12316971501353788406.png
  • CeeZee
    kiállsz? hova? véleményt nyilvánítasz? minek? azt hiszed ezzel elértél valamit is? ébredj már fel! az emberek nagy részének van egy elferdült képe a testépítésről amit LEHETETLEN megváltoztatni. pláne annyi ésszel, mint ami beléd szorult. amit te csinálsz azzal csak olajat öntesz a tűzre. hogy miért ilyen az átlag hozzáállása azt már leírtam lentebb. de tételezzük fel, hogy nagy meló árán sikerülhet meggyőzni néhány embert. mi lenne az értelme? minek fecséreljem erre az időmet/energiámat?
    egyébként volt már olyan, hogy én kiáltam a testépítés mellett (pl. VVFC topic, talán még van aki emlékszik rá), csak, hogy ott nem én gerjesztettem a feszültséget és valamivel értelmesebb érveim is voltak. sikerült is néhány emberben eloszlatnom néhány tévhitet. de nem sok értelmét látom, hogy ezért szétbúrjak egy topicot. elnézést is kértem.

ja, és lehurrogás és vicc között van különbség! férfiak között ez egyfajta szokás hogy piszkálódunk! tudod? bár látom a #4809-es hsz-edből is, hogy nem ismered a vicc fogalmát. te csak játszani és kikapcsolódni szoktál, meg embereket invitálsz egy "kis játékra"! van egy ötletem!!! gyere el 17-én a szemináriumra és "invitálj" egy kis játékra néhány embert. nagy sikered lenne! lehet, hogy még a BB TV-be is bekerülnél.

csak azt nem tudom mit csináltál volna ha ténylegesen lehurroglak? nehogy már te gyere nekem az emberi mentalitással miután lep@r@sztozol! nézz már magadba!
    nem tudom mikor volt valami értelmes hsz-ed itt Mr. fiftivagyok