33479
-
#5133 De akkor most az első 2 hétbe cask ilyen alapgyakszikat csináljak vagy mehet ugyanúgy csak kisebb súlyokkal és alapos bemelegítéssel az edzés? -
#5132 Patikában lehet kapni terhességi csíkokra való kenőcsöt, az jó rá (legalábbis azt mondják). -
#5131 #5126 ra vmi "megoldás"? -
kritikuss #5130 Megint találtam egy Kathi Béci filmet,
amelyben állítólag
310 kg-mal guggol, és 3 tonnás kocsit is elhúz!!!!!!!!
-
#5129 Ugyanazt kell csinalnod ami eddig bevalt. A sulyokat ujra ki kell tapasztalnod, hogy mennyivel megy jol a gyakorlat. Az elso 1-2 hetben azert nem art minden edzesen teljes testet atmozgatni kisebb sulyokkal minden testreszre 1 gyakorlat. -
#5128 érzésre, fokozatosan, én mondjuk biztos nem próbálkoznék azzal a súllyal, amivel befejeztem a kihagyás előtt... -
#5127 Hali! Egy 4 hónapos kihagyás után most fogom újra elkezdeni keményen az edzést, és nem volt még ilyen kihagyásom és nem tom hogy miben legyen más az edzés mint amikor abbahagytam, azt gonodlom hogy a súlyokból vegyek vissza, de mennyit, és még mit kéne máshogy csinálnom?
-
#5126 Helló!
Szakadásra van vmi kence fice, készítmény amitől kicsit "kifakul"? -
Fitnessbarbie #5125 Nyugi fiúk biztos lesznek versenyzők :-)))) -
kritikuss #5124 Piller11 nagyon jó a szemed, meg lehet, hogy igazad lehet, s akit
Kati Béla felkapott az Németh Eszter lehet. Meg kellene tőle is kérdezni?!? Nincs véletlenül itt, ezen a fórumon?!?!
Azért nem semmi ahogy Kathi Béla táncol.....
Ezek szerint a tavaszi versenyeken már két női indulónk az már van Fitnessbarbie és Eszter. ...és hol vannak a többiek?!?! Tényleg nem lesz egyetlen egy versenyző sem ezeken a versenyeken?!?!
-
#5123 lol -
Piller11 #5122 Én úgy nézem hogy a Németh Eszter, és ha jól tudom, akkor igen: még egy versenyző, mert Ő is versenyezni fog tavasszal -
info #5121 Ez valóban mulatságos kösz kritikuss.
Én is találtam valamit, Kati Béci táncol egy dizsiben, ha jól láttam még ott topog a Berkes Laci is. Nem tudom ki az a csajszi akit Béci felkap?
Nem tudom, hogy a képet sikerült e elküldenem, majd mindjárt kiderül. -
Fitnessbarbie #5120 szoktunk kajálni is meg edzeni is :-))))
Én ott leszek tavasszal ugyhogy 1 versenyző már tuti lesz
! -
kritikuss #5119 TÖK JÓ !!!
Láttátok?!?!
Kathi Béci riszááááááááááááálja úgy is úgy is és még le is tölkthető nem csak megnézhető. -
kritikuss #5118 Ez katasztrófa - szerintem - !!!
Ezek szerint akkor a tavaszi kupa sorozat, amit hírdetnek, de még pontosítva nem igazán van, azon a nézőkön kívül nem lesz senki?!? Ja és a bírókon?!?! Ha egyetlen élvonalbeli bodys nem akar indulni magyar versenyeken, akkor mit lát a hazai néző?!?! Ezzel csak is azt érik el, hogy totál leépül az egész bodys-dolog - elszomorító!!!!
-
#5117 és edzeni kajálniki fog ha ennyit fórumoztok? -
Fitnessbarbie #5116 5. ? hát nem tudom ........ lehet nem számolom -
Steve Namat #5115 Köszönöm a gratulációt kritikuss! Nos, se tavasszal, se ősszel nem tudok egyetlen élvonalbeli versenyzőt sem aki magyar versenyeken szeretne indulni... Majd meglátjuk.
Barbie, ha jól számolom ez az 5. bodys fórum ahol összefutottunk...
Ennek igazán örülök! -
Fitnessbarbie #5114 Sziasztok :-)!
Hát Steve tudod csiripelték a "madarak" ,hogy te is itt vagy és gyorsan beregisztráltam ....
Kedves kritikus akkor most már tudom honnan származik a neced . Egyébként nem vagyok szűkszavú ,csak még nem volt téma amivel kapcs. hozzá szerettem volna szólni. -
kritikuss #5113 De rástartolt mindenki Fitnessbarbira.....
Ellenben ő még mindig eléggé szűkszavú -
kritikuss #5112 Hello Steve Namat,
egy barátom írt egy e-mailt, hogy Steve Namat válaszolt neked. Ja és hozzá tette, hogy mázlista vagyok Haver nem kell irigykedni,
A válaszom akkor elérte a célját, mert valamelyest felrázott abból a kis elkeseredésből, ami a mondataidból kiérződött. Rácáfoltál arra a közhiedelemre (mit sokan bántóan mondogatnak), hogy a bodysok nyaktól felfelé kissé fogszabályozósak
A hirt az IFBB profi kártyádról olvastam a www.tesztoszteron.hu is közölte. GRATULÁLOK Remélem az október 13-ai debütálásod olyan "FÖLDRENGÉS szerü lesz", s megmutatod milyen is a MAGYAR bodys!!!!!!!!!
Szavadon foglak, s ha legközelebb találkozunk egy hazai versenyen a backstageban, akkor személyesen is gratulálni fogok. Azt nem merem megkockáztatni hogy találkozunk a Michigan Pro-n
Ami elszomorít, az az, hogy az idei versenyszezonban akkor már téged sem fogunk látni, és úgy néz ki sok minden mást sem.
Nézegetem a versenynaptárt milyen versenyek lesznek a bodyban és rossz előérzéseim vannak. Nem tudom ezekból mi fog konkrétan megvalósulni?!?! S egyáltalán kik fognak versenyezni, mert kapásból lehetne sorolni a neveket, akik nem. S aztán meg lehetne sorolni azokat a neveket akik meg más okokból szintén nem!!! -
Steve Namat #5111 Kedves kritikuss!
Köszönöm válaszodat, nagyon jól esett!
És ha legközelebb megint összefutnánk vhol akkor mostmár igazán odajöhetnél dumálni egyet!
Az meg új hír, hogy nemsokára érkezik az IFBB profi kártyám és ha minden jól megy, talán már október 13-án debütálhatok a Michigan Pro-n. De ez még nagyon sok mindentől függ. Meglátjuk!
Fitnessbarbie! Ismerős a neved! -
Fitnessbarbie #5110 Testépítés :-)
-
#5109 szolgálat közben:) -
#5108 a piroson amúgyse lehet átmenni:D -
#5107 Azt a büdös kurva életbe... pedig nem vagyok egy káromkodós típus. De ha ilyenek lennének a zsaruk, én még a piroson se mennék át ;)
bár nekem az Arnie srác jobban tetszik :) -
#5106 Hát nem csodálom, elég jó videó! Meg téged ismerve... :) -
#5105 hát nézd !:D -
#5104 én ezt szoktam:D bár már linkeltem egyszer
exrendőrbácsi -
#5103 Bazzeg
ezt a videót minden edzés előtt meg kellene nézni... -
#5102 ha már arnold...:)
Arnold vs. Lou -
#5101 még sokra viszi:D -
humoros topikból -
#5099 ha egyszer utcára kerül...
waller vs arnold -
Piller11 #5098 Szia,
csak tolakodó kiváncsiságom beszél belőlem: fitness vagy testépítés (bármelyik is, örülünk Neked és jöttödnek, és hogy írsz!)? -
#5097 hát beszarás!!!:D -
#5096 thx... meglesem:D -
Fitnessbarbie #5095 Helló mindenki :-)!
-
#5094 a bbtv-az első normális "gyúrósműsor" legalábbis amit én láttam
annak a 22ik részében van egy szerencsétlen aki fittneslabdán idiótáskodik edzői utasításra:D na őt kiröhögték a stáb tagjai is meg mi is:D
body.builder.hu-n megtalálod nagyon tanulságos:D