az kb 100g rízs és 150g zabpehely...)
    mindent kimérek (nem szemmérték!) és dobozokban viszem el
    ja és mindenki hülyének néz de ez nem zavar csöppet sem