gratulálok barátom! sajnos az a baj, hogy annyira hülye vagy, hogy ha már az x-edik topicba ugatnak le mert erőlteted a dolgaidat és észre sem veszed, hogy VELED van a gond! amúgy reagáltam már az első linkelésedre is (érdekes módon arra nem reagáltál vissza, most akkor ki is kötekszik???), nem ártana megnézni P@R@SZT! másodszorra se ugattalak le, az meg a te szegénységi bizonyítványod, hogy nem érted a viccet(ráadásul még oda is írtam nagy betűkkel, mert tudtam hogy sírni fogsz miatta, de úgy látszik még ez is kevés egyeseknek). remélem azért nem okoztam maradandó károsodást a pici lelkedben és a kérdésedre válaszolva: de igen, unom magamat és rettentően szégyenlem amit tettem. egy "paraszt" vagyok ahogy írtad. semmi értelmeset nem vagyok képes ide írni csak kötekszem. és még antiszociális is vagyok. de csak picit. te viszont ha nem bírod a ktitikát akkor változtass nevet! és vegyél a piacon kilóra humorérzéket, bár lehet, hogy rajtad már az sem segít!
azt már oda sem írom, hogy mi volt a vicc és mi volt valós te úgyis képtelen lennél rá, hogy felfogd. aki számít az érti